Amin canım dediğin gibi süreç uzadıkça insan daha çok hırpalanıyor. Şu 8 ayda yaşadıklarım,yaşadıklarımız bıraktığı hasarlarBen de boyle dıyorum artık hayırlı ve saglıklı olmayacaksa olmasın, adet olalım 2 saat üzülürüz, ama diğer turlu umutlanıyoruz, sonra tam bir hayal kırıklığı, gunlerce hatta aylarca üzülüyoruzInsallahh sen de en az hasarla kurtulursun bu surecten
Insallahh canımAmin canım dediğin gibi süreç uzadıkça insan daha çok hırpalanıyor. Şu 8 ayda yaşadıklarım,yaşadıklarımız bıraktığı hasarlartoparlarız elbet yine yeşerir dallarımız hep hayırlısı diyoruz o hayırlısı da gelir inşallah en kısa zamanda
Belki ahirette alırız karşılığını ki dilerim sonu ödüllü olurInsallahh canımtevekkül edıcez elimizden gelen bu gelir ancak
Muhakkak, ben inanıyorumBelki ahirette alırız karşılığını ki dilerim sonu ödüllü olur
Tam bilmiyorum canım sadece testler tahliller yapıyor galibaYok canım ilk kez duydum, nerdeymıs, nereye baglıymıs
Hıc bılmıyorum canımTam bilmiyorum canım sadece testler tahliller yapıyor galiba
Benim ablam izmirde özel bir lab. Da çalışıyor. Oraya tahlil gönderiyorlar. Ücret için yardımcı öldürür eğer öyle bir şey için sorduysaniz.Kuzum Ankaradaki düzen laboratuvarına gittin mi hiçSohrab
Oraya gidip dna hasar testi, bağışıklık testş falan nasıl yaptırılır onu soracaktım canımBenim ablam izmirde özel bir lab. Da çalışıyor. Oraya tahlil gönderiyorlar. Ücret için yardımcı öldürür eğer öyle bir şey için sorduysaniz.
Bagısıklık testı rahım ıcınden parca alınarak yapılan en uygunu cnm, yumurtlama nın 7.gunu yapılıyorOraya gidip dna hasar testi, bağışıklık testş falan nasıl yaptırılır onu soracaktım canım
Onu kadın doğumda yaptırmalı o zaman.Bagısıklık testı rahım ıcınden parca alınarak yapılan en uygunu cnm, yumurtlama nın 7.gunu yapılıyor
Tüp merkezlerinde yapılır canımOnu kadın doğumda yaptırmalı o zaman.
Allah razı olsun. İlk düşükte bu testleri yapmıyorlar diye duydum ama şansımı deneyeceğim.Çok geçmiş olsun, Rabbım sabır versin, pıhtılasma ve genetik testlerinizi yaptırabilirsiniz bu süreçte, erken hafta dusuklerde genellikle 1 adet gecırdıkten sonra tekrar denemeye baslanıyor, tabı rahım kendını toparlamıssa, 10.gun kontrolunuze mutlaka gıdın, ıcerıde parça veya pıhtı kalmıs mı bakılır.
2.oldugunu soyleyın, bı cok kısı oyle dedı, devlette soruyorlarmıs, ben ozelde yaptırdım doktorumla konusup sıkıntı olmadıAllah razı olsun. İlk düşükte bu testleri yapmıyorlar diye duydum ama şansımı deneyeceğim.
Çok geçmiş olsun canım. Allah sabır versinDün gece düşük yaptım ve bu gruba bende dahil oluyorum nasıl testler yaptırmalıyım 2. Bwbek için nasıl bir yol izlemeliyim. 2 adet dönemi geçmesi gerekiyormuş bu arada sağlık problemlerimi halletmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Yat canım kalkma hiç. Kan sulandirci falan kullanıyorsan kanama olunca biraktiriyor bazı doktorlar onu danış mutlaka. Bide düşük önleyici iğne yapılıyor onu yaptılar mı sanaBugün çok kanamam oldu.yataga bile geçti bu sefer.kesenin üstüne yakin bir yerde ayrılma olmuş siyah bir goruntu vardı.doktor burda bir deprem yaşanmış dedi.evde yatıyorum yarına kadar yat pedin resmini at dedi doktor.kanaman artarsa senin sağlığın için almak zorunda kalırız dedi.kanamam sabaha göre azaldı yani perde kalıyor dışına çıkmıyor ama halen kırmızı . Dualarınıza ihtiyacım var kızlar,çok korkuyorum
Perinatolog yada hemotoloji ile görüşmedim ama bence bana da gerek yok diyecekler. Çünkü iki genim heterezigot çıktı diğerleri zaten normal. Ya ben şunu merak ediyorum hamilelik sırasında kandan bakılıp iğneye gerek var yada yok diyebilecekleri bir test yok mu? Factor a diye bir test duydum ama bergamadaki doktorlar ilk kez duyuyoruz dediler eşim de gereksiz gördü ve yaptıramadim. Aranızda bu testi duyan yada yaptıran var mıTüp tedavisinde oksaparı prosedür olarak herkes kullanıyor belli bir haftaya kadar, benım pıhtılasmam hafıf duzeyde cıkmıstı, bı kac doktora sordum, homozıgot genlerden korkun derler hep, benımkıler homozıgot normal seklinde cıktı, sadece folik asit kullanımın yeterli olacagını soyledıler, 2 perınatolog da aynı seyı soyledı...benım 5+3te kanamam oldu, hemen oksaparı kestik, bı sıkıntı da olmadı.. Yıne kanamalarım oldu ama pıhtılasma bozukluğu yuzunden deıl.. Cok ciddi duzeyde pıhtılasma olsa zaten bı yerde patlak verir.. Ben karsıyım buna, bılıyorum Hanı bı sebep arıyoruz neden boyle oldu vs.diye, ilk etapta hemen igne kullanalım diye bunun arkasına sıgınıyoruz.. Belkı saglıksız gebelıktı, belkı tutunma problemi oldu,bılemem.. Ama bu grupta da bı arkadsımız var gereksiz ıgne kullanımından dolayı 27 haftalık kaybı var.. Kan kaybından dolayı hayatı tehlikesi de olmus.. O yuzden cok dikkatli olmak lazım, ozellıkle de Baska bir can daha tasıyorken.. Bence perınatolog ile gorus, hemotoloji ile gorus, gerek gormezlerse kullanma..
Ertesi gün sabah durdu cnm yatmaya devam ediyorum. 6 .haftadan beri 2 günde 1 iğnem var.ara ara kanamam olduğu için hiç kan sulandırıcıya başlamadık.ben iyiyim salı günü bebeği kontrol edicez tekrarYat canım kalkma hiç. Kan sulandirci falan kullanıyorsan kanama olunca biraktiriyor bazı doktorlar onu danış mutlaka. Bide düşük önleyici iğne yapılıyor onu yaptılar mı sana
Şimdilik bir sorun gözükmüyor gibi 9. Haftanın içindeyim bakalım birde bayram öncesi görüp memlekete gideriz nasip olursaİyi akşamlar kızlar...Nasılsınız ne var ne yok?Herkes iyidir inş. Epeydir uğrayamadım yoğun geçiyor günler. Ha-ri gebelik nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?