• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözlerim dolarak tüm kalbimle yazıyorum canım çok üzüldüm başınız sağolsun.😔 Rabbim acını dindirsin Ahirette sana şefaat eder inş.🙏 Ne diceğimi bilemiyorum zaman herşeyin ilacı olsun inş.hepimiz için.
Sağol canım, inşallah 🤲😢
Tabiki şuan çok uzak gelir sende insansın acın var şuan aklın ruhun allak bullak böyle hissetmen normal, sen kimseye bakma ne yani var diye olanın acısını yaşamayacak mısın yada tekrar istemek suç mu hepsinin yeri ayrı. Sen şimdi kulaklarını tıka kendini dinle ve Rabbime güven 🥰
Allah razı olsun canım, sizin haberlerinizle mutlu olacağım 🥰
Kuzum senin trombofoli paneline baktırman gerekebilir.Olurda kendini toparlarsan bi istetirsin bu tahlili bana kan sulandırıcı tedavisi gerekiyor gibime geldi yinede en iyisini dr.lar bilir.
Bunu sordum, iki sağlıklı doğum var diye pekte dikkate almadı, şuan bunlara inan hiç gücüm yok, tekrar isteyecek miyim onu da bilmiyorum, eşim gördü beni, sadece benim çok çektiğimi gördüğü için, artık istemiyorum dedi

Tamam öyle yapcam aklımda çünkü riske atamam en az 3 kez veririm özelin acilinde hiç sıkıntı değil benim için yeterki sağlıkla ilerlesin kolay mı gördüm bu zamanı 🙈 Allahım @PembeAnkaKusu ne zaman görecek bakalım 🥰
Ben hep devletin acilinde verdım, gidip durumu izah edince hşç sorun cıkarmıyoalr, hastane uzak kendi doktorum acilde vermemi soyledı dıyorum tamam dıyorlar 🙂hatta birinde artıs ıcın cıkolata ıstemıs tı doktor

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
Ay çok sevindim canım benim maşallah nasıl da belirgin bir test bu 🧿 o kadar sevindim ki sağlıkla kucağına al canım benim 🙏

Amin canım Allah razı olsun.Rabbim sanada tekrardan gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bi gebelik, bebiş nasip etsin inş.🙏💜 Üst katımda yanlış hatırlamıyorsun ama aramız pek iyi değildir şu süreçte hiç yardımını görmedim.😏 8 yıldır aynı zaten😅
Aminnn canımm 🥰❤️
Aaahh ahh bunlar neden boyle.. Bzimki de oyle, ısı dusunce benden iyisi yok...

Ben hep devletin acilinde verdım, gidip durumu izah edince hşç sorun cıkarmıyoalr, hastane uzak kendi doktorum acilde vermemi soyledı dıyorum tamam dıyorlar 🙂hatta birinde artıs ıcın cıkolata ıstemıs tı doktor
Devletin acilinde kan vermeye çok korkuyorum ya zor alıyorlar benden🙈

Ha-ri Ha-ri canııım şimdi gördüm mesajları ay hadi hayırlı olsun yaaa grup şenlenmiş 😍😍😍 testin ne kadar da belirgin ben burdayım diye bağırıyor 😍 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿🧿

Merhabalar arkadaşlar . İnşallah herkesin güzel haberler aldığı paylaşır bu sayfada .28martta malesef kürtaj oldum .Kalp atışını duymaya gıttıgımız bır kontrolde kalp atısını duyamadık yıkıldık.ılk gebeliğim ilk heyecanımdı ama yarıda kaldı. Çok yıkıldım günlerce bir daha denemeye cesaret edemeyeceğimi düşündüm ama çok şükür Rabbim yaramı sarmama cesaret verdi.şuan bir an önce aynı heyecanı bu kez inşallah sonuna kadar yaşayıp evladımı kucağıma almak istiyorum ama Rabbim inşallah nasip eylerse. İlk düşük olduğu için hiçbir test ya da patoloji yapılmadı kürtaj sonrası .Birden fazla doktora gittim işlem öncesi ve açıkcası biraz kafam karıştı.kimisi ilk adetini olduktan sonra ,kimisi 2adetten sonra kimisi 3-4a kimisi ise 2hafta sonra yeniden deneyebilirsin dedi . İlk adetimi tam 30.günde oldum normal aynı eskisi gibi .şimdi 2.adetten sonra denesem mi yoksa biraz daha beklesem mi bilemiyorum.sizler ne yaptınız ne kadar beklediniz? İnsan böyle bir durumda bir kendi var sanıyor aynı acıları yaşayan kendisini kimse anlayamaz sanıyor ama böyle sayfalarda yalnız olmadıgını görünce ve guzel haberler duyunca içinde umut yeşeriyor.10.haftada ayrıldım bebeğimden ama sanki evde hep yanımızdaymış hep hayatımız o zamana kadar 3kişiymiş hissi ve ondan ayrıldığımdaki boşluk hissi tarif edilir gibi değildi...O sebeple burda bunları yaşayan arkadaşlarımı öyle iyi anlıyorum ki 😔🤲🏻🤲🏻Kendimde dahil inşallah en kısa zamanda Rabbim tüm isteyen içi evlat hasretiyle yanan kaderdaşlarımın kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah . Bu süreçlerden geçmiş arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var .Aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkuyorum çok ama Rabbim ne yazdıysa o olacak bundan kaçışım yok eğer yaşayacaksam da dıyorum .sizlerin fikirlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Ha-ri Ha-ri canııım şimdi gördüm mesajları ay hadi hayırlı olsun yaaa grup şenlenmiş 😍😍😍 testin ne kadar da belirgin ben burdayım diye bağırıyor 😍 Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿🧿
İnan o kadar belirgin çıkınca beni nasıl şaşırttı anlatamam ama benim ilki de öyleydi 12. Gün 99 lu bir değer çıktı baya koyuydu 🙈

Bu arada kızlar sağ tarafta fazla yürüyünce yada normalde ayak kemiğine kadar ağrı olması normal mi sadece sağ tarafta şuan😳

Merhabalar arkadaşlar . İnşallah herkesin güzel haberler aldığı paylaşır bu sayfada .28martta malesef kürtaj oldum .Kalp atışını duymaya gıttıgımız bır kontrolde kalp atısını duyamadık yıkıldık.ılk gebeliğim ilk heyecanımdı ama yarıda kaldı. Çok yıkıldım günlerce bir daha denemeye cesaret edemeyeceğimi düşündüm ama çok şükür Rabbim yaramı sarmama cesaret verdi.şuan bir an önce aynı heyecanı bu kez inşallah sonuna kadar yaşayıp evladımı kucağıma almak istiyorum ama Rabbim inşallah nasip eylerse. İlk düşük olduğu için hiçbir test ya da patoloji yapılmadı kürtaj sonrası .Birden fazla doktora gittim işlem öncesi ve açıkcası biraz kafam karıştı.kimisi ilk adetini olduktan sonra ,kimisi 2adetten sonra kimisi 3-4a kimisi ise 2hafta sonra yeniden deneyebilirsin dedi . İlk adetimi tam 30.günde oldum normal aynı eskisi gibi .şimdi 2.adetten sonra denesem mi yoksa biraz daha beklesem mi bilemiyorum.sizler ne yaptınız ne kadar beklediniz? İnsan böyle bir durumda bir kendi var sanıyor aynı acıları yaşayan kendisini kimse anlayamaz sanıyor ama böyle sayfalarda yalnız olmadıgını görünce ve guzel haberler duyunca içinde umut yeşeriyor.10.haftada ayrıldım bebeğimden ama sanki evde hep yanımızdaymış hep hayatımız o zamana kadar 3kişiymiş hissi ve ondan ayrıldığımdaki boşluk hissi tarif edilir gibi değildi...O sebeple burda bunları yaşayan arkadaşlarımı öyle iyi anlıyorum ki 😔🤲🏻🤲🏻Kendimde dahil inşallah en kısa zamanda Rabbim tüm isteyen içi evlat hasretiyle yanan kaderdaşlarımın kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah . Bu süreçlerden geçmiş arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var .Aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkuyorum çok ama Rabbim ne yazdıysa o olacak bundan kaçışım yok eğer yaşayacaksam da dıyorum .sizlerin fikirlerine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun, maalesef Hıc unutulmuyor, etrafındaki herkes unutsa bile senin hep kalbinde kalacak, ana rahmine düşünce o hısten ayrılmak imkansız, rabbim dayanma gücü versin.. Burda cok arkadaşımız ilk adeti gördükten sonra denemeye basladı, kimimiz hemen hamıle kaldı, kimimiz bekledik tedavı ile.. Eger rahmıniz toparlandıysa deneyebilirsiniz🌸ınsallah tez zamanda saglıklı bır gebelık nasıp eder size rabbim.. Trombofılı ve genetik testlerınizi de ihmal etmeyin..

Ya hadi bakalım akşam belli olur 🥰şuan bak sağ tarafım ayağıma kadar ağrıyor inşallah sıkıntı veren bir ağrı değildir dün gezince de olmuştu mesela
Yok yok normal onlar, sen kendını yorma, hatta ilk demıstın ya sag tarafımda batma dıye ben o zaman anladım olumlu oldugunu.🥰 Benım tam da senin gununde Yerlesme kanamam da olmustu, 13.gunde

Yok yok normal onlar, sen kendını yorma, hatta ilk demıstın ya sag tarafımda batma dıye ben o zaman anladım olumlu oldugunu.🥰 Benım tam da senin gununde Yerlesme kanamam da olmustu, 13.gunde
Benim önce de olmadı o hiç ama ağrı olunca insan tırsıyor benim şimdi başladı dış gebelik vs korkusu ister istemez 😅

Canım öncelikle başın sağolsun, burada bulunan herkes bu yollardan geçtik. Çok kötü bir tecrübe, can yakıyor, hayaller yıkılıyor ama bir yerden sonra yeşeriyor çok şükür. Öncelikle birkaç sorum olacak, kalp atışı hiç duyuldu mu? Gebeliği kolay mı elde ettin zor mu?

Ben 1,5 sene sonra gebe kalabilmiştim onda da kalp atışı olmayınca daha büyük yıkılmıştım. Kürtaj sonrası enfeksiyon geçirdim ve bir süre hastanede yattım. Buna rağmen 1 adet dönemi geçtikten sonra korunmayı bırakabilirsin dedi doktorum toparlanmıştım. Ben kolay hamile kalamadığım için kaybımın üstünde durdum aynı şeyleri yaşamamak adına. Trombofoli paneli (pıhtılaşma testi) ve kromozom testini verdik eşimle. Tıbbi genetik bölümüne. En azından bir sorun varsa önlem alalım aynı şeyleri yaşamayalım diye. Hafif pıhtılaşma çıktı. 6 ay sonra oldu tekrar gebelik, şimdi sulandırıcı iğne kullanıyorum

Eğer kontrollerde sorun yoksa, kendini hazır hissediyorsan bu ay denemelere başla 💕

Eğer gebeliğini zor elde ettiysen, en azından pıhtılaşma testini yaptır. Umarım en kısa zamanda tekrar güzel haberler alırsın sağlıkla
Bu arada kızlar sağ tarafta fazla yürüyünce yada normalde ayak kemiğine kadar ağrı olması normal mi sadece sağ tarafta şuan😳
Gayet normal, bende kıpırdayamayacak kadsr şiddetli ağrı oluyordu tek tarafta ilk haftalar, kese o taraftaymış ondan 💕

Back