O kadar efsane olma 4 cocuga kim bakacak da, yuzunu karartma.Ben de olur muyum boyle bı efsane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar efsane olma 4 cocuga kim bakacak da, yuzunu karartma.Ben de olur muyum boyle bı efsane
Neden olmasın olursun tabiki inşaAllahBen de olur muyum boyle bı efsane
Olsun canım 4 5 Hıc farketmez, yılların acısını cıkartıcam, korunmak dıye bısey yok artık lügatımdaO kadar efsane olma 4 cocuga kim bakacak da, yuzunu karartma.
İnsalllah taze annecimNeden olmasın olursun tabiki inşaAllah
2 gün evvel doğum yapmıştı canım.Kızlar -C-A-N-A-N- dan haber alan var mı? Haziran annelerinden arkadaslar bilebilir belki
Aminn canım darısı başınıza olsun inşallah Aren ismiGözün aydın canım saglıcakla büyüsün, ismini ne koydunuz
Pazar günü doğum yaptı bebişte canan da iyi çok şükürKızlar -C-A-N-A-N- dan haber alan var mı? Haziran annelerinden arkadaslar bilebilir belki
İyi yapmışsın tabii de her seferinde korkutuyosun bizi böyle yapma haber ver detoksunu bari hoşgeldin canım daha iyisindir inşallah şimdiSosyal medya detoksu yaptım 10 gün
Hayırlı olsun canım, Allah size bağışlasın sağlıkla hayırla büyüsünAminn canım darısı başınıza olsun inşallah Aren ismi
2 gün evvel doğum yapmıştı canım.
Hoşgeldin bu arada
Pazar günü doğum yaptı bebişte canan da iyi çok şükür
Detoks gercekten iyi geliyor arada yapmak gerek, hep maydonoz suyu ile olacak deil yaİyi yapmışsın tabii de her seferinde korkutuyosun bizi böyle yapma haber ver detoksunu bari hoşgeldin canım daha iyisindir inşallah şimdi
Adıyla yaşasın canım benımsaglıklı hayırlı uzun ömürleri olsunAminn canım darısı başınıza olsun inşallah Aren ismi
Cidden bende baktım en son nisanda girmiş ama şükür kızlar bari biliyor oh sağlıkla o da mutlu sona ulaşmışSon görülmesi 28 nisan gördüm, bugun tabloyu duznelerken, farklı bı uyelık le mi giriyor, selamlarımızı iletin olur mu saglıcakla büyüsün bebeği
Pek giremiyor canım ama bebiş de o da gayet iyi onu sorduğunu ileteceğimSon görülmesi 28 nisan gördüm, bugun tabloyu duznelerken, farklı bı uyelık le mi giriyor, selamlarımızı iletin olur mu saglıcakla büyüsün bebeği
Teşekkür ederiz canım Masallah kocaman olmus bebiş, temmuza dogru gıdıyosunuz sankiPek giremiyor canım ama bebiş de o da gayet iyi onu sorduğunu ileteceğim
Darısı sanaCidden bende baktım en son nisanda girmiş ama şükür kızlar bari biliyor oh sağlıkla o da mutlu sona ulaşmış
Hepimiz hepimiz yaşayalım o güzel duyguyuDarısı sana
İnşallahh canım benımHepimiz hepimiz yaşayalım o güzel duyguyu
Bu arada cidden şu mor renk yordu beni yaİnşallahh canım benım
Hıc sorma, ben mavi kullanıyordum, gozlerım acıdı artık degısmektenBu arada cidden şu mor renk yordu beni ya