Icıme guzel bir his doğduSabah ilk 5 dakikadan çıkmadığına eminin baktım. 2 saat sonra falan eşim çizgi var dedi öyle baktım bissürü sular döktüm ama kaldı çizgidu atam sana
Bu ilk 5. Dakikada çektiğim fotoğraf.
Eki Görüntüle 3046050
Bu da 2 saat sonra görüp su tuttuktan sonra çektiklerimEki Görüntüle 3046052
Eki Görüntüle 3046051
Hepsi aynı test kız. İlk 5 dakikada olanda bişi gördün mü ben görmedimIcıme guzel bir his doğduozellıkle sabah ilk 5 dk da cektıgın testı gorunce, ona amelıyat yaptın mı?, yarın sabah bidaha yap
Kuzu en azından 2 gün geçince yapayım diyorum acabaya gerek kalmasın. Yarın misafirim var en azından bu heyecanla İyi hazırlık yaparım. Modum düşmesinIcıme guzel bir his doğduozellıkle sabah ilk 5 dk da cektıgın testı gorunce, ona amelıyat yaptın mı?, yarın sabah bidaha yap
Vesile olsun inşallah kuzumBen aldım, dogum kontrol ilacları bitince baslıcam, hem esıme hem kendime.. Bir de bunu deneyim.. Piyasadaki diğer macun yağları denemıstim geçmşş zamanda, bu eksik kalmasın
Yok yok onu bılıyorum, 5.dk da cektıgıne efekt yaptın mı.. Cızgı olusmadan once?Hepsi aynı test kız. İlk 5 dakikada olanda bişi gördün mü ben görmedim
Kıyamam sana yaKuzu en azından 2 gün geçince yapayım diyorum acabaya gerek kalmasın. Yarın misafirim var en azından bu heyecanla İyi hazırlık yaparım. Modum düşmesin
MFK Man, mfk woman adalis aldım ben cnmVesile olsun inşallah kuzum
Aldıklarının adı ne ?
Hayırlı haberlere vesile olsunlar canımMFK Man, mfk woman adalis aldım ben cnm
ben araştırıp bulmuştum sonra doktoruma gösterdim bunu kullanıyorum diye. bu çok iyidir devam edebilirsin dedi. yumurtalıklara destek. yanında folik asitte kullanıyorum tabiiBunu ayrıca kendiniz mi aldınız ?yoksa doktor mu yazdı direkt acaba
Merhaba ben de 3 düşük yaptım sizin neden neydi biz Bi neden bulamıyoruzİlk düşükten sonraki 6. Ayda ancak hamile kaldım, o da düşükle sonuçlandı 2 ay sonra yeniden hamile kaldım.
Eğer rahim toparlamışsa ve siz de istiyorsanız beklemeyin derim. Doktor bana da sen çok kolay hamile kalkamıyorsun demişti. Çok geçmiş olsun
Amin inşallah sağolasınÇok geçmiş olsun öncelikle çok yakın zamanda benzer durumu yaşamış olan biri olarak Rabbim sabırlar versin ve tez zamanda sağlıcakla bebeğine kavuşacağın bir hamilelik yaşatsın inşallah
Merhaba kayıplarınız İçin yüreğinize ferahlık diliyorum.Merhaba ben de 3 düşük yaptım sizin neden neydi biz Bi neden bulamıyoruz
Yok yapmadım kuzuYok yok onu bılıyorum, 5.dk da cektıgıne efekt yaptın mı.. Cızgı olusmadan once?
Kıyamam sana yatmmm bekleriz, hayırlısı olsun Insallahh
Ay bebek geliyor mu neYok yapmadım kuzu
Kuzu bir test daha patlatsana ben dayanamaz yapardımYok yapmadım kuzu
Yoook kendime söz verdim. Bugün yapacam yine silik millik çıkacakKuzu bir test daha patlatsana ben dayanamaz yapardım
Kürtajdan 24 gün sonrakzlar düşükten ne kadar sonra adet oldunuz?
Normal adet olmam gereken gün adet oldumkzlar düşükten ne kadar sonra adet oldunuz?
Beklerim diyorsan bekle tabi, ben bekleyim yeaa dediğimde bir anda gidip test yapan bir insan olduğumdanYoook kendime söz verdim. Bugün yapacam yine silik millik çıkacakbekleyeceö birkaç gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?