Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi olmaya çalışıyorum kuzum. Sen nasılsın nasıl gidiyor umarım tüm topiq iyidirr
İşte kuzum iyi diyelim iyi olsun, adetım yeni bitti, yumurtlamayı degerlendırsem mı diye terddutteydım, oy birliği ile degerlendırmeye karar verdım belkı asılamadan önce kendılıgımden hamıle kalırım

Canım çok iyi yapmışsın. Okuduğum kadarıyla düşükten sonra hamile kalan çok kişi var şans yükseliyor sanki. Sen doktoruna sormuşmuydun bazen ilk ay yasak diyorlar. Açıkçası aşılama ile doğalın çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Eşlerde hızda sorun varsa spermin işini kolaylaştırıyor hepsi bu. Bence ovü testi ile çok hızlı sonuç alırsın

Hıcbısey demedı, ben de hıc sormadım, 2.adetınde gel asılama yapalım dedı o kadar, 14 gun once kendınçm denemıs olacak, Bı de ben erken adet oldum, ılacla dusuk yaptıgımdan sanırım, hcg cabuk sıfırlandı sanırım benım doktor bahsetmis tım tüp bebek doktoru, bana normal yoldan hamıle kaldın dedıgınde hocam asılama ile duzeltmeye calıstım asılamanın %90ı normaldir demıstı.. %10luk kısım sperm yıkama yumurta gelıstırme olsa gerek

Aynenn. Bende onu demek istedim işte. Bizim doktor aşılamaya hiç girmek istememişti. Çok iyi takip etti ama Allah var. Bak ne güzel gebelik oldu seninde demekki doğal da oluyor bir de şey var canım muz ceviz nar ıspanak bitter çikolata eşlerin yemesi gereken bir şeymiş hamilelik düşünenlerin. Bir sorun olmasada şansı artırıyormuş. Biz bide keçiboynuzu kürü yapmıştık. Baya faydası oluyor. Ayyy hadi inşallah güzel haberler ver bu ay

Harika o zaman kafanı da dagıtcak bi hobi olmustur senın ıcın, diyet listesi falan diyince beslenme uzmanı gıbı bısye dusundum
Yok tatlım hem bana motivasyon, hem de hobi olsun diye açtığım bir sayfayla uğraşıyorum şu günlerde ondan birazcık yoğun sayılırım araştırma yapıyorum sürekli, makale çevirip Türkçe yardımcı olmaya çalışıyorum bazen elimden geldiğince.

Tesekkürler canmtavsiyeleri dikkate alıcam

Harika buraya bıle gırmeye vaktin yoksa tam kafa dagıtmalık desene

Ne cevap vericekler bana da yazarmisin rica etsem
Hastaneden simdi geldim. Universite egitim ve arastirma hastanesinin tibbi genetik bolumune randevu alarak gittim. Elimde tup bebek merkezindeki doktorun tahlil istem belgeleri vardi. Genetik doktoru problem cikarmadan yazdi tahlilleri. Bilgi olsun diye de sordum, herkes yaptirabiliyor mu diye, doktor yonlendirmesi varsa yapilabilir dedi. Sonuclar 4-6 hafta arasinda cikiyormus. Ucret odemedim.

Bilgi olarak burada dursun

Uğur getirir belki bence yap cnm

Canım ben özelde yaptiricam artık çünkü devlet yapmaz

Hanımlar bende 8 kasimda düşük yaptım ne zaman korunmayı bırakmayı düşünmüyorsunuz çocuk için

Hanımlar bende 8 kasimda düşük yaptım ne zaman korunmayı bırakmayı düşünmüyorsunuz çocuk için
Ben 24 kasım da kürtaj ile düşük yaptım. Bana doktor 2-3 ay dedi. Zaten ara tatil,memlekete git vs derken tam doktorun istediği olacak. Şubat sonu Mart başı düşünüyorum bakalım planlar ve gerçek hayat nasıl ilerler

Kızlar kürtaj olalı 23 gün oldu iki gündür sümüksü akıntı olunca yumurtlama testi yaptım. Fotoğrafı ekledim. Ama aklıma takıldı hcg etkisi devam ediyor olabilir mi en son 12 gün önce 104 çıkmıştı hcg sonucum

Eklentiler

• IMG_20201208_140047.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201208_140002.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 27
Olabilir canım ama korunmasız iliski yasadiysan da bebek de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…