• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbım yardımcın olsun canım, hayırlısı olsun hakkında, acaba gec dollenme mi oldu ki, yukseliyor sureklı de, kese de gorulmus
Canım geç döllenme imkansız tarihler belli 😏 hakkımızda hayırlısı olsun bir dahabyaşamak nasip olmasın artık. Memleketteyim çok giremiyorum durum netleşince yazarım gruba ❤️

Genetikte a1298cmiydi ne onda homozigot vardı ama önemli değil demişti dr sınra kanda plt üst aınıra yakın çıkınca vermişti iğneyi , bıgünde tam haftaya kontrolden aonra azaltalım demişti iğnenin dozunu
Merhaba benim de sizinle aynı genimde pıhtılaşma var doktorum çok elzem değil ama 2 kaybın var o yüzden Allah ne verdiyse kullanacağız dedi. Corasprin ve 4 binlik oksapar kullanıyorum ben.

Bu kan iğne vurduğunuz yerde karından geldi değil mi? Vurduğunuz yer kanadı yani? Ben yanlış anlamadım. Eğer öyleyse benim de iğne yaptığım yet bazen kanıyor sonra morarıyor bazen hiç acı hissetmezsen bazen çok yakıyor.

Merhaba benim de sizinle aynı genimde pıhtılaşma var doktorum çok elzem değil ama 2 kaybın var o yüzden Allah ne verdiyse kullanacağız dedi. Corasprin ve 4 binlik oksapar kullanıyorum ben.

Bu kan iğne vurduğunuz yerde karından geldi değil mi? Vurduğunuz yer kanadı yani? Ben yanlış anlamadım. Eğer öyleyse benim de iğne yaptığım yet bazen kanıyor sonra morarıyor bazen hiç acı hissetmezsen bazen çok yakıyor.
Evet iğnenin ucunu çekerken bir anda aktı, ilk defa böle oldu, ama drum bidahaki hafta kontrolde azaltacağız demişti dün msj attım iki günde bir yap artık dedi. Sağolsun hiç açıklamasız bırakmıyor hayırlısıyla şu süreçler bir tamamlansın sağlıkla

Benim de aynı genim homozigot 😔 2 kimyasalım var. Şimdi tekrar hamileyim ama henüz kese görecek beta ya gelmedi çok yeni. Şimdilik coraspin kullanıyorum sadece. Bakalım kese görünce iğne verir mi bilmiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan
Korkma canım hayırlısıyla olur bu gen çok önemli değil dedi benim dr ama plt değerimde yüksek çıkınca iğne verdi tedbir amaçlı kayıplardan dolayı, drun en iyi kararı verir

Ha-ri Ha-ri doğum günün kutlu olsun canım arkadaşımmm 🥰🎉 bebişine sağlıkla kavuşacağın çok mutlu bir yıl olsun ve daha niceleri olsun kocaman sarılıyorum sana balım 🤗💙🎉🌸
Yaaa nasıl aklında tutuyorsun böyle benim bile çevrem söylemese hayatta aklıma gelmiyor🥰çok teşekkür ederim canım arkadaşım 🥰inşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olur hepimiz her yeni yaşımızı daha güzel sevdiklerimiz ile çok mutlu yaşarız 🥰🥰

Yaaa nasıl aklında tutuyorsun böyle benim bile çevrem söylemese hayatta aklıma gelmiyor🥰çok teşekkür ederim canım arkadaşım 🥰inşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olur hepimiz her yeni yaşımızı daha güzel sevdiklerimiz ile çok mutlu yaşarız 🥰🥰
Canimm Ha-ri Ha-ri mutlu senelerin olsun.insallah bu yaşında Allah ailenizin +1 olmasını nasip eder 🥰 yeni yaşında hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip olsun🙏

Canimm Ha-ri Ha-ri mutlu senelerin olsun.insallah bu yaşında Allah ailenizin +1 olmasını nasip eder 🥰 yeni yaşında hayırlı sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip olsun🙏
Çook teşekkür ederimm🥰🥰Ahh inşallah öyle olur 🥰inşallah senin bebişin de şuan sana sıkıca tutunsun da şu korkular geçsin bir an önce 🤲🏻💜

Canımmmm musmutlu sağlıklı huzurlu yılların olsun Allahım gönlündeki isteklerini önüne sersin iyiki doğdun iyiki doğdun

Doğum günün kutlu olsun canım benım, nice bizli yıllara, iyiki doğdun, iyiki tanıdım seni❤️🌸🍀🎊😘
Canım Ha-ri Ha-ri mmm❤️

Dün gece düşük yaptım ve bu gruba bende dahil oluyorum nasıl testler yaptırmalıyım 2. Bwbek için nasıl bir yol izlemeliyim. 2 adet dönemi geçmesi gerekiyormuş bu arada sağlık problemlerimi halletmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Çok geçmiş olsun, Rabbım sabır versin, pıhtılasma ve genetik testlerinizi yaptırabilirsiniz bu süreçte, erken hafta dusuklerde genellikle 1 adet gecırdıkten sonra tekrar denemeye baslanıyor, tabı rahım kendını toparlamıssa, 10.gun kontrolunuze mutlaka gıdın, ıcerıde parça veya pıhtı kalmıs mı bakılır..

Canım geç döllenme imkansız tarihler belli 😏 hakkımızda hayırlısı olsun bir dahabyaşamak nasip olmasın artık. Memleketteyim çok giremiyorum durum netleşince yazarım gruba ❤️
Ben de boyle dıyorum artık hayırlı ve saglıklı olmayacaksa olmasın, adet olalım 2 saat üzülürüz, ama diğer turlu umutlanıyoruz, sonra tam bir hayal kırıklığı, gunlerce hatta aylarca üzülüyoruz 😔Insallahh sen de en az hasarla kurtulursun bu surecten🙏🏻

Amiiin canım benim 🥰 seviyoruz seni 🤗💙

Back