Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ben yapmadım hiç öyle şeyler kuzum ama bir arkadaş yazmıştı dediğin gibi
Çıktım kızlar 45 dk orada dinlendim boş olmanın faydası doktor bekledi sağolsun artık nasipama bitince 45 dk dayanamadım tuvalete gittim sıkışık gel demişti aşırı sıkıştım
Ayyyyy Ha-ri ben günlerdir giremiyorum ilk defa anneleri yolladık biz eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere o da bu hafta çalışmayacak çünkü. Haliyle zorlandık telefonu elime almadım İnanamıyoruuum nasıl kaçırdım bunu inşallahh hayırlısıyla bebişinize kavuşmanıza vesile olsun kuzuuum Çok heyecanlııı kaç gün geri sayıcazzz

Hakkında hayırlısı olsun bıtanem, bıraz zihnini boşalt, ınsallah sürpriz olur..

Yaaa seni yerim ikiniz anneler de yokken desenize minikler ile mücadele içindesiniz Rabbim kolaylık versindoktor 18i test yap dedi ama 18 geç ya bugün 2. Gün ben 12 gün sonra yaparım gibi test

Nasıl peki bişey hissediyor musun ben daha bu çatlatma iğnesi yüzünden olan etkiler neler onu bile bilmiyorum
Ben toplamda 3 kere oldum çatlatma iğnesinde pek bir şey hissetmedim.
Sadece birinci aşılamada epey hormonlar yükseldi şu am hiç bir şey hissetmiyorum zaten

Ben toplamda 3 kere oldum çatlatma iğnesinde pek bir şey hissetmedim.
Sadece birinci aşılamada epey hormonlar yükseldi şu am hiç bir şey hissetmiyorum zaten
Hadi bakalım inşallah sonucu pozitif olur

Yaaa seni yerim ikiniz anneler de yokken desenize minikler ile mücadele içindesiniz Rabbim kolaylık versindoktor 18i test yap dedi ama 18 geç ya bugün 2. Gün ben 12 gün sonra yaparım gibi test
Yaaa bu çok ciddi bir adım kuzum inşallah güzel sonuçlansın hayırlısıyla 12 gün çabuk geçer bi bayram da senden olsun
Kızz nerelerdesin sen
Ay sorma canım tam elim gidiyor bir şey oluyor. Eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere annelerden fenalık geldi insan sevse de her gün bir arada olunca sıkılıyormuş. Batmaya başladılar iyice. Gönderdik. Kendi annemin sağlık problemleri arttı kaldıramıyor artık yaşlandı üzülüyorum yoruluyor diye. Bayram da malum onun koşturmacası var ablamlar gelmişti. Allah kuvvet versin de eşim işe dönünce de tek başıma bakayım arada gelip gitsinler istiyorum bakalım çok zor ama yapanlar var inşallah ben de başarabilirim Zoru severiz sen nasılsın canım benim

Batmaz mı canım, yeri geliyor kocan batıyor gözüne baya büyüdü minnoslar da, düzeniniz az cok oturmuştur, yıne arada gelirler, bence de tek bakabilirsiniz artik..

Acikcasi hic beklemedigim ve yeniden tup bebege baslayacagim ay aldim haberimi insallah saglikli ilerler. Eagustosta dis gebelik gecrdim . Subatta negatif tup bebek ama bu ay bayramin ilk gunu bayram hediyesi gibi geldi bana. O yuzdeb gercekten ymutsuzluga kapilamamak gerekliymis yasayinca anliyor insan olsaydi mayis 2 de dogumum gorunuyordu ama mayis 2 de hamile oldugumu ogrendim . Cok tuhaf bir duygu yahu

Ahh canım arkadaşım inşallah sen de kuzulara tek bakmaya alışıp kafanız rahat devam edersiniz ya valla benim annem canımdır çok da iyi anlaşırız ama evde uzun süre kalalım harp başlar çünkü ikimizde aynı dik kafayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…