• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin Paı heterozigot okuduklarıma aşırı kilo olmadığı sürece hep sana verildiği gibi vermişler benimki homozigot olunca gebelik olursa 0,6 lık bakalım hadi sen önden güzel güzel iğnelere alış bebişe iyi gelsin arkadan bana da anlatırsın 🥰
Kilo yok bende, iğneyi de istersen verelim çok gerek yok bence dedi ama ben verin hocam riske atmayalım dedim öyle verdi 😂

İnşallah hemencecik gel canım benim 😍

Bakalım endokrin ne diyecek. Kadın doğum doktorunun sorun yok demesi tuhafıma gitti. Nereyi okusam 2,5 altı olması lazım diyor
Ben bu konu ile ilgili çok bilgili değilim ama arkadaşım hamile sağlık ocağında yüksek çıkınca dahiliye de kan vermiş o da 4 e yakın değer çıkınca ilaç başlatmış, 12. Haftasında öğrendi işte yeni daha ilaca başladı

Kilo yok bende, iğneyi de istersen verelim çok gerek yok bence dedi ama ben verin hocam riske atmayalım dedim öyle verdi 😂

İnşallah hemencecik gel canım benim 😍
Bitiyorum bu topu bize atıp istersen verelim demelerine sanki şeker bu hani yersin istersen der gibi 😂😂yav yok almam diyebilir mi kayıp yaşayan insan ay Allahım 😂

Bakalım nasip artık 🥰

Bakalım endokrin ne diyecek. Kadın doğum doktorunun sorun yok demesi tuhafıma gitti. Nereyi okusam 2,5 altı olması lazım diyor
Hamile bir arkadaşım var onun da 4.4 çıkmış.
Ona da söyledim 2.5 altı olmalı diye ona da doktoru gerek yok ilaca demiş🤦🏻‍♀️

Ben de ısrar etmedim çok ama 2.5 altı olmalı diye okudum ben de hep ve bana da doktorum ilaca başlamalısın demişti.

Kızlar hcg istmemiş salak asistan, yarın sabah tekrar sağlık ocağında verecem, tam 2 gün geçmiş olacak. Daha iyi rakip ederiz.

Tiroid için endokrine yönlendirdi, 25 lik düşük doz başlar dedi, çok büyük bir sorun yok dedi 5 e kadar ( kimsenin doktoru böyle bir şey dememiş anlamadım)

Claxen mi ne diye bir sulandırıcı yazmış artık üretilmiyormuş, git oxapar yazsın dedi eczacı yoksa fark fazla çıkar dedi

Yarın hem endokrine gidicem hem de iğneyi yazdırıcam

Benim doktor prof kesinlikle 2,5 altı olması gerekiyor diyor, ve çok sıkı takip ediyor belki diğer hamilelikler imde oldu diye, ama çok titiz, her ay tahlil istiyor, bütün hepsini inceliyor 😂sen git endokrine bacım, için rahat etsin

Bitiyorum bu topu bize atıp istersen verelim demelerine sanki şeker bu hani yersin istersen der gibi 😂😂yav yok almam diyebilir mi kayıp yaşayan insan ay Allahım 😂

Bakalım nasip artık 🥰
Eşim de duydu ya istersen verelim lafını, hemen atla zaten doktor lazım olsa vermez mi diye bıdıbıdı yaptı çıkınca ayhhh 😂

Eşim de duydu ya istersen verelim lafını, hemen atla zaten doktor lazım olsa vermez mi diye bıdıbıdı yaptı çıkınca ayhhh 😂
Ay önce benimki de öyleydi doktor ne derse o, ben abartıyorum sanıyordu ne zamanki doktorun biri yüzünden histeroskopi yapıp bişeyin yok diye yollayıp ikinci histeroskopi oldum gözü açıldı şimdi benden önce o soruyor şunu verecek misiniz şu yapılacak mı diye 😂😂😂

Kızlar ben doğurdum birazcık😅 9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış😂 iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun🙏Allah analı babalı büyütsün bütün güzellikler sizin olsun çok sevindim maşaAllah

Kızlar ben doğurdum birazcık😅 9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış😂 iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun🙏
Yaaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍😍

Ay önce benimki de öyleydi doktor ne derse o, ben abartıyorum sanıyordu ne zamanki doktorun biri yüzünden histeroskopi yapıp bişeyin yok diye yollayıp ikinci histeroskopi oldum gözü açıldı şimdi benden önce o soruyor şunu verecek misiniz şu yapılacak mı diye 😂😂😂

Senim sürecin ne durumda şimdi kuzu? Bat ne zaman?

Kızlar ben doğurdum birazcık😅 9-9.30 gibi tuvaletten kalktım birden suyum geldi. Apar topar geldik hastaneye. Açılman başlamış dediler sonra nöbetçi doktor geldi, ne demişlerdi dedi. Dedim yarın alalım bu çocuk iri dediler. Nstye bağlıydım zaten sonra kalp atışları biraz sıkıntılı alıyorum o zaman dedi. İyi dedim. Hemen aldılar. 3900 küsur doğmuş eşim heyecandan anlamamış😂 iki uç tur emzirdim. Şimdi uyuyor ikimizde iyiyiz çok şükür. Yatarken dua ettim sizlere unutmadım. Zaten o an içimden dua etmekten başka birşey gelmedi. Rabbim hepinizi evlatlarınıza sağlıkla kavuştursun🙏
Saglikla sıhhatle sizle büyüsun minnoş canim🙏

Kızlar bu oxapar pahalı bir şey mi? İnternette 300 tl falan yazıyor. Ohe, doktor yazınca da mı bu fiyata alıyoruz? Kaç tane var içnde? Aydınlatın hele beni 😂

Back
X