İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun sürecin inşallah en kısa sürede nasip olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olsun sürecin inşallah en kısa sürede nasip olur![]()
Çok geçmiş olsun, Rabbım sabır versin, haftanız kucuk oldugu ıcın ilk adet sonrası tekrar deneyebilirsiniz, düşüüğün ayagı içerde kalır derler, hemen gebe de kalabilirsiniz, bekleyedebılırsınız.. Ama ilk sayfadaki tabloya bakarsınız umudunuz olurKızlar selam
Ben 5 haftalık bebeğimi yeni düşürdüm malesefkiçok üzgünüm. İlk gebeliğimdi, 8 aydır deniyorduk. Aranızda ilk gebeliğinden sonra hemen hamile kalan oldu mu? Ne kadar beklediniz? Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alabildiniz mi?
Allahım inşallah bekleyen herkese sağlıklı bebişler, sağlıklı gebelikler ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder![]()
Rabbim tekrar yaşatmasınKızlar selam
Ben 5 haftalık bebeğimi yeni düşürdüm malesefkiçok üzgünüm. İlk gebeliğimdi, 8 aydır deniyorduk. Aranızda ilk gebeliğinden sonra hemen hamile kalan oldu mu? Ne kadar beklediniz? Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alabildiniz mi?
Allahım inşallah bekleyen herkese sağlıklı bebişler, sağlıklı gebelikler ve bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder![]()
Ah inşallah ben de öyle olurumÇok geçmiş olsun, Rabbım sabır versin, haftanız kucuk oldugu ıcın ilk adet sonrası tekrar deneyebilirsiniz, düşüüğün ayagı içerde kalır derler, hemen gebe de kalabilirsiniz, bekleyedebılırsınız.. Ama ilk sayfadaki tabloya bakarsınız umudunuz olurbı cok arkadsımız saglıcakla kucagına aldı, suan da saglıklı gebelık gecıren arkadslarımız da var
Rabbim tekrar yaşatmasınhiç panik yapmayın erken haftada düşük yapmışsınız rahim bir adet sonrası toplanır bir aksilik olmaz ise siz beslenmenize sağlığınıza dikkat edin bakın demekki hamile kalabiliyorsunuz tekrar neden kalamayasınız ki
![]()
Maalesef kolay deıl hayallerin bir anda yıkılması, Rabbım bu sefer saglıkla ve hayırlısıyla nasıp etsin ınsallahAh inşallah ben de öyle olurumgerçekten üzücü oldu bu süreç
Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize
![]()
Tabiki böyle düşünün olumsuz olup stres olmanın hiç bir faydası olmaz bu dönemdeçok teşekkür ederim
ben de onu düşünerek kendime güç veriyorum, bir kere oldu hamilelik bir daha olur elbet diyorum. Rabbim sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Evet evet tek damlasını bile ziyan etmeden verdimAyy o sarı süt en faydalısı canım bebeği enfeksiyonlardan, hastalıklardan koruyor. Sen anlattıkça ben heyecanlandım sıra bize de geldiğinde inşallah böyle adım adım anlatırız. Bizim yerimize de kokla minnoşu
![]()
Ay 19da doğsa beyefendi olacakken, 18inde doğdu diye serseri olmasın daÇift sayı iyidirsaglıkla buyursun ınsallah
![]()
Tabi geçecek ama çekerken çok zorÇok normal cnm zamanla azalıp geçiyor
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kendimizi hırpalayarak bir yere varamıyoruz ne yazık ki, sonra aynı umutla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tabii ki çok büyük yıkım oluyor ama kendini çok üzme lütfen, bir an önce toparlanırsın inşallahçok teşekkür ederim
ben de onu düşünerek kendime güç veriyorum, bir kere oldu hamilelik bir daha olur elbet diyorum. Rabbim sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Yok yok minnoşa laf yok, istediği zaman doğdu oAy 19da doğsa beyefendi olacakken, 18inde doğdu diye serseri olmasın daİnşallah canım çok sağol
![]()
Batırdıktan sonrayı bılmıyorum da, yaparken havasını almana gerek yok.Bu kan sulandırıcıyı yaparken, batırdıktan sonra hava çekmek gerekiyor mu kızlar? Hemşirenin biri gerekli dedi biri değil dedi![]()
Yaa ne guzel olmus, benım ilk gebelıgım asılama ile olmustu, sormak istedigin olursa seve seve yardımcı olurumKızlar ben bu ay ilk defa iğneye başladım, yazmıştım. 7 tane 75lik meriofert vuruldum. 11.gün gittiğimde hala 14 mm falandı yumurtalar. 2 gün daha iğne dedi doktor bugün tekrar kontrolüm vardı. 1 yumurta çok güzel gelişmiş dedi. Olmazsa iğne tedavisine devam edelim dedi, ben bu aydan sonra tedaviyi bırakacağını söyleyince o zaman aşılama yapalım bu güzel yumurtayı değerlendirelim şansa bırakmayalım dedi. Ben tabii bi anda aşılama deyince çok gerildim, hiç gündemimizde yoktu. Ama son şansım olduğu için kabul ettim. Cumartesi sabah eşim sperm verecekmiş, öğlen de aşılama yapılacakmış. Tecrübelerinize ve dualarınıza ihtiyacım var![]()
Geriye dönüp baktığımda zaman ne kadar hızlı geçmiş diyorum ama önüme bakınca da zaman geçmek bilmiyorEvet evet tek damlasını bile ziyan etmeden verdimkoklarım tabi ki, zamanı gelince sen de kendi kuzunu kokla doya doya
ne zaman olacak, ne zaman doğacak derken akıp gidiyor zaman. Bi bakmışsın kaka yolu gözlüyosun
![]()
Ben iğneyi batırmadan önce havasını alıyorum o hava daha çok acıtıyor canımı. İçindeki hava ilacı enjekte ettiğinde ilacın baloncuk olmasını engelliyor. 6,5 aydır havasını alıyorum herhangi bir zararını görmedim ama kesinliğini bilmediğim bişeyi de yap diyememBu kan sulandırıcıyı yaparken, batırdıktan sonra hava çekmek gerekiyor mu kızlar? Hemşirenin biri gerekli dedi biri değil dedi![]()
İnşallah arkadaşımÇok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Kendimizi hırpalayarak bir yere varamıyoruz ne yazık ki, sonra aynı umutla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tabii ki çok büyük yıkım oluyor ama kendini çok üzme lütfen, bir an önce toparlanırsın inşallah![]()
İnşallah arkadaşım inşallahMaalesef kolay deıl hayallerin bir anda yıkılması, Rabbım bu sefer saglıkla ve hayırlısıyla nasıp etsin ınsallah![]()