Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazıları bide korkuyordu düzenli değil diye kimdi o kimdi acaba ha kimdi
Öyle bi doktoru var ki herşeyi mükemmel ister normalde beta en az yüzde 60 artış yeterli ama ona göre yuzde yüz olmali (aynı doktora gidiyoruz )

İnşallah teşekkürler. Kürtaj da yıpratıyor insanı gerçekten ilaçlar da umarım gerek kalmaz bir daha.

Pardon günlük beta takibinde yüzde 45 ten fazla artışa bile i az dedi , ama ipin ucunu baştan kaçırmayalım diyor çok dikkatli adam inşaAllah herşey çok güzel gider
Cok temkinli cnm, keseyi görünce de bi olumsuz bişey görürse söyler hemen simdiden soyluyeyim ben 7 aylikken cok az kanama yaşadım, Alttan muayene etti, rahim ağzı yumuşaklığı var dedi, ah bi dayansa biraz daha büyüse dediaboo dedim erken doğurucam erken doğum için ilaç verdi doğuma bi gün kala bile kullandirdi

Swnin gibi sağlıkla doğurayım hayırlı bir evlat inşaAllah gerisi unutulur zorluklar geçer yeni anne zorlukları başlar valla darısı isteyen herkesin başına kucağımıza sağlıkla alalımda

Swnin gibi sağlıkla doğurayım hayırlı bir evlat inşaAllah gerisi unutulur zorluklar geçer yeni anne zorlukları başlar valla darısı isteyen herkesin başına kucağımıza sağlıkla alalımda
İnş cnm inş sağlıkla kavuşursun sende, amin ins, cok zor ama çok güzel bi duyguymuş annelik..

Yaa çok teşekkür ederim sen nasılsın minik nasıl bu arada nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…