- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
Bence başka bir doktora daha danış canım
Hematolojiye randevu alıcam birde bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence başka bir doktora daha danış canım
Hadi hayırlısıyla sağlıkla atlat şu süreci, beraber dinlenelim canım, bu süreçte kendimize iyi bakalım, beni bir kaç diş tedavim vardı, ona başladım, güçlüyüz üstesinden geleceğiz evelallahİğne oldum kızlar . Doktor kürtaj önerdi ama kabul etmedim inşallah fayda eder. Bikaç ay dinlenme zamanı..
Canım seninde hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik dilerimBen biraz geç katıldım gruba sen çelikAnne olmuşsun zaten
Ya kıyamam belki de o zaman daha iyi olur, bazı bebeler de öyle4 ay oldu alisamadim cnm hala umarım alisirim, eylülde okula baslicam o zaman zor olur benim için
Teşekkür ederim canım haftaya sağlıkla keseyi görelim inşaAllahHadi hayırlısıyla sağlıkla atlat şu süreci, beraber dinlenelim canım, bu süreçte kendimize iyi bakalım, beni bir kaç diş tedavim vardı, ona başladım, güçlüyüz üstesinden geleceğiz evelallah
Canım seninde hayırlı olsun, sağlıklı bir gebelik dilerim
Ya kıyamam belki de o zaman daha iyi olur, bazı bebeler de öyle
Hiç öyle düşünme güçlüyüz biz bende kimseyi görmek istemedim kaybımda, ama çok şükür kendimi toparladım sende toparlamışsın bence Anne olmak sana çok yakışacak bence adın gibi çelikanne olacaksın sabırlı güçlü
Ben direk daldım konuya biraz karışmış olabilir ben de boş gebelik yaşadım canım 2 adet sonra tekrar hamile kaldım çok şükür kucağımıza aldık. Çiş yapmıyo diye gittik hastaneye 3.5 günlüktü, susuz kalmış (aç da kalmış haliyle) dediler. Ben sütüm var diyorum herkese ama doktor sürekli sütün yokmuş aç kalmış dedi. Ankaraya sevk ettiler 1 hafta ayrı kaldık. Eşim o arada çok üstüme geldi beni suçladı. Derken evcek grip olduk çocuk ateşlendi, tıkanıklıktan nefes alamadı... Aslında çok hazır hissediyordum kendimi ama bunlar çok ağır geldi bana. Alt üst oldum resmen. Annem gideceği için ayrı canım sıkıldı. İlk yalnız kaldığımız gün uyumadı hiç, ben sinirden yerleri yumrukladım. Başlarda dediğin gibi çelik anne olamadım malesef yeni yeni anlıyorum anne olduğumu. Herşeye rağmen güzelmiş anne olmak. Rabbim bekleyen isteyen bütün arkadaşlarıma sağlıkla nasip etsin. Hiç sıkıntı yaşatmasın, bol bol süt versin senin yazı biraz ağlama duvarı oldu bana kusura bakmaBen biraz geç katıldım gruba sen çelikAnne olmuşsun zaten
Canım zorlandığım şeylerin bi kısmını bi önceki yoruma yazdım. Artık daha iyiyim ama yine de gündüz uykularının düzensiz olması zor oluyor. Yanından ayrılamıyorum uyumayınca. Yatırıyorum 5 dakika sonra uyanıyor. Hiçbir şeye elimi süremiyorum haliyle. Gece de sabaha karşı biraz zor oluyor hem uyuyo hem ıh ıh diye sağa sola dönüyor. Gece eşim yanımızda yatıp mamasına falan yardım etmese ben de dayanamam. Uykusuzluk cidden çok zor. Sen okula başlıcaksın, erken mi bilmiyorum ama uyku eğitimi Alsan çok iyi olur sizin için. Bu aylarda gece beslenmesini bırakanlar da oluyor. Çok bilgim yok ama bir araştır istersenEn çok ne zorluyor cnm seni, uykusuzluk fena yapıyor beni ya 4 ayimiz bitti benimkinin hala düzeni yok ya sevmiyor uyumayı
Dayanamadım majezik içtim regl sancısının 4-5 katını çekiyorum resmenAyağa sıcak su torbası çok iyi geliyor benimde dusugumden sonra çok ağrım vardi sıcak su ile uyudum sabah pıhtı düşmüştü
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doğumunuzda da sonrasında da çok güzel anılarınız olsun inşallahDoğum yaptığınızı kaçırmışim hayırlı olsun. Bizde 30 dayız bakalım inşallah doğduğu zamanlari bekliyoruzz. Rabbim yardimciniz olsun
İnşallah cnm inşallahHadi hayırlısıyla sağlıkla atlat şu süreci, beraber dinlenelim canım, bu süreçte kendimize iyi bakalım, beni bir kaç diş tedavim vardı, ona başladım, güçlüyüz üstesinden geleceğiz evelallah
Konuşmuştuk cnm o konuyu, benim paşa da öyle, yanından ayrılınca uyaniyo hemen, Ömer lerde bu var herhalde bende öyle diyorum eşim olmasa çok zorlanirim, bi kac gece hastaydı, mahvoldum o gecelerde, araştırdım cnm ama ağlatıyor uyku eğitimi ya kıyamıyorum, belki düzene girer diye bekliyorumCanım zorlandığım şeylerin bi kısmını bi önceki yoruma yazdım. Artık daha iyiyim ama yine de gündüz uykularının düzensiz olması zor oluyor. Yanından ayrılamıyorum uyumayınca. Yatırıyorum 5 dakika sonra uyanıyor. Hiçbir şeye elimi süremiyorum haliyle. Gece de sabaha karşı biraz zor oluyor hem uyuyo hem ıh ıh diye sağa sola dönüyor. Gece eşim yanımızda yatıp mamasına falan yardım etmese ben de dayanamam. Uykusuzluk cidden çok zor. Sen okula başlıcaksın, erken mi bilmiyorum ama uyku eğitimi Alsan çok iyi olur sizin için. Bu aylarda gece beslenmesini bırakanlar da oluyor. Çok bilgim yok ama bir araştır istersen
Oh çokta iyi olmuş içini doktün işte çok geçmiş olsun evladına sağlık versin, insanoğluyuz başımıza sürelikli bişeyler geliyor herkesin derdi kendine oluyor işte konuşunca rahatlıyoruz hepimizBen direk daldım konuya biraz karışmış olabilir ben de boş gebelik yaşadım canım 2 adet sonra tekrar hamile kaldım çok şükür kucağımıza aldık. Çiş yapmıyo diye gittik hastaneye 3.5 günlüktü, susuz kalmış (aç da kalmış haliyle) dediler. Ben sütüm var diyorum herkese ama doktor sürekli sütün yokmuş aç kalmış dedi. Ankaraya sevk ettiler 1 hafta ayrı kaldık. Eşim o arada çok üstüme geldi beni suçladı. Derken evcek grip olduk çocuk ateşlendi, tıkanıklıktan nefes alamadı... Aslında çok hazır hissediyordum kendimi ama bunlar çok ağır geldi bana. Alt üst oldum resmen. Annem gideceği için ayrı canım sıkıldı. İlk yalnız kaldığımız gün uyumadı hiç, ben sinirden yerleri yumrukladım. Başlarda dediğin gibi çelik anne olamadım malesef yeni yeni anlıyorum anne olduğumu. Herşeye rağmen güzelmiş anne olmak. Rabbim bekleyen isteyen bütün arkadaşlarıma sağlıkla nasip etsin. Hiç sıkıntı yaşatmasın, bol bol süt versin senin yazı biraz ağlama duvarı oldu bana kusura bakma
Aminn canım sağol inşallahGecmis olsun ara ara girebiliyorum. Rabbim gönlünüze göre nasip etsin en kısa zamanda
Beta düşüyor birkaç güne canım başka da birşey olmuyor. İnşallah sorunsuzca düşer.Hadi inşallah şu süreci sorunsuz atlatırsın şimdi iğne olunca nasıl bir süreç bekliyor
Söylemedi hiç doktor folik asit neden başlattı acaba sizinki? Benimki aksine yumurta rezervin azalabilir iğneden dedi de ne yapayım kürtaj da ben istemiyorum ki kürtaj olsada dış gebelikse bi de iğne gerekecekti yineMerhaba, geçmiş olsun. Ben de iğne olmuştum. Kuvvetli folik asit başlatmıştı doktor. 5 ay sonra yeniden gebelik olmuştu.
Aynen canım dinlenelim. Düşünmemeye çalışalım inşallah iyi gelirHadi hayırlısıyla sağlıkla atlat şu süreci, beraber dinlenelim canım, bu süreçte kendimize iyi bakalım, beni bir kaç diş tedavim vardı, ona başladım, güçlüyüz üstesinden geleceğiz evelallah
Dertleri ne acaba, biraz derin uyusalar hem onlar dinlenecek hem de biz hep dua etmiştim babası gibi kafayı yastığa koyunca uyusun diye ama kabul olmadı galiba aman kocalar hasta olmasın, anneler yatağa düşmez, bunlar yataktan kalkmaz inşallah düzelir canım bebekler 4 aydan sonra kendi kendine uyumayı öğrenirler diye okudum bugün. İnşallah son zamanlarınızdırKonuşmuştuk cnm o konuyu, benim paşa da öyle, yanından ayrılınca uyaniyo hemen, Ömer lerde bu var herhalde bende öyle diyorum eşim olmasa çok zorlanirim, bi kac gece hastaydı, mahvoldum o gecelerde, araştırdım cnm ama ağlatıyor uyku eğitimi ya kıyamıyorum, belki düzene girer diye bekliyorum
Hadi inşallah şu süreç bitinceye güzelce dinlen aklına takma şu bu diyemem biliyoruz çünkü bir an geliyor mod tam düşüyor karamsar oluyoruz bir an geliyor tam tersi ama artık şunu öğrendik bu iş cidden nasip işi biz elimizden gelini araştırıp elimizden geleni yapacağız kul olarak ve sonra Rabbim bunca olumsuz örnek hiç yaşamamışız gibi nasibimiz olan anda nasip edecekAminn canım sağol inşallah
Beta düşüyor birkaç güne canım başka da birşey olmuyor. İnşallah sorunsuzca düşer.
Söylemedi hiç doktor folik asit neden başlattı acaba sizinki? Benimki aksine yumurta rezervin azalabilir iğneden dedi de ne yapayım kürtaj da ben istemiyorum ki kürtaj olsada dış gebelikse bi de iğne gerekecekti yine
Aynen canım dinlenelim. Düşünmemeye çalışalım inşallah iyi gelir
Çok teşekkür ederim aynen öyle, aslında yaşadıklarımız herkesin başına gelen şeyler ama sadece biz yaşamışız gibi. Anlayabilene, empati kurabilene anlatıyoruz işte hepimizOh çokta iyi olmuş içini doktün işte çok geçmiş olsun evladına sağlık versin, insanoğluyuz başımıza sürelikli bişeyler geliyor herkesin derdi kendine oluyor işte konuşunca rahatlıyoruz hepimiz
Aynen öyle canım. Nasipten öte yol yok. Biz ne kadar üzülürsek üzülelim ne kadar plan yaparsak yapalım. Yani şimdi 5-6 ay korunmak canımı sıkıyor üzüldüğüm şey o ama ne yapalım böylesi daha hayırlıymış demekki.Hadi inşallah şu süreç bitinceye güzelce dinlen aklına takma şu bu diyemem biliyoruz çünkü bir an geliyor mod tam düşüyor karamsar oluyoruz bir an geliyor tam tersi ama artık şunu öğrendik bu iş cidden nasip işi biz elimizden gelini araştırıp elimizden geleni yapacağız kul olarak ve sonra Rabbim bunca olumsuz örnek hiç yaşamamışız gibi nasibimiz olan anda nasip edecek
Bak gözünün önünde beni gördün bu da ilerler ilerlemez bilmiyorum bu cidden Rabbime kalmış artık ama düşün 2 yıl nerdeyse tekrar hamile kalamadım zaten artık beynim oyun oynuyordu galiba benim tamam kürtaj ile duvar tam zedelendi bir daha tutmayacak diyordum, iki güzel yumurta rahim 8.9mm iken bile tutmadı gitti 7,5mm de tuttu demekki vakti o zamanmış ama öncesinde göremiyoruz işte bir an
Dur sen o 6 ay belki daha farklı bir doktor bulacaksın hikayene göre bir yol cizecek ve belki sana çok iyi gelecekAynen öyle canım. Nasipten öte yol yok. Biz ne kadar üzülürsek üzülelim ne kadar plan yaparsak yapalım. Yani şimdi 5-6 ay korunmak canımı sıkıyor üzüldüğüm şey o ama ne yapalım böylesi daha hayırlıymış demekki.
Aynen canım inşallah bakalımDur sen o 6 ay belki daha farklı bir doktor bulacaksın hikayene göre bir yol cizecek ve belki sana çok iyi gelecek
Aminn canım sağol inşallah
Beta düşüyor birkaç güne canım başka da birşey olmuyor. İnşallah sorunsuzca düşer.
Söylemedi hiç doktor folik asit neden başlattı acaba sizinki? Benimki aksine yumurta rezervin azalabilir iğneden dedi de ne yapayım kürtaj da ben istemiyorum ki kürtaj olsada dış gebelikse bi de iğne gerekecekti yine
Aynen canım dinlenelim. Düşünmemeye çalışalım inşallah iyi gelir
Ben yine siz tecrübeli hanımlara bir şey sorabilir miyim geçen hafta salı günü düşük yapmaya başladım. 9 haftalıktı sat’a göre ama sadece yolk oluşmuştu bebek yoktu. Cuma gününe kadar büyük parçalar halinde düşürdüm. Cuma günü kontrole gittiğimde keseye dair hiç parça kalmamış kürtaja gerek kalmadı dedi doktorum ancak rahim kalınlaşması var hala incelene kadar kanaman olur dedi. Şimdi ip gibi pıhtılar geliyor. Rahim kalınlaşmasını mı atıyorum yoksa parça mı kaldı acaba