• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ne çok sevindim mesajını okuyunca, ne mübarek ne güzel günde oluyor aşılaman. Sonucu da güzel olsun inşallah.
Yolda olmak bile öyle güzel ki bir süreçte inşallah olumlu haberlerle de taçlansın sürecin❤️

Aşılamadan çıkınca haberdar et bizi yine aklım sende olacak bugün.

C celiklady canım gözün aydın sağ Salim kavuşmuşsunuz, eşine ben de kızdım açıkçası ama yaşadığımız şeyler değil ilerde hatırlayınca o da seni kırdığı İçin pişman olacaktır ama işte.
Senin öncekinin kendin ve güzel bebeğin şuan. Senin yerinde kim olsa aynısını yapardı emin ol, gözle tespit edilecek şey değil ki bu bebek emiyor süt de geliyor midesini nasıl göreceksin🤷🏻‍♀️
Her geçen gün daha da iyi olacak inşallah

Kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bayramlar, çok bayramlar görelim Allah’ın izniyle💕
Çok sağol canım benim, keşke o da bu gözle bakabilseydi. Bundan sonra oğlumun sağlıklı olması en önemlisi. Babası baksın başının çaresine😈

Çıktım kızlar 45 dk orada dinlendim boş olmanın faydası doktor bekledi sağolsun artık nasip🥰ama bitince 45 dk dayanamadım tuvalete gittim sıkışık gel demişti aşırı sıkıştım😅
Ben 5 dk sonra gıtmıstım ve pozitiftı ☺️ bugun guzelce dinlen, sonra normal hayatına devam 😘🥰

Ben 5 dk sonra gıtmıstım ve pozitiftı ☺️ bugun guzelce dinlen, sonra normal hayatına devam 😘🥰
Neden illa sıkışık olmak zorundayız acaba cidden ter attım 45 dk ama hiç kendimi kasmadım sakin bıraktım doktor aşılama esnasında da dedi hiç sıkmadın kendini çok iyi oldu diye 🙈önce o balon işleminde o aleti takmış olunca alışkındım bilerek gitmek iyi oldu 🥰

Çıktım kızlar 45 dk orada dinlendim boş olmanın faydası doktor bekledi sağolsun artık nasip🥰ama bitince 45 dk dayanamadım tuvalete gittim sıkışık gel demişti aşırı sıkıştım😅
Gözün aydın olsun canım güzel haberlerini bekleme zamanı şimdi merakla🙏

İnşallah geç değildir çoğalması için. Uğraşıyorum emziriyorum hatta memede uyuyor ağzını çekince yanağında süt görüyorum ama doyurmuyor çocuğu. İşe yarasın diye yapıyorum hepsini. Tatlı da yiyorum bol bol😅 hazır meyve suyu içmem normalde onu bile içiyorum.
O zaman vardir sütün cnm senin ogluş obur 😆

Hayırlı olsun aşılaman canım, tez vakitte güzel haberlere vesile olsun inşallah 🙏

İyi bayramlar herkese💓

Kızlaaar @PembeAnkaKusu seni etiketleyeyim sen iki bebeden belki görmezsin 🙈yarın bayram bayram saat 12 de son dk bir aksilik olmaz ise aşılamam var hepinizin duasını beklerim 🥰🥰

C celiklady yazdılarını okudum az şey yaşamamışsın ama şükür ki minik şuan seninle 🥰böyle şeyler yaşaman senin kötü bir anne olduğunu göstermez asla, senin de ilk tecrüben hoş ikinci çocuğun olsa bile böyle şeyler olabilir her çocuk her süreç farklı sonuçta, eşine de az kızdım ama yine de o da baba acemisi diyelim henüz orta yolu bularak tepki vermeyi öğrenemedi diyelim🙈hele minik biraz daha büyüsün bak gör bugünler geçmiş gitmiş olacak yeterki sen de minik de sağlıklı olun 🥰
Ahh canım benim tabii ki dualarımız seninle 🙏 çok heyecanlı, her şey yolunda gitsin, su gibi aksın sürecin. Hayırlı haberlere vesile olsun kuzum ❤️
Maalesef. Süt az psikolojim berbat. Bu günler geri gelmez ki. Ben unutmadıktan sonra o pişman olsa nolur... Önce mama mı verelim meme mi diye annesine soruyor artık düşün. Önce anne sütü dedi hemşireler dedim de öyle sustu. Annesi bugün şöyle sev böyle sev diyor bana. Ben annesiyim ben istediğim gibi Seveyim sen öyle sev dedim artık. Nasıl seveceğimi de mi başkaları söyleyecek artık
Ya bu lohusalara ettikleri işkence yeter valla.. ben yaşadıklarımdan sonra bir daha doğurursam sessiz sedasız gidicem kimseyi de almayacağım eve diyordum, 10 yıl sonra hala aynı fikirdeyim ☺️ sen sakince ver cevabını tatlı tatlı ama sessiz kalıp kendini de yeme. Herkes şu anda sana saygı duymak ve destek olmak zorunda. Çok sevindim iyi olmasına 🙏 sen doya doya bebeğini yaşa, gerisini at kulak arkasına gitsin

Neden illa sıkışık olmak zorundayız acaba cidden ter attım 45 dk ama hiç kendimi kasmadım sakin bıraktım doktor aşılama esnasında da dedi hiç sıkmadın kendini çok iyi oldu diye 🙈önce o balon işleminde o aleti takmış olunca alışkındım bilerek gitmek iyi oldu 🥰
İdrar torbası rahımi asagı dogru ıtıyor, ulasmak ıstedıgı yere daha kolay ulasıyor o yuzden, mesela karından bacagı zaman da rahmın yukarıda olmasını ısterler, lavaboya gıdın derler..
Alıstık artık alet edavata ☺️ ben Hıc anlamamıştım bıle, benım doktor mantar baslamıs dıyınce ben sanıyorum ki yapmaktan vazgectı adam kalkıp gıdınce vazmı gectınız demıstım☺️

Ahh canım benim tabii ki dualarımız seninle 🙏 çok heyecanlı, her şey yolunda gitsin, su gibi aksın sürecin. Hayırlı haberlere vesile olsun kuzum ❤️

Ya bu lohusalara ettikleri işkence yeter valla.. ben yaşadıklarımdan sonra bir daha doğurursam sessiz sedasız gidicem kimseyi de almayacağım eve diyordum, 10 yıl sonra hala aynı fikirdeyim ☺️ sen sakince ver cevabını tatlı tatlı ama sessiz kalıp kendini de yeme. Herkes şu anda sana saygı duymak ve destek olmak zorunda. Çok sevindim iyi olmasına 🙏 sen doya doya bebeğini yaşa, gerisini at kulak arkasına gitsin
Benim annem var yanımda şükür bi sıkıntımız yok. Sıkıntı olan eşimdi o da bebek gelince düzeldi. Tabi yaşanan akılda kalıyor maalesef. Ben bi daha doğurursam'lı cümle bile kurmuyorum şimdilik😅

Benim annem var yanımda şükür bi sıkıntımız yok. Sıkıntı olan eşimdi o da bebek gelince düzeldi. Tabi yaşanan akılda kalıyor maalesef. Ben bi daha doğurursam'lı cümle bile kurmuyorum şimdilik😅
İyi bari şükür en önemlisi eşinin desteği zaten. Üzmesinler anneciği..

İdrar torbası rahımi asagı dogru ıtıyor, ulasmak ıstedıgı yere daha kolay ulasıyor o yuzden, mesela karından bacagı zaman da rahmın yukarıda olmasını ısterler, lavaboya gıdın derler..
Alıstık artık alet edavata ☺️ ben Hıc anlamamıştım bıle, benım doktor mantar baslamıs dıyınce ben sanıyorum ki yapmaktan vazgectı adam kalkıp gıdınce vazmı gectınız demıstım☺️
Aşılama yapışını zaten bende hiç anlamadım o şeyi takmasa bilmezdim bile 🙈ama aşılamaya kadar 36 saat çatlatma iğnesi sonrası hiç ağrı hissetmedim normalde ben ovulasyon zamanı net hissederim malum eve geldim 1 saat sonra geceye kadar ağrı devam etti yani aşılama sonrası oldu gibi bişey olmaz herhalde 🙈

Back
X