• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün randevum vardı 9. Haftanın içindeyim benim için kritik bir haftaydı çok şükür haftası ile uyumlu çıktı, kalp atış hızı vs iyi doktor olması gerektiği gibi şuan dedi, suyu iyiymiş rahim ağzı iyiymiş herşeye artık en baştan dikkatli bir şekilde bakıyor çok şükür 🥰
Şükür olsun🥰çok şükür çok sevindim, darısı cinsiyete hep güzel haberlere canım benim 🤲🥰
Videeo ceksin eşin, özledikce acıp izlersiniz❤️
Bende kızımın kalp atışını çektirmiştim, ara ara dinliyorum nasıl kuvvetli güzel atıyor 🥰 cennette kavuşacağız 🥰
Bizim butun muayenelerin videosu vardı, bıde bizim muayeneler uzun oluyordu, esım de uzun uzun cekmıs ayagımla durttmustum birinde yeter diye 😅
Yaa🥰 ne güzel anılar ama 🥰
Sevgili arkadaşlar, bir doktor randevusu haberi de benden 😅 Rabbim tamamına hayırla kolaylıkla erdirsin, biz de o yola girdik elhamdulillah🤲🏻

İnşallah da hep güzel haberler vermek kısmet olur. Dualarınızı beklerim 🌸
Çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, bizlere de dua et 🥰
Benım de hayalim 3 cocuklu bi hayat🥰 3 cocugum olunca bunu tekrar konusalım tabı, o zaman da aynısını dusunur muyum bilmem 😂
Yaa Sohrabımm hayallerimiz aynı 🥰 Rabbim nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde 🥰🤲 bak benim 2 tane var, 3.yü istiyorum 😂demek istemiyormuş 😂

Şükür olsun🥰çok şükür çok sevindim, darısı cinsiyete hep güzel haberlere canım benim 🤲🥰

Bende kızımın kalp atışını çektirmiştim, ara ara dinliyorum nasıl kuvvetli güzel atıyor 🥰 cennette kavuşacağız 🥰

Yaa🥰 ne güzel anılar ama 🥰

Çok şükür Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin, bizlere de dua et 🥰

Yaa Sohrabımm hayallerimiz aynı 🥰 Rabbim nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde 🥰🤲 bak benim 2 tane var, 3.yü istiyorum 😂demek istemiyormuş 😂
2 az, 4 çok, 3 ideal 😂

Genetikte a1298cmiydi ne onda homozigot vardı ama önemli değil demişti dr sınra kanda plt üst aınıra yakın çıkınca vermişti iğneyi , bıgünde tam haftaya kontrolden aonra azaltalım demişti iğnenin dozunu
Insallah tekrar olmaz kuzum, doktorun daha ıyı bilir tabıkı, ama gereksiz yere kullanmaya karsıyım ben 🤷‍♀️

Insallah tekrar olmaz kuzum, doktorun daha ıyı bilir tabıkı, ama gereksiz yere kullanmaya karsıyım ben 🤷‍♀️
Canım benim de bu konuda aklım acayip karışık. Biliyorsun ilk kürtaj sonrası gebelik öğrenir ogrenmez hemen iğne ve coraspin başladı doktor ama sekizinci haftada kalp atışını duyduktan iki gün sonra kanama başladı ve yine kürtaj oldum. Bir sene olacak hâlâ gebelik yok ama gebelik oluşana kadar gün aşırı coraspin oluşunca da sadece 0.4 iğne dediler. Ama doz neye göre ayarlanıyor hicbisey bilen yok deneme tahtası gibi. Ya yine aynı şeyleri yaşamak zorunda kalırsam diye çok korkuyorum:(

Korkma canım bu sefer sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah. Dua edip doktorlara guvenmekten başka birşey gelmiyor elimizden
Bugün çok kanamam oldu.yataga bile geçti bu sefer.kesenin üstüne yakin bir yerde ayrılma olmuş siyah bir goruntu vardı.doktor burda bir deprem yaşanmış dedi.evde yatıyorum yarına kadar yat pedin resmini at dedi doktor.kanaman artarsa senin sağlığın için almak zorunda kalırız dedi.kanamam sabaha göre azaldı yani perde kalıyor dışına çıkmıyor ama halen kırmızı . Dualarınıza ihtiyacım var kızlar,çok korkuyorum

Canım benim de bu konuda aklım acayip karışık. Biliyorsun ilk kürtaj sonrası gebelik öğrenir ogrenmez hemen iğne ve coraspin başladı doktor ama sekizinci haftada kalp atışını duyduktan iki gün sonra kanama başladı ve yine kürtaj oldum. Bir sene olacak hâlâ gebelik yok ama gebelik oluşana kadar gün aşırı coraspin oluşunca da sadece 0.4 iğne dediler. Ama doz neye göre ayarlanıyor hicbisey bilen yok deneme tahtası gibi. Ya yine aynı şeyleri yaşamak zorunda kalırsam diye çok korkuyorum:KK43:
Tüp tedavisinde oksaparı prosedür olarak herkes kullanıyor belli bir haftaya kadar, benım pıhtılasmam hafıf duzeyde cıkmıstı, bı kac doktora sordum, homozıgot genlerden korkun derler hep, benımkıler homozıgot normal seklinde cıktı, sadece folik asit kullanımın yeterli olacagını soyledıler, 2 perınatolog da aynı seyı soyledı...benım 5+3te kanamam oldu, hemen oksaparı kestik, bı sıkıntı da olmadı.. Yıne kanamalarım oldu ama pıhtılasma bozukluğu yuzunden deıl.. Cok ciddi duzeyde pıhtılasma olsa zaten bı yerde patlak verir.. Ben karsıyım buna, bılıyorum Hanı bı sebep arıyoruz neden boyle oldu vs.diye, ilk etapta hemen igne kullanalım diye bunun arkasına sıgınıyoruz.. Belkı saglıksız gebelıktı, belkı tutunma problemi oldu,bılemem.. Ama bu grupta da bı arkadsımız var gereksiz ıgne kullanımından dolayı 27 haftalık kaybı var.. Kan kaybından dolayı hayatı tehlikesi de olmus.. O yuzden cok dikkatli olmak lazım, ozellıkle de Baska bir can daha tasıyorken.. Bence perınatolog ile gorus, hemotoloji ile gorus, gerek gormezlerse kullanma..

Bugün çok kanamam oldu.yataga bile geçti bu sefer.kesenin üstüne yakin bir yerde ayrılma olmuş siyah bir goruntu vardı.doktor burda bir deprem yaşanmış dedi.evde yatıyorum yarına kadar yat pedin resmini at dedi doktor.kanaman artarsa senin sağlığın için almak zorunda kalırız dedi.kanamam sabaha göre azaldı yani perde kalıyor dışına çıkmıyor ama halen kırmızı . Dualarınıza ihtiyacım var kızlar,çok korkuyorum
Canım kan sulandırıcı kullanıyor muydun sen?

Çok üzüldüm allahım size bağışlasın 😔

bitliKedi bitliKedi canım nasılsın, son durumundan haberdar et bizı 🙏🏻
Canım selam saçma sapan bir süreçten geçiyorum kan değerlerim sürekli yükseliyor ama istenilen değerde değil tabi ki..
Sata göre 5+3 üm kan da 500 küsür çıktı iki gün önce 353 çıkmıştı.
Dr bugün alttan baktı ve minik bir kese gördü salıya kadar bekleyelim dedi
Eğer kese küçülürse vücudun atmasını bekleyecek yok yine büyümeye bu şekilde devam ederse kürtaj yapacağını söyledi
Allak bullak olmuş durumdayım delik deşik oldum
Bu arada dış gebelik ihtimali yok dedi ona sevindik çok şükür
İzmir’e gidince genetiğe gideceğiz.
İnşallah sorun bizde değildir de bebek sağlıklı olmadığı için gelmiyordur
Ve hafif lekelenmem var inşallah kendiliğinden gider 😔

Canım selam saçma sapan bir süreçten geçiyorum kan değerlerim sürekli yükseliyor ama istenilen değerde değil tabi ki..
Sata göre 5+3 üm kan da 500 küsür çıktı iki gün önce 353 çıkmıştı.
Dr bugün alttan baktı ve minik bir kese gördü salıya kadar bekleyelim dedi
Eğer kese küçülürse vücudun atmasını bekleyecek yok yine büyümeye bu şekilde devam ederse kürtaj yapacağını söyledi
Allak bullak olmuş durumdayım delik deşik oldum
Bu arada dış gebelik ihtimali yok dedi ona sevindik çok şükür
İzmir’e gidince genetiğe gideceğiz.
İnşallah sorun bizde değildir de bebek sağlıklı olmadığı için gelmiyordur
Ve hafif lekelenmem var inşallah kendiliğinden gider 😔
Rabbım yardımcın olsun canım, hayırlısı olsun hakkında, acaba gec dollenme mi oldu ki, yukseliyor sureklı de, kese de gorulmus

Genetikte a1298cmiydi ne onda homozigot vardı ama önemli değil demişti dr sınra kanda plt üst aınıra yakın çıkınca vermişti iğneyi , bıgünde tam haftaya kontrolden aonra azaltalım demişti iğnenin dozunu
Benim de aynı genim homozigot 😔 2 kimyasalım var. Şimdi tekrar hamileyim ama henüz kese görecek beta ya gelmedi çok yeni. Şimdilik coraspin kullanıyorum sadece. Bakalım kese görünce iğne verir mi bilmiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan

Back