Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Icıme guzel bir his doğdu ozellıkle sabah ilk 5 dk da cektıgın testı gorunce, ona amelıyat yaptın mı?, yarın sabah bidaha yap

Icıme guzel bir his doğdu ozellıkle sabah ilk 5 dk da cektıgın testı gorunce, ona amelıyat yaptın mı?, yarın sabah bidaha yap
Kuzu en azından 2 gün geçince yapayım diyorum acabaya gerek kalmasın. Yarın misafirim var en azından bu heyecanla İyi hazırlık yaparım. Modum düşmesin

Ben aldım, dogum kontrol ilacları bitince baslıcam, hem esıme hem kendime.. Bir de bunu deneyim.. Piyasadaki diğer macun yağları denemıstim geçmşş zamanda, bu eksik kalmasın
Vesile olsun inşallah kuzum
Aldıklarının adı ne ?

Hepsi aynı test kız. İlk 5 dakikada olanda bişi gördün mü ben görmedim
Yok yok onu bılıyorum, 5.dk da cektıgıne efekt yaptın mı.. Cızgı olusmadan once?
Kuzu en azından 2 gün geçince yapayım diyorum acabaya gerek kalmasın. Yarın misafirim var en azından bu heyecanla İyi hazırlık yaparım. Modum düşmesin
Kıyamam sana ya tmmm bekleriz, hayırlısı olsun Insallahh

Merhaba ben de 3 düşük yaptım sizin neden neydi biz Bi neden bulamıyoruz

Merhaba ben de 3 düşük yaptım sizin neden neydi biz Bi neden bulamıyoruz
Merhaba kayıplarınız İçin yüreğinize ferahlık diliyorum.

İlki bebekte genetik bir bozukluktan kaynaklı, bebeğe trizomi 22 teşhisi konuldu.
İkincisinde betam düzenli olarak yükselmedi kese oluştu ama rahim içi sağlıksız gebelik dendi.
Testlerinizi yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…