Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inşalllahMerhaba canım iyiyim sen nasılsın
Yarın 14. Gün test yapacağım![]()
İyiyim ben de ececim, içimde güzel bir his var hadi inşallahMerhaba canım iyiyim sen nasılsın
Ballaha bana bunu diyen üçüncü arkadaşımsın biliyor musunİyiyim ben de ececim, içimde güzel bir his var hadi inşallah![]()
Yaa inşallaaaahEylule kadar hamıle kalırmışım bir de, tekrardan heyet raporuAllahım nolur nasip et
![]()
Allahım yarın test miiiiMerhaba canım iyiyim sen nasılsın
Güvenli alanda hep kalalım ama regl belirtileri ile hamilelik belirtilerinin de neredeyse birebir aynı olduğunu unutmayalımBallaha bana bunu diyen üçüncü arkadaşımsın biliyor musun
Ben resmen sizin hissinize inanmak istiyorum çünkü regl gelecek gibi bir akıntk var ama hayırlısı![]()
Ohoo bana çok benim daha 3. Gün
Valla biliyorsun kuzucum sıfır belirti o belirti bu belirti herkese göre değişiyor bunlar. Zaman geçmek bilmez şimdi sana. Hadi güzel haberler olsun inşallahOhoo bana çok benim daha 3. Günsıfır hissiyat ile yola devam çatlama iğnesi belirtisi bile yok
![]()
Ne bileyim 2 yıldır sıfır belirti sonucu negatif görmekten bi bağışıklık oluştuValla biliyorsun kuzucum sıfır belirti o belirti bu belirti herkese göre değişiyor bunlar. Zaman geçmek bilmez şimdi sana. Hadi güzel haberler olsun inşallah![]()
Bemim de yok olmadı yani hiç, şartlamamak gerek sanıyorumOhoo bana çok benim daha 3. Günsıfır hissiyat ile yola devam çatlama iğnesi belirtisi bile yok
![]()
Hadi inşallah yarın önden güzel haberleri verirsin ben 14.güne kadar sabırla duramazdım gibiBemim de yok olmadı yani hiç, şartlamamak gerek sanıyorum![]()
3 gün mü oldu ya bana da zaman geçmemişValla 3 günde birşey belli olmaz ama bende çatlatma iğnesi etkisi dahi yokha baksan 3 gündür ovulasyon iğneden dolayı t çizgisi aşırı koyu o kadar ordan aaa iğne etkisi diyebiliyorum
karalar bağladı demeyin yada karamsar değilim ama pıtırcık modunda da değilim negatif göre göre bi öğrenilmiş çaresizlik var
![]()
Günaydın kuzum, mutlu bir haber bebeğine bir ay daha yaklaşmış olman böylece.Canım kızlar testi yaptım
Mutlu bir haberim yok ne yazık ki..
Umarım gelecek aylar
karaca3443
Sohrab L Lalalala1
Selizay
MaviSasa234
Canım Ece’cim heyecanla açtım mesajı inanki…Sağlık olsun. Ama bu yolda duaları seninle olan bir arkadaşın var bunu bil olur mu? Canı gönülden diliyorum senin için en güzel haberin tez vakitte hayırlısıyla gelmesiniCanım kızlar testi yaptım
Mutlu bir haberim yok ne yazık ki..
Umarım gelecek aylar
karaca3443
Sohrab L Lalalala1
Selizay
MaviSasa234
Canım kızlar biliyorum elbetteCanım Ece’cim heyecanla açtım mesajı inanki…Sağlık olsun. Ama bu yolda duaları seninle olan bir arkadaşın var bunu bil olur mu? Canı gönülden diliyorum senin için en güzel haberin tez vakitte hayırlısıyla gelmesinibelki de bu yüzden ben de bu ay umutlanmıştım.
ElbetteGünaydın kuzum, mutlu bir haber bebeğine bir ay daha yaklaşmış olman böylece.
Ne yalan söyliyim içimde güzel bir his vardı benim de ve hala daha var ben beklemeye devam![]()