- 27 Eylül 2020
- 7.619
- 11.124
- 198
Raporlu fiyatını bende merak ediyorumKızlar bu oxapar pahalı bir şey mi? İnternette 300 tl falan yazıyor. Ohe, doktor yazınca da mı bu fiyata alıyoruz? Kaç tane var içnde? Aydınlatın hele beni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Raporlu fiyatını bende merak ediyorumKızlar bu oxapar pahalı bir şey mi? İnternette 300 tl falan yazıyor. Ohe, doktor yazınca da mı bu fiyata alıyoruz? Kaç tane var içnde? Aydınlatın hele beni![]()
Arkadaş kullanıyormuş raporlu sordum, ücretsiz alıyormuşRaporlu fiyatını bende merak ediyorum![]()
O kadar işim yoktu yazarken ama dün öğleden sonra iflahımı kestiYaaaa canım beniiim gözünüz aydıın Allah analı babalı büyütsüüün darısı hepimizin başına inşallahay maşallah ya o kadar işinin arasında bize de yazmışsın
![]()
Hepsine kocaman inşallah diyorum
Amin çok teşekkür ederim. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok tebrik ederim. Allah sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin![]()
Çok sağol canımAhh canım benim nasıl duygulandımsağlıkla mutlulukla büyüsün tatlı kuzun. Gözünüz aydın
![]()
Çok şükürGözünüz aydın cnm cok şükür sağlıkla kavuştun![]()
Aaamin inşallah cümlemizinkiniMaşallah canım gözünüz aydın.Rabbim analı babalı büyütsün inş..❤❤
Yok canım 18i görünüyordu benim hesapta tam da 18inde doğdu 22.35 gibiYaaa yerim ben onu, duramamıs sabaha kadariyi olmanıza çok sevindim, tombişimizi bizim yerimize de öp kokla
biley diyim mi içimden hep 18 nisan geçti, 19a kaydı mı doğum![]()
Amin canım inşallah, Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin bi poğaça yanakGözümüz aydın çok şükür sağlıkla kavuştunuzsağlıkla büyüsün hayırlı bir evlat olsun inşallah
![]()
Darısı başınaYaaaaaaaa![]()
Bi kaç gün zorlar cnm ben kendim kalkamamistim bile ayağa, sonra kalkarken de acı oldu bi hafta kadarÇok şükürameliyat zor geldi bana ama yapacak bişey yok
![]()
Kuzu 221,36 TL ödüyormuş çalıştığım kurum bu ilaç İçin baktım şimdi. Ben ödemiyorum kurum ödüyor ama ben SGK’lı olmadığım farklı bir sigortalandırma sistemimiz olduğu İçin doktor bana rapor çıkaramadı.Arkadaş kullanıyormuş raporlu sordum, ücretsiz alıyormuş![]()
Çok sağol canım benim hepimizinkiSaglikla sıhhatle sizle büyüsun minnoş canim![]()
Randevum yok dündü.Kuzu 221,36 TL ödüyormuş çalıştığım kurum bu ilaç İçin baktım şimdi. Ben ödemiyorum kurum ödüyor ama ben SGK’lı olmadığım farklı bir sigortalandırma sistemimiz olduğu İçin doktor bana rapor çıkaramadı.
O yüzden ben 10 günde bir ilaç yazdırmak zorundayım, eğer sgklı isen doktor rapor çıkartıyor hiç para ödemiyorsun diye biliyorum.
Doktor randevun kaçta?
Acıyor ya, idrara sıkışınca aşırı ağrı yapıyor. Birde terledikçe yanıyor orasıBi kaç gün zorlar cnm ben kendim kalkamamistim bile ayağa, sonra kalkarken de acı oldu bi hafta kadar
pardon ya HGC bakılmadı dün demiştin, onu vereceksin dimi?Randevum yok dündü.
Dün yazdığı iğne artık üretilmediği için bugün gidip başka yazdırıcam.
Bebeğin kalp atışını duyunca rapor çıkartırız şimdilik reçeteyle al dedi
Evet şimdi sağlık ocağında kan verecem ilkini orda verdim diye. Aynı lab olsun stres olmayayım dedimpardon ya HGC bakılmadı dün demiştin, onu vereceksin dimi?
Benim değerlerime göre rapor verilemediği için sgklı fiyatı şuan 48 tl kutu içinde de 10 tane var. 10 günde bir yazdırmak gerekiyor canımKızlar bu oxapar pahalı bir şey mi? İnternette 300 tl falan yazıyor. Ohe, doktor yazınca da mı bu fiyata alıyoruz? Kaç tane var içnde? Aydınlatın hele beni![]()