• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ballaha bana bunu diyen üçüncü arkadaşımsın biliyor musun🥰

Ben resmen sizin hissinize inanmak istiyorum çünkü regl gelecek gibi bir akıntk var ama hayırlısı 🎈
Güvenli alanda hep kalalım ama regl belirtileri ile hamilelik belirtilerinin de neredeyse birebir aynı olduğunu unutmayalım🥰

İnşallah yarın çift çizgi haberi olsun bize💓 olmazsa da canımız sağolsun çünkü bir noktada olacak o biliyorum 🙏 ama güzel hisler içindeyim seninle ilgili bunu da tekrarlamadan edemeyeceğim 🤭

Ohoo bana çok benim daha 3. Gün :işsiz: sıfır hissiyat ile yola devam çatlama iğnesi belirtisi bile yok 🤭
Valla biliyorsun kuzucum sıfır belirti o belirti bu belirti herkese göre değişiyor bunlar. Zaman geçmek bilmez şimdi sana. Hadi güzel haberler olsun inşallah 😻🙏

Valla biliyorsun kuzucum sıfır belirti o belirti bu belirti herkese göre değişiyor bunlar. Zaman geçmek bilmez şimdi sana. Hadi güzel haberler olsun inşallah 😻🙏
Ne bileyim 2 yıldır sıfır belirti sonucu negatif görmekten bi bağışıklık oluştu 🤭ama bakacağız maç 90 dk şu günler geçerse sonu ne olur nasip artık 🤗

Valla 3 günde birşey belli olmaz ama bende çatlatma iğnesi etkisi dahi yok 😅ha baksan 3 gündür ovulasyon iğneden dolayı t çizgisi aşırı koyu o kadar ordan aaa iğne etkisi diyebiliyorum 😂karalar bağladı demeyin yada karamsar değilim ama pıtırcık modunda da değilim negatif göre göre bi öğrenilmiş çaresizlik var 😂
3 gün mü oldu ya bana da zaman geçmemiş 😅 belli olmaz şimdiden zaten beklicez mecbur ☺️💙

Canım kızlar testi yaptım
Mutlu bir haberim yok ne yazık ki..
Umarım gelecek aylar 🎉🎉
karaca3443 karaca3443 Sohrab Sohrab L Lalalala1 Selizay Selizay MaviSasa234 MaviSasa234
Canım Ece’cim heyecanla açtım mesajı inanki…Sağlık olsun. Ama bu yolda duaları seninle olan bir arkadaşın var bunu bil olur mu? Canı gönülden diliyorum senin için en güzel haberin tez vakitte hayırlısıyla gelmesini 🙏 belki de bu yüzden ben de bu ay umutlanmıştım. Her aşama yaklaştırıyor seni bebeğine. Bunu düşüneceğiz🙏

Canım Ece’cim heyecanla açtım mesajı inanki…Sağlık olsun. Ama bu yolda duaları seninle olan bir arkadaşın var bunu bil olur mu? Canı gönülden diliyorum senin için en güzel haberin tez vakitte hayırlısıyla gelmesini 🙏 belki de bu yüzden ben de bu ay umutlanmıştım.
Canım kızlar biliyorum elbette 🥰🥰🥰

Süre uzadığı için aynı hırsı yakalayamıyor kendimde ama inancım var olacaktır elbette nasibim 🎈🎈

Benim tüp sürecim gelene kadar ya da yaz ayında bir süpriz olana denk sizin sağlıkla olacak doğumlarınızı bekleyeceğim 🌈
Belki güzel bir süpriz de Sohrab Sohrab dan gelir 🌈🌈

Back
X