Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıkla ilerlesin inşallah

Batmaz mı canım, yeri geliyor kocan batıyor gözüne baya büyüdü minnoslar da, düzeniniz az cok oturmuştur, yıne arada gelirler, bence de tek bakabilirsiniz artik..

İnşallah canlarım valla bazen aynı anda huzursuzlanıyorlar en çok ondan korkuyorum yapabilirim umarım

Oyy sağ olun destek için çok ihtiyacım var gerçekten
Destek de değil gerçekler aslında hatırla şu aşamaya kadar yaşadıklarını tamam 2 bebek ile şahane kolay amaan sende neden korkuyorsun diyemeyiz ama gözün korkup geri çekilecek de değilsin şu kısma kadar Rabbimin izni ile altından kalkan burdan sonra da kalkar yeterki dirayetli ol kendine güven sen şahane bir annesin bak gör kuzular ile bir ritim tutturacaksınız

Oyy ağzın bal yesin canım benim çok sağ ol sen nasılsın geri sayım nasıl gidiyor

Ha-ri durumlar ne var mı hissiyatlar
Oyy ağzın bal yesin canım benim çok sağ ol sen nasılsın geri sayım nasıl gidiyor
Valla 3 günde birşey belli olmaz ama bende çatlatma iğnesi etkisi dahi yok ha baksan 3 gündür ovulasyon iğneden dolayı t çizgisi aşırı koyu o kadar ordan aaa iğne etkisi diyebiliyorum karalar bağladı demeyin yada karamsar değilim ama pıtırcık modunda da değilim negatif göre göre bi öğrenilmiş çaresizlik var

Dur bakalım heleeeeeee of 3 gün mü oldu daha. Vakit geçmiyor he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…