• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar işim yoktu yazarken ama dün öğleden sonra iflahımı kesti😬 emiyor, yürüyorum tekrar emiyor ben tekrar yürüyorum hiç ara vermedi sağolsun. Bu sabaha kadar toplam 2 saat uyumamışımdır. Durmuyordu gaz sandık, iki üç kaşık mama verince uyudu yanımda. Süt değil de sarı su geliyor ona rağmen emiyor yutkunuyor, bir sürü kaka yaptı ama yine de aç kalmış😅
Ayy o sarı süt en faydalısı canım bebeği enfeksiyonlardan, hastalıklardan koruyor. Sen anlattıkça ben heyecanlandım sıra bize de geldiğinde inşallah böyle adım adım anlatırız😍. Bizim yerimize de kokla minnoşu🥰

Merhaba kızlar, hastaneden geliyorum. Artış için tekrar kan verdim.

Merak edenler için oxapara reçeteli 50 lira falan ödedim. Rapor çıktığı zaman ücretsiz olacakmış. İçinde 10 enjektör var. Sağlık ocağı da yazabiliyor.

Tsh için 50 mg başladık. Ayrıca reçeteye progestan da yazmış, kanama lekelenme vs yok niye yazdı o ilaç çok sarsıyor beni. 😔

Merak edenler için oxapara reçeteli 50 lira falan ödedim. Rapor çıktığı zaman ücretsiz olacakmış. İçinde 10 enjektör var. Sağlık ocağı da yazabiliyor.

Tsh için 50 mg başladık. Ayrıca reçeteye progestan da yazmış, kanama lekelenme vs yok niye yazdı o ilaç çok sarsıyor beni. 😔
Progestanı bir sor bakalım belki fitil şeklinde kullandıracaktır, ay hadi iğneyi kolay bulup aldın ise o da çok iyi hep yazıyorlar ya iğne yok diye şu covid dönemi

Progestanı bir sor bakalım belki fitil şeklinde kullandıracaktır, ay hadi iğneyi kolay bulup aldın ise o da çok iyi hep yazıyorlar ya iğne yok diye şu covid dönemi
Progestan günde 2 defa ister ağız ister fitil dedi eczacı. Ben akşam yatarken 1 tane fitil olarak almayı düşünüyorum kuzu.
Oxapar girdiğim ilk eczanede buldum. Belkide maraş diye, İstanbul vs daha zor olabilir

Benim de kanamam lekelenmem yoktu ilk başta biraz kullanmıştım. Tedbir olsun diye vermiştir merak etme. Kan sonucu çıkınca da yaz bize. Hadi bakalım güzel artışlarınız olsun 🙏

Düşük gecmısın oldugu ıcın tedbir amaclı yazmıstır, elinde bulunsun, ani bi durumda kullanırsın, tabıkı ınsallaj gerek olmaz da.. Hatta ben yanımda kanamalarım oldugu ıcın Pruluton depot tsıyordum hep, o direk kesiyor kanamayı

Düşük gecmısın oldugu ıcın tedbir amaclı yazmıstır, elinde bulunsun, ani bi durumda kullanırsın, tabıkı ınsallaj gerek olmaz da.. Hatta ben yanımda kanamalarım oldugu ıcın Pruluton depot tsıyordum hep, o direk kesiyor kanamayı
1 tane de proluton depot var, inşallah gerek kalmaz 😍

Progestan günde 2 defa ister ağız ister fitil dedi eczacı. Ben akşam yatarken 1 tane fitil olarak almayı düşünüyorum kuzu.
Oxapar girdiğim ilk eczanede buldum. Belkide maraş diye, İstanbul vs daha zor olabilir
Hepsi şifa olsun inşallah bu kan sulandırıcı ile sonuna kadar sağlıkla git de hastahaneden kap gel şu miniği 🥰🥰iğnelerini sakın atma sonda fotoğraf için lazım😂😂

Kızlar Cagrı Gülümser düşük sebeplerinden Afas , Lupus Ab demiş bunların ne olduğunu bilen var mı ilk defa duydum ?
F78B5B6F-A1AE-47F6-932B-26EB8C1404C8.png

Kızlar o kadar bildirim olmuş ki diğer sayfadan burayı görmemişim yazılanları şimdi gördüm.

Valla nasıl oldu anlamadım geçen hafta tertemizdi test 13 gün gecikme oldu.

Bu sabaha kadar sabrettim test yaptım ikinci çizgiyi gördüm hala şoktayım.

Sohrab Sohrab Ha-ri Ha-ri canlarım sırada siz varsınız inşallah rabbim tez zamanda yeniden güzel haberleri nasip etsin.

İçimde secinç ve şok olma duygusunu bastıran bir korku var, yeniden kaybetme korkusu. İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamam diye dua ediyorum
Çok sevindim sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah 🙏

Back
X