Ben aynı pembeyi kullanıyordum burada birine denk gelmesem hani sayfanın en sonuna giden ok yeri vardı ya o kalktı sandım meğer kalkmamış mordan gözükmüyorHıc sorma, ben mavi kullanıyordum, gozlerım acıdı artık degısmekten
Perşembe günü 37+0 oluyoruz kuzucum hem çalışamaz alacağım hem doktor kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek doğum tarihi için. Sezeryan olacağım yüksek ihtimal. Temmuza kalmaz gibiTeşekkür ederiz canımMasallah kocaman olmus bebiş, temmuza dogru gıdıyosunuz sanki
Evet gizli duruyorBen aynı pembeyi kullanıyordum burada birine denk gelmesem hani sayfanın en sonuna giden ok yeri vardı ya o kalktı sandım meğer kalkmamış mordan gözükmüyor
Peki benim onu fark etmememBen aynı pembeyi kullanıyordum burada birine denk gelmesem hani sayfanın en sonuna giden ok yeri vardı ya o kalktı sandım meğer kalkmamış mordan gözükmüyor
Saglıkla gelsın minikPerşembe günü 37+0 oluyoruz kuzucum hem çalışamaz alacağım hem doktor kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek doğum tarihi için. Sezeryan olacağım yüksek ihtimal. Temmuza kalmaz gibi
Haber vereceğim belli olunca
Doktorum bana bıraktı, ben akışa bırakamıyorumSaglıkla gelsın minikbi sebebi var mı? Neden sezeryan
Valla bende biri yorum yapınca gördüm artık o son yere rast gele basıyorum denk geliyor ondan önce ay sayfaya tek tek ilerliyordumPeki benim onu fark etmemembir kere basmak gerekiyor ki ortaya çıksın diyorum aklımca hahahah aydınlandım resmen.
Ben maviye de alışamazdımEvet gizli duruyorrenk cok yoruyor bılmıyorum maviye alstıgımdan galıba
Hay AllahDoktorum bana bıraktı, ben akışa bırakamıyorumbakalım nolacak
Ben mavi de huzur buldumBen maviye de alışamazdım
Sağol kuzum hoşgeldin
Insallah canımSağol kuzum hoşgeldin
Ya sorma ben 1 aydır beta hcg veriyorum 28 i geçmedi değerim 11inde altına inmedi en sonunda iğne oldum kürtajı kabul etmeyip bakalım inşallah sıfırlanır da bir süre dinlenirim.
Kürtaj öneriyor hemen doktorlar ama eğer dışsa fayda etmiyor bir de üstüne iğne yapıyorlar. Bu da dış gibiydi yani o nedenle kürtaja gerek yok benceInsallah canımiğne daha mı etkılıymıs kurtaja gore, bir de dıs gebelık, embryonun tüplere yerleşmesi deıl mı? Kurtajda tüplere mudahale edilebiliyor mu?
Ben bebek fikrini aklımdan çıkardığım zamanlarda bile yine buralarda takılıyorum, herkesi merak ediyorumDetoks gercekten iyi geliyorarada yapmak gerek, hep maydonoz suyu ile olacak deil ya
Sen nasılsın kuzucum, nasıl gıdıyor
O zaman iğne sevmek daha mantıklı, ınsallah sıfırlanır degerın.. Kanama oldu mu?Kürtaj öneriyor hemen doktorlar ama eğer dışsa fayda etmiyor bir de üstüne iğne yapıyorlar. Bu da dış gibiydi yani o nedenle kürtaja gerek yok bence
Yooo bebek fikri yuzunden ayrılmadım, bır anda esti o anda, İnstgrama bıle girmedim, kitap okudum, dizi izledim, bol bol pencere sildim(hiç sevmem :) nasipte ne varsa onu yasıyoruz bebegım gercekten, Rabbım dogru zamanda gonderır bıze de mucızelerımızı, tüp bebek deneyecek gucum yok suanda zaten, akısına bıraktık bakalım.. Hayırlısı olsun hakkımızdaBen bebek fikrini aklımdan çıkardığım zamanlarda bile yine buralarda takılıyorum, herkesi merak ediyorumama düşüncelerden az biraz arınmak uzaklaşmak iyi geliyor evet. İyiyim ben, çok sıkıntılı zamanlar geçirdik, radikal kararlar almak zorunda kaldık. Şimdi daha iyiyiz. 2 aydır tedavi olmuyorum zaten, bıraktık azcık kendine haline canı isterse gelsin minnoş dedik. Biraz da kendime bakmak istedim spora ve diyete başladım falan, çok salmıştım. Hayatımızı bebeğe odaklı yaşayınca hem yıpranıyoruz hem de olacağı varsa olmuyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?