Teşekkür ederim bakalım ilk aşılama nasipte ne varsa o olsun
Daha ıyı ıste, spermin kucagına düşecek yumurtanAşılama yapışını zaten bende hiç anlamadım o şeyi takmasa bilmezdim bileama aşılamaya kadar 36 saat çatlatma iğnesi sonrası hiç ağrı hissetmedim normalde ben ovulasyon zamanı net hissederim malum eve geldim 1 saat sonra geceye kadar ağrı devam etti yani aşılama sonrası oldu gibi bişey olmaz herhalde
Ne bileyim sık lavaboya gittim eve gelince dedim hepsi gitti ise diye bir korku kendimce saçmaDaha ıyı ıste, spermin kucagına düşecek yumurtan
Valla benım de canım aşılama yaptırmak istedi yaa
Aynısını bende yaşadım kuzum hatta eşime de söyledim, normalde iğneden sonra o saatlerde sancıdan kıvranırdım, bugün hiçbişeyim yok dedim ve sonrasında çok ağrı yaşadım. Hayırlısı olsun tatlım, biz her şeyi çok irdeliyoruz rahatlat kafanı, bu sefer olacak inşallahAşılama yapışını zaten bende hiç anlamadım o şeyi takmasa bilmezdim bileama aşılamaya kadar 36 saat çatlatma iğnesi sonrası hiç ağrı hissetmedim normalde ben ovulasyon zamanı net hissederim malum eve geldim 1 saat sonra geceye kadar ağrı devam etti yani aşılama sonrası oldu gibi bişey olmaz herhalde
Kızz nereye gidecek, rahmin içine koydu, idrar yoluna bırakmadı kiNe bileyim sık lavaboya gittim eve gelince dedim hepsi gitti ise diye bir korku kendimce saçmaDoktor bugün ve yarın için de değerlendirin dedi artık oradan sonrası nasip
Yaa sen dur ne kaldı seni de bekleyeceğiz daha
Bana o gün ilişki yok demişti, ertesi gün olsun dedi. Ama istese de olmazdı çünkü benim çok kanamam oldu o gün. Bugün sabah test yaptım, bembeyaz canına yandığımNe bileyim sık lavaboya gittim eve gelince dedim hepsi gitti ise diye bir korku kendimce saçmaDoktor bugün ve yarın için de değerlendirin dedi artık oradan sonrası nasip
Yaa sen dur ne kaldı seni de bekleyeceğiz daha
CanımmAynısını bende yaşadım kuzum hatta eşime de söyledim, normalde iğneden sonra o saatlerde sancıdan kıvranırdım, bugün hiçbişeyim yok dedim ve sonrasında çok ağrı yaşadım. Hayırlısı olsun tatlım, biz her şeyi çok irdeliyoruz rahatlat kafanı, bu sefer olacak inşallahdinlenmene bak
Kacınıcı gun amaBana o gün ilişki yok demişti, ertesi gün olsun dedi. Ama istese de olmazdı çünkü benim çok kanamam oldu o gün. Bugün sabah test yaptım, bembeyaz canına yandığımSohrab
10 gün geçti kuzum. Şimdi tuvalete gittim kahverengi gibi akıntı geliyor, bu kadar bel ağrısına erken regl olucam galiba. Ama duphastonun sonuncusunu içtim az önce ve normalde bittikten 4-5 gün sonra regl oluyorum. Bu kadar erken olamaz. Acaba yerleşme olabilir mi ki yaa hiç umutlanmak istemiyorumKacınıcı gun ama
Aynısını bende yaşadım kuzum hatta eşime de söyledim, normalde iğneden sonra o saatlerde sancıdan kıvranırdım, bugün hiçbişeyim yok dedim ve sonrasında çok ağrı yaşadım. Hayırlısı olsun tatlım, biz her şeyi çok irdeliyoruz rahatlat kafanı, bu sefer olacak inşallahdinlenmene bak
Kızz nereye gidecek, rahmin içine koydu, idrar yoluna bırakmadı ki
Hayırlı ise olur canım benım Hıc merak etme
Ay ne bileyim kızlar ya deneme süreci başladı ya benim mantık o burada diğerlerine sakin sakin mantıklı cevaplar verişim puff uçtu içimdeki manyak gün yüzüne yine çıktıBana o gün ilişki yok demişti, ertesi gün olsun dedi. Ama istese de olmazdı çünkü benim çok kanamam oldu o gün. Bugün sabah test yaptım, bembeyaz canına yandığımSohrab
Rahatlat kendini, bu gidisle 12-13 gune deli olursun vallaAy ne bileyim kızlar ya deneme süreci başladı ya benim mantık o burada diğerlerine sakin sakin mantıklı cevaplar verişim puff uçtu içimdeki manyak gün yüzüne yine çıktıbenim mantığa göre aşılama sonrası dün sürekli lavaboya gittim tamam gitti olan biten hepsi gibi geliyor
Canım sen bu ay aşılama mı yaptın?10 gün geçti kuzum. Şimdi tuvalete gittim kahverengi gibi akıntı geliyor, bu kadar bel ağrısına erken regl olucam galiba. Ama duphastonun sonuncusunu içtim az önce ve normalde bittikten 4-5 gün sonra regl oluyorum. Bu kadar erken olamaz. Acaba yerleşme olabilir mi ki yaa hiç umutlanmak istemiyorumaşılamadan 10 gün sonra yerleşme biraz geç değil mi?
Benim de ilk aşılamam da o şekilde oldu.Evet 10 gün önce. Erken geldi reglim
Gec deıl canım, benım Yerlesme kanaması adetten 1 gun once gelmısti, o gun sabah beta 81 cıkmıstı,aksam uzerı de gelmısti kanama, paniklemiştim hatta, doktor Yerlesme kanaması demıstı..10 gün geçti kuzum. Şimdi tuvalete gittim kahverengi gibi akıntı geliyor, bu kadar bel ağrısına erken regl olucam galiba. Ama duphastonun sonuncusunu içtim az önce ve normalde bittikten 4-5 gün sonra regl oluyorum. Bu kadar erken olamaz. Acaba yerleşme olabilir mi ki yaa hiç umutlanmak istemiyorumaşılamadan 10 gün sonra yerleşme biraz geç değil mi?
Kırmızı oldu mu kanam??Regl oldum kızlar, bu cebelleşme hikayesi de burada biterartık salıyorum tamamen, tedavi medavi yok uzunca bir süre
Birçok kişinin aşılamadan sonra erken regl olduğunu okumuştum zaten. Hayırlısı canım, vardır bir zamanı elbetBenim de ilk aşılamam da o şekilde oldu.
22. Gün regl olmuştum, hala da tam istediğim döngü olmadı
11. Gün aşılama olmuştu o zaman..
Sağlık olsun olacaktır bir gün
Evet tatlım yaa bildiğin kanama işteKırmızı oldu mu kanam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?