• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yooo bebek fikri yuzunden ayrılmadım, bır anda esti o anda, İnstgrama bıle girmedim, kitap okudum, dizi izledim, bol bol pencere sildim(hiç sevmem :) nasipte ne varsa onu yasıyoruz bebegım gercekten, Rabbım dogru zamanda gonderır bıze de mucızelerımızı, tüp bebek deneyecek gucum yok suanda zaten, akısına bıraktık bakalım.. Hayırlısı olsun hakkımızda ❤️
En güzeli🥰 gelecek gelecek inanıyorum gelecek bebişin🥰 doğru zamanı bekliyor sadece 🥰🤲

Yooo bebek fikri yuzunden ayrılmadım, bır anda esti o anda, İnstgrama bıle girmedim, kitap okudum, dizi izledim, bol bol pencere sildim(hiç sevmem :) nasipte ne varsa onu yasıyoruz bebegım gercekten, Rabbım dogru zamanda gonderır bıze de mucızelerımızı, tüp bebek deneyecek gucum yok suanda zaten, akısına bıraktık bakalım.. Hayırlısı olsun hakkımızda ❤️
Senin bebiş zaten kesin kendiliğinden gelecek bak, demiştin dersin 🥰

Erken gıdıyosun gıbı geldı bana, bu sefer kese gorunmeyecek onun stresi olacak pazartesiyi mi beklesen acaba 🙂
Yok yok perşembeyi edemiyom ya ama geçen cuma gittiğimde ultrasınla baktı herşey güzel dedi kalınlaşma falan iyi dedi bakalım artık perşembe olsunda rahat edem zaten kimseyede söyleyemiyorum bişmiyor kimse😂😂

Yok yok perşembeyi edemiyom ya ama geçen cuma gittiğimde ultrasınla baktı herşey güzel dedi kalınlaşma falan iyi dedi bakalım artık perşembe olsunda rahat edem zaten kimseyede söyleyemiyorum bişmiyor kimse😂😂
Gercı 2 gun sonraya 2500 uzerı olur vajinal gorulur 🙏🏻

Hayırlı olsun canım, Allah size bağışlasın sağlıkla hayırla büyüsün 🤲🥰🧿
Aminn çok teşekkür ederim 🥰
Adıyla yaşasın canım benım🥰saglıklı hayırlı uzun ömürleri olsun
Aminnn canım 🙏🥰
Ben aynı pembeyi kullanıyordum burada birine denk gelmesem hani sayfanın en sonuna giden ok yeri vardı ya o kalktı sandım meğer kalkmamış mordan gözükmüyor 😅
Ayy bende onu arıyordum kaldırdılar herhalde dedim😁😁

O zaman iğne sevmek daha mantıklı, ınsallah sıfırlanır degerın.. Kanama oldu mu?
Kanama olmuştu zaten adet oluyor gibiydi hatta. Bakalım şimdilik yok biraz yavaş düşüyor iğneden sonrada haftasonu kan veririm gibi canım.

Aaahh agzın bal yesiin emi❤️ aklımı kaybederim diye korkuyorum 😂
Valla ben de yokmuş gibi buldumcuk olurum 🤣 senin için hislerim o yönde ve en kısa zamanda.. amin 🙏🥰 bu arada birçok yerde okudum aklınızda bulunsun. Hocalar diyorlar ki duaya inşallah eklenmez, "Allah dilerse" manasına gelir. Dilersen ver, dilersen verme gibi... Duanızda kararlı olun, duanın sonuna amin eklenir. İnşallah ise temenniler için söylenir. Yazın tatile gideceğim inşallah gibi.. bazen kullandığımız kelimeler yanlış olabiliyor ya da yanlış dua edebiliyoruz arapçaya hakim olmadığımızdan. O yüzden ben hep içimden geldiği gibi ederim ama bu inşallah dilimize yapışmış ya o yüzden paylaşmadan edemedim ☺️

Back