Sağlıkla ilerlesin inşallahAcikcasi hic beklemedigim ve yeniden tup bebege baslayacagim ay aldim haberimi insallah saglikli ilerler. Eagustosta dis gebelik gecrdim . Subatta negatif tup bebek ama bu ay bayramin ilk gunu bayram hediyesi gibi geldi bana. O yuzdeb gercekten ymutsuzluga kapilamamak gerekliymis yasayinca anliyor insanolsaydi mayis 2 de dogumum gorunuyordu ama mayis 2 de hamile oldugumu ogrendim . Cok tuhaf bir duygu yahu
Batmaz mı canım, yeri geliyor kocan batıyor gözünebaya büyüdü minnoslar da, düzeniniz az cok oturmuştur, yıne arada gelirler, bence de tek bakabilirsiniz artik..
İnşallah canlarım valla bazen aynı anda huzursuzlanıyorlar en çok ondan korkuyorum yapabilirim umarımAhh canım arkadaşım inşallah sen de kuzulara tek bakmaya alışıp kafanız rahat devam edersiniz yavalla benim annem canımdır çok da iyi anlaşırız ama evde uzun süre kalalım harp başlar çünkü ikimizde aynı dik kafayız
Yaparsın tabıkı, sen ikiz doğurmuş bir annesinn, dahası var mı yaİnşallah canlarım valla bazen aynı anda huzursuzlanıyorlar en çok ondan korkuyorum yapabilirim umarım
İnşallah canlarım valla bazen aynı anda huzursuzlanıyorlar en çok ondan korkuyorum yapabilirim umarım
Yaparsın tabıkı, sen ikiz doğurmuş bir annesinn, dahası var mı ya
Yaparsın tabıkı, sen ikiz doğurmuş bir annesinn, dahası var mı ya
Oyy sağ olun destek için çok ihtiyacım var gerçekten
Destek de değil gerçekler aslında hatırla şu aşamaya kadar yaşadıklarını tamam 2 bebek ile şahane kolay amaan sende neden korkuyorsun diyemeyiz ama gözün korkup geri çekilecek de değilsin şu kısma kadar Rabbimin izni ile altından kalkan burdan sonra da kalkar yeterki dirayetli ol kendine güven sen şahane bir annesin bak gör kuzular ile bir ritim tutturacaksınızOyy sağ olun destek için çok ihtiyacım var gerçekten
Oyy ağzın bal yesin canım benim çok sağ olDestek de değil gerçekler aslında hatırla şu aşamaya kadar yaşadıklarını tamam 2 bebek ile şahane kolay amaan sende neden korkuyorsun diyemeyiz ama gözün korkup geri çekilecek de değilsin şu kısma kadar Rabbimin izni ile altından kalkan burdan sonra da kalkar yeterki dirayetli ol kendine güven sen şahane bir annesin bak gör kuzular ile bir ritim tutturacaksınız
Valla 3 günde birşey belli olmaz ama bende çatlatma iğnesi etkisi dahi yokOyy ağzın bal yesin canım benim çok sağ olsen nasılsın geri sayım nasıl gidiyor
Dur bakalım heleeeeeee of 3 gün mü oldu daha. Vakit geçmiyor heValla 3 günde birşey belli olmaz ama bende çatlatma iğnesi etkisi dahi yokha baksan 3 gündür ovulasyon iğneden dolayı t çizgisi aşırı koyu o kadar ordan aaa iğne etkisi diyebiliyorum karalar bağladı demeyin yada karamsar değilim ama pıtırcık modunda da değilim negatif göre göre bi öğrenilmiş çaresizlik var
Bu bir tatil olsa pat diye biterdi inanDur bakalım heleeeeeee of 3 gün mü oldu daha. Vakit geçmiyor he
Tatil demişken, müdürümle görüştüm bugun, rapor al, iyice toparlan dedıBu bir tatil olsa pat diye biterdi inan
Ohh ne iyiTatil demişken, müdürümle görüştüm bugun, rapor al, iyice toparlan dedı
Tek sıkıntı 1 ay raporu nasıl alcam, 5 er 5er almam gerekOhh ne iyi
Oyh her seferinde tek tek miTek sıkıntı 1 ay raporu nasıl alcam, 5 er 5er almam gerek
Hafta sonlarını dahil etmıcemOyh her seferinde tek tek mi
Hadi inşallah güzel güzel dinlenHafta sonlarını dahil etmıcem
Eylule kadar hamıle kalırmışım bir de, tekrardan heyet raporuHadi inşallah güzel güzel dinlen
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?