Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha ıyı ıste, spermin kucagına düşecek yumurtan
Valla benım de canım aşılama yaptırmak istedi yaa

Daha ıyı ıste, spermin kucagına düşecek yumurtan
Valla benım de canım aşılama yaptırmak istedi yaa
Ne bileyim sık lavaboya gittim eve gelince dedim hepsi gitti ise diye bir korku kendimce saçma Doktor bugün ve yarın için de değerlendirin dedi artık oradan sonrası nasip

Yaa sen dur ne kaldı seni de bekleyeceğiz daha

Aynısını bende yaşadım kuzum hatta eşime de söyledim, normalde iğneden sonra o saatlerde sancıdan kıvranırdım, bugün hiçbişeyim yok dedim ve sonrasında çok ağrı yaşadım. Hayırlısı olsun tatlım, biz her şeyi çok irdeliyoruz rahatlat kafanı, bu sefer olacak inşallah dinlenmene bak

Ne bileyim sık lavaboya gittim eve gelince dedim hepsi gitti ise diye bir korku kendimce saçma Doktor bugün ve yarın için de değerlendirin dedi artık oradan sonrası nasip

Kızz nereye gidecek, rahmin içine koydu, idrar yoluna bırakmadı ki
Hayırlı ise olur canım benım Hıc merak etme

Bana o gün ilişki yok demişti, ertesi gün olsun dedi. Ama istese de olmazdı çünkü benim çok kanamam oldu o gün. Bugün sabah test yaptım, bembeyaz canına yandığım Sohrab

Canımm

Kacınıcı gun ama
10 gün geçti kuzum. Şimdi tuvalete gittim kahverengi gibi akıntı geliyor, bu kadar bel ağrısına erken regl olucam galiba. Ama duphastonun sonuncusunu içtim az önce ve normalde bittikten 4-5 gün sonra regl oluyorum. Bu kadar erken olamaz. Acaba yerleşme olabilir mi ki yaa hiç umutlanmak istemiyorum aşılamadan 10 gün sonra yerleşme biraz geç değil mi?

Kızz nereye gidecek, rahmin içine koydu, idrar yoluna bırakmadı ki
Hayırlı ise olur canım benım Hıc merak etme
Bana o gün ilişki yok demişti, ertesi gün olsun dedi. Ama istese de olmazdı çünkü benim çok kanamam oldu o gün. Bugün sabah test yaptım, bembeyaz canına yandığım Sohrab
Ay ne bileyim kızlar ya deneme süreci başladı ya benim mantık o burada diğerlerine sakin sakin mantıklı cevaplar verişim puff uçtu içimdeki manyak gün yüzüne yine çıktı benim mantığa göre aşılama sonrası dün sürekli lavaboya gittim tamam gitti olan biten hepsi gibi geliyor

Rahatlat kendini, bu gidisle 12-13 gune deli olursun valla

Hangi sehirde, kime yaptirdin asilamayi bacim? Ben de onumuzdeki ay asilama yaotirmak istiyorum bu ay hsg mi cektirsem? Ankarada devlet ya da ozel hastane onerisi olan var mi? Asilama fiyatlari da tup bebek gibi uctu mu?

Canım sen bu ay aşılama mı yaptın?

Gec deıl canım, benım Yerlesme kanaması adetten 1 gun once gelmısti, o gun sabah beta 81 cıkmıstı,aksam uzerı de gelmısti kanama, paniklemiştim hatta, doktor Yerlesme kanaması demıstı..

Benim de ilk aşılamam da o şekilde oldu.
22. Gün regl olmuştum, hala da tam istediğim döngü olmadı

11. Gün aşılama olmuştu o zaman..

Sağlık olsun olacaktır bir gün
Birçok kişinin aşılamadan sonra erken regl olduğunu okumuştum zaten. Hayırlısı canım, vardır bir zamanı elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…