How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazıları bide korkuyordu düzenli değil diye kimdi o kimdi acaba ha kimdi 😂🥰
Öyle bi doktoru var ki herşeyi mükemmel ister 😆normalde beta en az yüzde 60 artış yeterli ama ona göre yuzde yüz olmali (aynı doktora gidiyoruz 😉)

Çok geçmiş olsun sizin de değeriniz benim gibi düşmüyordu sanırım ben mart sonu kürtaj olmuştum ve geçen haftada değerim hala 110'du en son gittiğimde 88e düşmüştü doktorum cyclo progynova verdi içindeki pıhtıları vs iyice söksün diye. Başka bir doktor iğne veya kalan parçaları almak için kürtaj önerdi ben istemedim hem rahim hem de hormonsal olarak daha fazla yıpranmak istemiyorum. Umarım siz de süreci hayırlısıyla tamamlayıp sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.
İnşallah teşekkürler. Kürtaj da yıpratıyor insanı gerçekten ilaçlar da umarım gerek kalmaz bir daha.

Pardon günlük beta takibinde yüzde 45 ten fazla artışa bile i az dedi , ama ipin ucunu baştan kaçırmayalım diyor çok dikkatli adam inşaAllah herşey çok güzel gider
Cok temkinli cnm, keseyi görünce de bi olumsuz bişey görürse söyler hemen simdiden soyluyeyim 😆 ben 7 aylikken cok az kanama yaşadım, Alttan muayene etti, rahim ağzı yumuşaklığı var dedi, ah bi dayansa biraz daha büyüse dedi😆aboo dedim erken doğurucam 😆erken doğum için ilaç verdi doğuma bi gün kala bile kullandirdi

Cok temkinli cnm, keseyi görünce de bi olumsuz bişey görürse söyler hemen simdiden soyluyeyim 😆 ben 7 aylikken cok az kanama yaşadım, Alttan muayene etti, rahim ağzı yumuşaklığı var dedi, ah bi dayansa biraz daha büyüse dedi😆aboo dedim erken doğurucam 😆erken doğum için ilaç verdi doğuma bi gün kala bile kullandirdi
Swnin gibi sağlıkla doğurayım hayırlı bir evlat inşaAllah gerisi unutulur zorluklar geçer yeni anne zorlukları başlar valla darısı isteyen herkesin başına kucağımıza sağlıkla alalımda

Swnin gibi sağlıkla doğurayım hayırlı bir evlat inşaAllah gerisi unutulur zorluklar geçer yeni anne zorlukları başlar valla darısı isteyen herkesin başına kucağımıza sağlıkla alalımda
İnş cnm inş sağlıkla kavuşursun sende, amin ins, cok zor ama çok güzel bi duyguymuş annelik..

Merhaba İyi akşamlar herkese
Ha-ri Ha-ri kalp atışlarını duymuşsun çok şükür bundan sonraki süreç çok güzel geçsin gönlünce olsun herşey inşallah🙏
Sohrab Sohrab yok sanırım
Bende doğum yaptım 6 gün oldu çok şükür sağlıcakla kavuştuk darısı sizlerin başına olsun inşallah 🙏
Yaa çok teşekkür ederim sen nasılsın minik nasıl bu arada nasıl geçti 🥰🥰

Back