Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokkk seneler sonra değişik bir duygu oldu bana rabbim sizlerede yaşatsın inşallahNe değişik bişey değil mi eve geldi bir minik resmen
Sosyal medya detoksu yaptım 10 günSohrab gelmişsin nerdesin kız sen hiçbir şey demeden gidiyorsun sessiz sessiz heee dövelim mi seni
Haber ver de yap detoksunuSosyal medya detoksu yaptım 10 gün
Buranın rengi ne kadar kötü olmus, niye değişmiyor bu?Haber ver de yap detoksunu
Valla sorma, disco topu gibi bir o renk bir bu renkBuranın rengi ne kadar kötü olmus, niye değişmiyor bu?
Zevk meselesi işte güzel oldu sanmışlardırValla sorma, disco topu gibi bir o renk bir bu renk
Gözün aydın canım saglıcakla büyüsün, ismini ne koydunuzİyiyiz ikimizde çok şükür birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Sezeryanla doğum yaptım çok şükür sıkıntısız atlattık
Sen ne yaptın kuzum ne durumdasın son durum neZevk meselesi işte güzel oldu sanmışlardır
İşte detoks yaptım, nasip kısmet bekliyorumSen ne yaptın kuzum ne durumdasın son durum ne
Kuzum hosgeldin. Bat ne zaman?İşte detoks yaptım, nasip kısmet bekliyorum
Hoşbuldum canım, bat 16 haziran ınsallah gelmezKuzum hosgeldin. Bat ne zaman?
Ya sorma, gecen ay tam masaya yattim, asistan akintin var enfeksiyon olabilir cekmeyelim dedi, antibiyotik ve fitil kullandim. Bu ay da yarin icin anestezili ozel randevusu aldim, cunku gecen ay 3 saat falan beklemis oldum, bi de cekilemeyince moralim bozuldu:/ tam yumurtlama donemi de sehirdisina ciktim, degerlendiremedik, nihayetinde hazirana ulasmis olduk. Insallah enfeksiyon varsa gecmistir de yarin hsg cekilebilirim. Yumurtlama donemi de haftaya gibi oluyor, 3-4 gun bekleyip degerlendireyim diyorum.Hoşbuldum canım, bat 16 haziran ınsallah gelmez
Sen ne yaptın rahım fılmı cekılcektın?
Akıntı hep olan bısey ama, kotü kokulu ve renkli mıydı, farketmemıs mıydın oncesınde, bence o normal alıntıdır, yoksa sen de farkederdınn..Ya sorma, gecen ay tam masaya yattim, asistan akintin var enfeksiyon olabilir cekmeyelim dedi, antibiyotik ve fitil kullandim. Bu ay da yarin icin anestezili ozel randevusu aldim, cunku gecen ay 3 saat falan beklemis oldum, bi de cekilemeyince moralim bozuldu:/ tam yumurtlama donemi de sehirdisina ciktim, degerlendiremedik, nihayetinde hazirana ulasmis olduk. Insallah enfeksiyon varsa gecmistir de yarin hsg cekilebilirim. Yumurtlama donemi de haftaya gibi oluyor, 3-4 gun bekleyip degerlendireyim diyorum.
Adetin 21. Gunune de randevu aldim, hsg mi de alip gidecegim. Bakalim temmuz basi insallah asilamaya baslayabiliriz. Yoksa eylule kalir, tatile matile gideriz randevulari denkleyemeyiz diye dusunuyorum.
Kuzum cok akinti var dedi ama ben ne akinti gordum ne kasinti. Ne olur ne olmaz diye cekmedi iste ne bileyim. Kotu kokulu renkli falan bir sey degildi. Hsg oncesi bol bol ultrason jeli surup rahme baktilar, o kaldi gibi geliyor ama asistani ikna edemedim. Bir de o vulvayi acan alet canimi acitti bakarken bile...Akıntı hep olan bısey ama, kotü kokulu ve renkli mıydı, farketmemıs mıydın oncesınde, bence o normal alıntıdır, yoksa sen de farkederdınn..
Adetin yeni m bitti? Yumurtlamadan once cekılırse, degerlendırebılırsin, sansın ilk 3 ay yuksek oluyor bılıyosun..antibiyotik verır enfeksıyon olmasın diye zaten.. İçin rahat olsun.. Aşılama ile de şansı daha cok artırırsın, belkı Hıc gerek kalmaz
Acaba o aleti takarken tahrıs mi etti, ondan mı korktu kiKuzum cok akinti var dedi ama ben ne akinti gordum ne kasinti. Ne olur ne olmaz diye cekmedi iste ne bileyim. Kotu kokulu renkli falan bir sey degildi. Hsg oncesi bol bol ultrason jeli surup rahme baktilar, o kaldi gibi geliyor ama asistani ikna edemedim. Bir de o vulvayi acan alet canimi acitti bakarken bile...
Yarin anestezili guzel bir merkezde cekilecegim. Adetim dun bitti, yarin 2. Gun olmus olacak. Asilama icin de bu ay gidecegim ama tam yumurtlama donemi bayrama denk geliyor. Agustosa ya da eylule kalir heralde. Bu yil hamile kalamazsam hevesim komple yok olacak gibi hissediyorum. Cok mesakkatli ismis valla
Hakkimizda hayirlisi olsun. Sen bu ay degerlendirdin mi? Seninki bekleyelimAcaba o aleti takarken tahrıs mi etti, ondan mı korktu ki
Yarın cok guzel gecsın insalah, anestezili cektırmen cok ıyı olmus, mis gibi hersey bıtmıs olur, ben asla anestezisiz cektıremeye cesaret edememıstım..
Ayrıca umutsuzluk yok, nedemek kalamazsam.. Hayırlıysa olsun.. Daha bu yılın bitmesine cok var ayrıca
Beklemeye bekleriz de olur mu bilmem yıllarca bekledim ben boyleHakkimizda hayirlisi olsun. Sen bu ay degerlendirdin mi? Seninki bekleyelim
Oyle deme kiz. Neye niyet neye kismet. Benim bi tanidigin nasi olsa olmuyor diye tupten sonra 3 cocugu oldu dogal yoldan hahajajBeklemeye bekleriz de olur mu bilmem yıllarca bekledim ben boyle
Ben de olur muyum boyle bı efsaneOyle deme kiz. Neye niyet neye kismet. Benim bi tanidigin nasi olsa olmuyor diye tupten sonra 3 cocugu oldu dogal yoldan hahajaj