Bazıları bide korkuyordu düzenli değil diye kimdi o kimdi acaba ha kimdiKızlar cuma 506 çıkmıştı beta pazar 1238 çıktı perşembe kısmetse kese görmeye gideceği inşaAllah dua edin sağlıkla ilerleyelim hepimiz inşaAllah
DoktorumduBazıları bide korkuyordu düzenli değil diye kimdi o kimdi acaba ha kimdi
Sende hemen inandınDoktorumdugünlük artışa baktı ya o yanılttı
Neyapayom canım kayıplardan sonra herşeyden korkar olduk,, ama sağlıkla ilerlicek bu sefer inşaAllah seninde benimde hepimizinSende hemen inandın
Hah böyle gönlünü ferah tutNeyapayom canım kayıplardan sonra herşeyden korkar olduk,, ama sağlıkla ilerlicek bu sefer inşaAllah seninde benimde hepimizin
Öyle bi doktoru var ki herşeyi mükemmel isterBazıları bide korkuyordu düzenli değil diye kimdi o kimdi acaba ha kimdi
Ama canım kızın aklını aldı yaaÖyle bi doktoru var ki herşeyi mükemmel isternormalde beta en az yüzde 60 artış yeterli ama ona göre yuzde yüz olmali (aynı doktora gidiyoruz )
Alır o oyle mükemmelliyetci kiAma canım kızın aklını aldı yaa
İnşallah teşekkürler. Kürtaj da yıpratıyor insanı gerçekten ilaçlar da umarım gerek kalmaz bir daha.Çok geçmiş olsun sizin de değeriniz benim gibi düşmüyordu sanırım ben mart sonu kürtaj olmuştum ve geçen haftada değerim hala 110'du en son gittiğimde 88e düşmüştü doktorum cyclo progynova verdi içindeki pıhtıları vs iyice söksün diye. Başka bir doktor iğne veya kalan parçaları almak için kürtaj önerdi ben istemedim hem rahim hem de hormonsal olarak daha fazla yıpranmak istemiyorum. Umarım siz de süreci hayırlısıyla tamamlayıp sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.
Aynen günlük artışta yüzde 90 ı bile az dediÖyle bi doktoru var ki herşeyi mükemmel isternormalde beta en az yüzde 60 artış yeterli ama ona göre yuzde yüz olmali (aynı doktora gidiyoruz )
Ya valla öle kızlar bide inanın çok anlamıyorum bu durumlardan artık yavaş yavaş öğrendim perşembe yine bizim drtayım burcu keseyi görür rahatlarız inşaAllahAlır o oyle mükemmelliyetci ki
Pardon günlük beta takibinde yüzde 45 ten fazla artışa bile i az dedi , ama ipin ucunu baştan kaçırmayalım diyor çok dikkatli adam inşaAllah herşey çok güzel giderAynen günlük artışta yüzde 90 ı bile az dedi
Cok temkinli cnm, keseyi görünce de bi olumsuz bişey görürse söyler hemen simdiden soyluyeyimPardon günlük beta takibinde yüzde 45 ten fazla artışa bile i az dedi , ama ipin ucunu baştan kaçırmayalım diyor çok dikkatli adam inşaAllah herşey çok güzel gider
Swnin gibi sağlıkla doğurayım hayırlı bir evlat inşaAllah gerisi unutulur zorluklar geçer yeni anne zorlukları başlar valla darısı isteyen herkesin başına kucağımıza sağlıkla alalımdaCok temkinli cnm, keseyi görünce de bi olumsuz bişey görürse söyler hemen simdiden soyluyeyimben 7 aylikken cok az kanama yaşadım, Alttan muayene etti, rahim ağzı yumuşaklığı var dedi, ah bi dayansa biraz daha büyüse dedi aboo dedim erken doğurucam erken doğum için ilaç verdi doğuma bi gün kala bile kullandirdi
İnş cnm inş sağlıkla kavuşursun sende, amin ins, cok zor ama çok güzel bi duyguymuş annelik..Swnin gibi sağlıkla doğurayım hayırlı bir evlat inşaAllah gerisi unutulur zorluklar geçer yeni anne zorlukları başlar valla darısı isteyen herkesin başına kucağımıza sağlıkla alalımda
Yaa çok teşekkür ederim sen nasılsın minik nasıl bu arada nasıl geçti
İyiyiz ikimizde çok şükür birbirimize alışmaya çalışıyoruzYaa çok teşekkür ederim sen nasılsın minik nasıl bu arada nasıl geçti
Ne değişik bişey değil mi eve geldi bir minik resmenİyiyiz ikimizde çok şükür birbirimize alışmaya çalışıyoruz
Sezeryanla doğum yaptım çok şükür sıkıntısız atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?