• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu oxapar pahalı bir şey mi? İnternette 300 tl falan yazıyor. Ohe, doktor yazınca da mı bu fiyata alıyoruz? Kaç tane var içnde? Aydınlatın hele beni 😂
Raporlu fiyatını bende merak ediyorum 😅

Yaaaa canım beniiim gözünüz aydıın Allah analı babalı büyütsüüün darısı hepimizin başına inşallah😍 ay maşallah ya o kadar işinin arasında bize de yazmışsın 😂
O kadar işim yoktu yazarken ama dün öğleden sonra iflahımı kesti😬 emiyor, yürüyorum tekrar emiyor ben tekrar yürüyorum hiç ara vermedi sağolsun. Bu sabaha kadar toplam 2 saat uyumamışımdır. Durmuyordu gaz sandık, iki üç kaşık mama verince uyudu yanımda. Süt değil de sarı su geliyor ona rağmen emiyor yutkunuyor, bir sürü kaka yaptı ama yine de aç kalmış😅

C celiklady yaa🥰canım çok mutlu oldum, gözünüz aydın, Rabbim sizinle büyütsün tosunumuzu🤭sağlıkla gelmiş çok şükür, darısı diğer hamişlerimizin başına, pozitif bekleyen tüm arkadaşlarımıza da hamişliği nasip etsin, sana da çok geçmiş olsun canım, sende biran önce toparlanırsın inşallah 🤲🤲🤲
Hepsine kocaman inşallah diyorum🙏🙏🙏 güzelmiş ama çok zormuş😅

Yaaa yerim ben onu, duramamıs sabaha kadar 🥰 iyi olmanıza çok sevindim, tombişimizi bizim yerimize de öp kokla ❤️🥰
biley diyim mi içimden hep 18 nisan geçti, 19a kaydı mı doğum 🙈
Yok canım 18i görünüyordu benim hesapta tam da 18inde doğdu 22.35 gibi😅 daha öpmeye kıyamıyorum ama koklarım bolca😘🌸

Arkadaş kullanıyormuş raporlu sordum, ücretsiz alıyormuş 😅
Kuzu 221,36 TL ödüyormuş çalıştığım kurum bu ilaç İçin baktım şimdi. Ben ödemiyorum kurum ödüyor ama ben SGK’lı olmadığım farklı bir sigortalandırma sistemimiz olduğu İçin doktor bana rapor çıkaramadı.

O yüzden ben 10 günde bir ilaç yazdırmak zorundayım, eğer sgklı isen doktor rapor çıkartıyor hiç para ödemiyorsun diye biliyorum.

Doktor randevun kaçta?

Kuzu 221,36 TL ödüyormuş çalıştığım kurum bu ilaç İçin baktım şimdi. Ben ödemiyorum kurum ödüyor ama ben SGK’lı olmadığım farklı bir sigortalandırma sistemimiz olduğu İçin doktor bana rapor çıkaramadı.

O yüzden ben 10 günde bir ilaç yazdırmak zorundayım, eğer sgklı isen doktor rapor çıkartıyor hiç para ödemiyorsun diye biliyorum.

Doktor randevun kaçta?
Randevum yok dündü.

Dün yazdığı iğne artık üretilmediği için bugün gidip başka yazdırıcam.

Bebeğin kalp atışını duyunca rapor çıkartırız şimdilik reçeteyle al dedi

Randevum yok dündü.

Dün yazdığı iğne artık üretilmediği için bugün gidip başka yazdırıcam.

Bebeğin kalp atışını duyunca rapor çıkartırız şimdilik reçeteyle al dedi
pardon ya HGC bakılmadı dün demiştin, onu vereceksin dimi?

Kızlar bu oxapar pahalı bir şey mi? İnternette 300 tl falan yazıyor. Ohe, doktor yazınca da mı bu fiyata alıyoruz? Kaç tane var içnde? Aydınlatın hele beni 😂
Benim değerlerime göre rapor verilemediği için sgklı fiyatı şuan 48 tl kutu içinde de 10 tane var. 10 günde bir yazdırmak gerekiyor canım

Back
X