How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederiz canım 🥰 Masallah kocaman olmus bebiş, temmuza dogru gıdıyosunuz sanki
Perşembe günü 37+0 oluyoruz kuzucum hem çalışamaz alacağım hem doktor kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek doğum tarihi için. Sezeryan olacağım yüksek ihtimal. Temmuza kalmaz gibi 🙏

Haber vereceğim belli olunca 💞

Ben aynı pembeyi kullanıyordum burada birine denk gelmesem hani sayfanın en sonuna giden ok yeri vardı ya o kalktı sandım meğer kalkmamış mordan gözükmüyor 😅
Peki benim onu fark etmemem😂 bir kere basmak gerekiyor ki ortaya çıksın diyorum aklımca hahahah😂😂 aydınlandım resmen.

Perşembe günü 37+0 oluyoruz kuzucum hem çalışamaz alacağım hem doktor kontrolümüz var, bakalım doktor ne diyecek doğum tarihi için. Sezeryan olacağım yüksek ihtimal. Temmuza kalmaz gibi 🙏

Haber vereceğim belli olunca 💞
Saglıkla gelsın minik 🥰 bi sebebi var mı? Neden sezeryan

sutlaacc sutlaacc canım ınsallah bu süreci cabucak saglıkla atlatırsın, sımdı okudum 😔
Sağol kuzum hoşgeldin 🌸
Ya sorma ben 1 aydır beta hcg veriyorum 28 i geçmedi değerim 11inde altına inmedi en sonunda iğne oldum kürtajı kabul etmeyip bakalım inşallah sıfırlanır da bir süre dinlenirim.

Sağol kuzum hoşgeldin 🌸
Ya sorma ben 1 aydır beta hcg veriyorum 28 i geçmedi değerim 11inde altına inmedi en sonunda iğne oldum kürtajı kabul etmeyip bakalım inşallah sıfırlanır da bir süre dinlenirim.
Insallah canım🙏🏻 iğne daha mı etkılıymıs kurtaja gore, bir de dıs gebelık, embryonun tüplere yerleşmesi deıl mı? Kurtajda tüplere mudahale edilebiliyor mu?

Insallah canım🙏🏻 iğne daha mı etkılıymıs kurtaja gore, bir de dıs gebelık, embryonun tüplere yerleşmesi deıl mı? Kurtajda tüplere mudahale edilebiliyor mu?
Kürtaj öneriyor hemen doktorlar ama eğer dışsa fayda etmiyor bir de üstüne iğne yapıyorlar. Bu da dış gibiydi yani o nedenle kürtaja gerek yok bence

Detoks gercekten iyi geliyor 😂arada yapmak gerek, hep maydonoz suyu ile olacak deil ya😂
Sen nasılsın kuzucum, nasıl gıdıyor 😘❤️
Ben bebek fikrini aklımdan çıkardığım zamanlarda bile yine buralarda takılıyorum, herkesi merak ediyorum ☺️ ama düşüncelerden az biraz arınmak uzaklaşmak iyi geliyor evet. İyiyim ben, çok sıkıntılı zamanlar geçirdik, radikal kararlar almak zorunda kaldık. Şimdi daha iyiyiz. 2 aydır tedavi olmuyorum zaten, bıraktık azcık kendine haline canı isterse gelsin minnoş dedik. Biraz da kendime bakmak istedim spora ve diyete başladım falan, çok salmıştım. Hayatımızı bebeğe odaklı yaşayınca hem yıpranıyoruz hem de olacağı varsa olmuyor sanki.

Kürtaj öneriyor hemen doktorlar ama eğer dışsa fayda etmiyor bir de üstüne iğne yapıyorlar. Bu da dış gibiydi yani o nedenle kürtaja gerek yok bence
O zaman iğne sevmek daha mantıklı, ınsallah sıfırlanır degerın.. Kanama oldu mu?

Ben bebek fikrini aklımdan çıkardığım zamanlarda bile yine buralarda takılıyorum, herkesi merak ediyorum ☺️ ama düşüncelerden az biraz arınmak uzaklaşmak iyi geliyor evet. İyiyim ben, çok sıkıntılı zamanlar geçirdik, radikal kararlar almak zorunda kaldık. Şimdi daha iyiyiz. 2 aydır tedavi olmuyorum zaten, bıraktık azcık kendine haline canı isterse gelsin minnoş dedik. Biraz da kendime bakmak istedim spora ve diyete başladım falan, çok salmıştım. Hayatımızı bebeğe odaklı yaşayınca hem yıpranıyoruz hem de olacağı varsa olmuyor sanki.
Yooo bebek fikri yuzunden ayrılmadım, bır anda esti o anda, İnstgrama bıle girmedim, kitap okudum, dizi izledim, bol bol pencere sildim(hiç sevmem :) nasipte ne varsa onu yasıyoruz bebegım gercekten, Rabbım dogru zamanda gonderır bıze de mucızelerımızı, tüp bebek deneyecek gucum yok suanda zaten, akısına bıraktık bakalım.. Hayırlısı olsun hakkımızda ❤️

Back