• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu seni etiketleyeyim sen iki bebeden belki görmezsin 🙈yarın bayram bayram saat 12 de son dk bir aksilik olmaz ise aşılamam var hepinizin duasını beklerim 🥰🥰

@celiklady yazdılarını okudum az şey yaşamamışsın ama şükür ki minik şuan seninle 🥰böyle şeyler yaşaman senin kötü bir anne olduğunu göstermez asla, senin de ilk tecrüben hoş ikinci çocuğun olsa bile böyle şeyler olabilir her çocuk her süreç farklı sonuçta, eşine de az kızdım ama yine de o da baba acemisi diyelim henüz orta yolu bularak tepki vermeyi öğrenemedi diyelim🙈hele minik biraz daha büyüsün bak gör bugünler geçmiş gitmiş olacak yeterki sen de minik de sağlıklı olun 🥰

Onlar da abartıyor yaa, süt yapıcı bi tarif paylasmıstı ıkız annelerinde birisi belki PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu hatırlayabılır, bugday, kuru incir, kuru uzum kaynatıp suyunu iciyordun, sanırım sadece bunlar vardı..
Ben yapmadım hiç öyle şeyler kuzum ama bir arkadaş yazmıştı dediğin gibi ☺️
Çıktım kızlar 45 dk orada dinlendim boş olmanın faydası doktor bekledi sağolsun artık nasip🥰ama bitince 45 dk dayanamadım tuvalete gittim sıkışık gel demişti aşırı sıkıştım😅
Ayyyyy Ha-ri Ha-ri ben günlerdir giremiyorum ilk defa anneleri yolladık biz eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere o da bu hafta çalışmayacak çünkü. Haliyle zorlandık telefonu elime almadım 😅 İnanamıyoruuum nasıl kaçırdım bunu inşallahh hayırlısıyla bebişinize kavuşmanıza vesile olsun kuzuuum 🤗🥰💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çok heyecanlııı kaç gün geri sayıcazzz 😍

Ama birden sağ kasığımda şiddetli bir ağrı başladı, anladım regl olacağımı beni dış gebelikten bu yana hep sağdan vuruyor zaten. Eminim yani regl olduğuna. Boş boş umutlanarak 4-5 gün daha geçirmeyeceğim en azından. Nasipte varsa olur kuzum ne diyelim.. bikaç ay reglimi bile takip etmeyeceğim, biraz kendime dönmek istiyorum artık. Maddi olarak da çok yıprandık zaten
Hakkında hayırlısı olsun bıtanem, bıraz zihnini boşalt, ınsallah sürpriz olur..🙏🏻

Ben yapmadım hiç öyle şeyler kuzum ama bir arkadaş yazmıştı dediğin gibi ☺️

Ayyyyy Ha-ri Ha-ri ben günlerdir giremiyorum ilk defa anneleri yolladık biz eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere o da bu hafta çalışmayacak çünkü. Haliyle zorlandık telefonu elime almadım 😅 İnanamıyoruuum nasıl kaçırdım bunu inşallahh hayırlısıyla bebişinize kavuşmanıza vesile olsun kuzuuum 🤗🥰💙🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Çok heyecanlııı kaç gün geri sayıcazzz 😍
Yaaa seni yerim ikiniz anneler de yokken desenize minikler ile mücadele içindesiniz Rabbim kolaylık versin🥰doktor 18i test yap dedi ama 18 geç ya bugün 2. Gün ben 12 gün sonra yaparım gibi test 😂

Nasıl peki bişey hissediyor musun 🙈ben daha bu çatlatma iğnesi yüzünden olan etkiler neler onu bile bilmiyorum 🙈
Ben toplamda 3 kere oldum çatlatma iğnesinde pek bir şey hissetmedim.
Sadece birinci aşılamada epey hormonlar yükseldi şu am hiç bir şey hissetmiyorum zaten

Ben toplamda 3 kere oldum çatlatma iğnesinde pek bir şey hissetmedim.
Sadece birinci aşılamada epey hormonlar yükseldi şu am hiç bir şey hissetmiyorum zaten
Hadi bakalım inşallah sonucu pozitif olur 🥰

Yaaa seni yerim ikiniz anneler de yokken desenize minikler ile mücadele içindesiniz Rabbim kolaylık versin🥰doktor 18i test yap dedi ama 18 geç ya bugün 2. Gün ben 12 gün sonra yaparım gibi test 😂
Yaaa bu çok ciddi bir adım kuzum inşallah güzel sonuçlansın hayırlısıyla 🥰🤲🏻 12 gün çabuk geçer bi bayram da senden olsun 🤗
Kızz nerelerdesin sen 🥰❤️
Ay sorma canım tam elim gidiyor bir şey oluyor. Eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere annelerden fenalık geldi insan sevse de her gün bir arada olunca sıkılıyormuş. Batmaya başladılar iyice. Gönderdik. Kendi annemin sağlık problemleri arttı kaldıramıyor artık yaşlandı üzülüyorum yoruluyor diye. Bayram da malum onun koşturmacası var ablamlar gelmişti. Allah kuvvet versin de eşim işe dönünce de tek başıma bakayım arada gelip gitsinler istiyorum bakalım çok zor ama yapanlar var inşallah ben de başarabilirim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Zoru severiz 😬 sen nasılsın canım benim 🥰💙

Yaaa bu çok ciddi bir adım kuzum inşallah güzel sonuçlansın hayırlısıyla 🥰🤲🏻 12 gün çabuk geçer bi bayram da senden olsun 🤗

Ay sorma canım tam elim gidiyor bir şey oluyor. Eşimle ikimiz bakıyoruz bebişlere annelerden fenalık geldi insan sevse de her gün bir arada olunca sıkılıyormuş. Batmaya başladılar iyice. Gönderdik. Kendi annemin sağlık problemleri arttı kaldıramıyor artık yaşlandı üzülüyorum yoruluyor diye. Bayram da malum onun koşturmacası var ablamlar gelmişti. Allah kuvvet versin de eşim işe dönünce de tek başıma bakayım arada gelip gitsinler istiyorum bakalım çok zor ama yapanlar var inşallah ben de başarabilirim 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Zoru severiz 😬 sen nasılsın canım benim 🥰💙
Batmaz mı canım, yeri geliyor kocan batıyor gözüne😅 baya büyüdü minnoslar da, düzeniniz az cok oturmuştur, yıne arada gelirler, bence de tek bakabilirsiniz artik.. 🥰

Acikcasi hic beklemedigim ve yeniden tup bebege baslayacagim ay aldim haberimi insallah saglikli ilerler. Eagustosta dis gebelik gecrdim . Subatta negatif tup bebek ama bu ay bayramin ilk gunu bayram hediyesi gibi geldi bana. O yuzdeb gercekten ymutsuzluga kapilamamak gerekliymis yasayinca anliyor insan🥰 olsaydi mayis 2 de dogumum gorunuyordu ama mayis 2 de hamile oldugumu ogrendim . Cok tuhaf bir duygu yahu 😂

Ahh canım arkadaşım inşallah sen de kuzulara tek bakmaya alışıp kafanız rahat devam edersiniz ya 🥰valla benim annem canımdır çok da iyi anlaşırız ama evde uzun süre kalalım harp başlar çünkü ikimizde aynı dik kafayız😂😂😂

Back
X