- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
KızlaaarPembeAnkaKusu seni etiketleyeyim sen iki bebeden belki görmezsin yarın bayram bayram saat 12 de son dk bir aksilik olmaz ise aşılamam var hepinizin duasını beklerim
@celiklady yazdılarını okudum az şey yaşamamışsın ama şükür ki minik şuan seninleböyle şeyler yaşaman senin kötü bir anne olduğunu göstermez asla, senin de ilk tecrüben hoş ikinci çocuğun olsa bile böyle şeyler olabilir her çocuk her süreç farklı sonuçta, eşine de az kızdım ama yine de o da baba acemisi diyelim henüz orta yolu bularak tepki vermeyi öğrenemedi diyelim hele minik biraz daha büyüsün bak gör bugünler geçmiş gitmiş olacak yeterki sen de minik de sağlıklı olun
Ben yapmadım hiç öyle şeyler kuzum ama bir arkadaş yazmıştı dediğin gibiOnlar da abartıyor yaa, süt yapıcı bi tarif paylasmıstı ıkız annelerinde birisi belkiPembeAnkaKusu hatırlayabılır, bugday, kuru incir, kuru uzum kaynatıp suyunu iciyordun, sanırım sadece bunlar vardı..
AyyyyyÇıktım kızlar 45 dk orada dinlendim boş olmanın faydası doktor bekledi sağolsun artık nasipama bitince 45 dk dayanamadım tuvalete gittim sıkışık gel demişti aşırı sıkıştım
Hakkında hayırlısı olsun bıtanem, bıraz zihnini boşalt, ınsallah sürpriz olur..Ama birden sağ kasığımda şiddetli bir ağrı başladı, anladım regl olacağımı beni dış gebelikten bu yana hep sağdan vuruyor zaten. Eminim yani regl olduğuna. Boş boş umutlanarak 4-5 gün daha geçirmeyeceğim en azından. Nasipte varsa olur kuzum ne diyelim.. bikaç ay reglimi bile takip etmeyeceğim, biraz kendime dönmek istiyorum artık. Maddi olarak da çok yıprandık zaten
Senın kac gun kaldı test gunune cnmBenim de öyle görünüyor hatta bu ay ikinci aşılamayı yaptım regl bekliyorum..
Bunun nedeni nedir gerçekten belirsizlik…
Yaaa seni yerim ikiniz anneler de yokken desenize minikler ile mücadele içindesiniz Rabbim kolaylık versinBen yapmadım hiç öyle şeyler kuzum ama bir arkadaş yazmıştı dediğin gibi
AyyyyyHa-ri ben günlerdir giremiyorum ilk defa anneleri yolladık biz eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere o da bu hafta çalışmayacak çünkü. Haliyle zorlandık telefonu elime almadım İnanamıyoruuum nasıl kaçırdım bunu inşallahh hayırlısıyla bebişinize kavuşmanıza vesile olsun kuzuuum Çok heyecanlııı kaç gün geri sayıcazzz
İnşallahh bebegım, sen dua et bize
Vardır bir hayır dur bakalım madem öyle ilaçsız takipsiz az kendini salınca bakmışsın gelmiş kuzu
İnşallah canım kızlarHakkında hayırlısı olsun bıtanem, bıraz zihnini boşalt, ınsallah sürpriz olur..
Cuma sabahı yaparım canım 14. Gün olacakSenın kac gun kaldı test gunune cnm
Nasıl peki bişey hissediyor musunCuma sabahı yaparım canım 14. Gün olacak
Ben toplamda 3 kere oldum çatlatma iğnesinde pek bir şey hissetmedim.Nasıl peki bişey hissediyor musunben daha bu çatlatma iğnesi yüzünden olan etkiler neler onu bile bilmiyorum
Hayırlısı olsun canımCuma sabahı yaparım canım 14. Gün olacak
Teşekkür ederimHayırlısı olsun canım
Hadi bakalım inşallah sonucu pozitif olurBen toplamda 3 kere oldum çatlatma iğnesinde pek bir şey hissetmedim.
Sadece birinci aşılamada epey hormonlar yükseldi şu am hiç bir şey hissetmiyorum zaten
Umarım kuzuHadi bakalım inşallah sonucu pozitif olur
Yaaa bu çok ciddi bir adım kuzum inşallah güzel sonuçlansın hayırlısıylaYaaa seni yerim ikiniz anneler de yokken desenize minikler ile mücadele içindesiniz Rabbim kolaylık versindoktor 18i test yap dedi ama 18 geç ya bugün 2. Gün ben 12 gün sonra yaparım gibi test
Ay sorma canım tam elim gidiyor bir şey oluyor. Eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere annelerden fenalık geldi insan sevse de her gün bir arada olunca sıkılıyormuş. Batmaya başladılar iyice. Gönderdik. Kendi annemin sağlık problemleri arttı kaldıramıyor artık yaşlandı üzülüyorum yoruluyor diye. Bayram da malum onun koşturmacası var ablamlar gelmişti. Allah kuvvet versin de eşim işe dönünce de tek başıma bakayım arada gelip gitsinler istiyorum bakalım çok zor ama yapanlar var inşallah ben de başarabilirimKızz nerelerdesin sen
Batmaz mı canım, yeri geliyor kocan batıyor gözüneYaaa bu çok ciddi bir adım kuzum inşallah güzel sonuçlansın hayırlısıyla12 gün çabuk geçer bi bayram da senden olsun
Ay sorma canım tam elim gidiyor bir şey oluyor. Eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere annelerden fenalık geldi insan sevse de her gün bir arada olunca sıkılıyormuş. Batmaya başladılar iyice. Gönderdik. Kendi annemin sağlık problemleri arttı kaldıramıyor artık yaşlandı üzülüyorum yoruluyor diye. Bayram da malum onun koşturmacası var ablamlar gelmişti. Allah kuvvet versin de eşim işe dönünce de tek başıma bakayım arada gelip gitsinler istiyorum bakalım çok zor ama yapanlar var inşallah ben de başarabilirimZoru severiz sen nasılsın canım benim
Ahh canım arkadaşım inşallah sen de kuzulara tek bakmaya alışıp kafanız rahat devam edersiniz yaYaaa bu çok ciddi bir adım kuzum inşallah güzel sonuçlansın hayırlısıyla12 gün çabuk geçer bi bayram da senden olsun
Ay sorma canım tam elim gidiyor bir şey oluyor. Eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere annelerden fenalık geldi insan sevse de her gün bir arada olunca sıkılıyormuş. Batmaya başladılar iyice. Gönderdik. Kendi annemin sağlık problemleri arttı kaldıramıyor artık yaşlandı üzülüyorum yoruluyor diye. Bayram da malum onun koşturmacası var ablamlar gelmişti. Allah kuvvet versin de eşim işe dönünce de tek başıma bakayım arada gelip gitsinler istiyorum bakalım çok zor ama yapanlar var inşallah ben de başarabilirimZoru severiz sen nasılsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?