• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben de yokmuş gibi buldumcuk olurum 🤣 senin için hislerim o yönde ve en kısa zamanda.. amin 🙏🥰 bu arada birçok yerde okudum aklınızda bulunsun. Hocalar diyorlar ki duaya inşallah eklenmez, "Allah dilerse" manasına gelir. Dilersen ver, dilersen verme gibi... Duanızda kararlı olun, duanın sonuna amin eklenir. İnşallah ise temenniler için söylenir. Yazın tatile gideceğim inşallah gibi.. bazen kullandığımız kelimeler yanlış olabiliyor ya da yanlış dua edebiliyoruz arapçaya hakim olmadığımızdan. O yüzden ben hep içimden geldiği gibi ederim ama bu inşallah dilimize yapışmış ya o yüzden paylaşmadan edemedim ☺️
O zaman aminn canımm❤️
Buna benzer bi durum da hayırlısı olsun cumlesınde varmıs, alimler hayırlı ise olsun derlermiş, en guzeli olsun demeliymişiz, bir arkadsım anlatmıstı..

O zaman aminn canımm❤️
Buna benzer bi durum da hayırlısı olsun cumlesınde varmıs, alimler hayırlı ise olsun derlermiş, en guzeli olsun demeliymişiz, bir arkadsım anlatmıstı..
Evet en güzeli olsun diye söyle der annem de hep. Artık her şeyi bin kere düşünür olduk ☺️ hepimiz için en güzeli olsun ❤️

Rehberlik benim de. Ortaokuldaydım şubatta anaokuluna geçtim 🐣
Ay sonra okudum da gördüm kuzum 🥰 o hemde zümreyiz, bende anaokuluna geçmek istiyorum Nasib olsun inşallah yoruldum ortaokul zor kuzu biraz değişik bir bölgedeyim.

Sağol canım benim Allah razı olsun dün kontrolüm vardı, şükür iyiyim ağrım sızım da olmadı çok şükür, vücüdum toparladı çabucak 🧿 yumurta rezervim falan iyiymiş, doktor çabuk hamile kalırsın diyor ama ben şimdi değil çok yeni daha uzun bir sürem var, bilmiyorum ben istesem eşim istemez gibi geliyor, hayırlısı olsun hepimiz için 🤲
Amin kuzum, herşeyin iyi olmasına sevindim ❤️o size kalmış tabi canım benim,

Ay sonra okudum da gördüm kuzum 🥰 o hemde zümreyiz, bende anaokuluna geçmek istiyorum Nasib olsun inşallah yoruldum ortaokul zor kuzu biraz değişik bir bölgedeyim.
Evet sınav kademesi zor oluyor gerçekten. Anaokulu daha rahat inşallah istediğin güzel bir okul olur senin de 🌸

Back