İnstagramda içerik üretiyorsan sayfanı söyle canım takip edeyim merak ettim açıkçası:)Ben normalde mühendisim ama KPSS’den olumlu bir sonuç alana kadar sosyal medyada içerik üretmeye başladım, aşırı da zevk alıyorum valla keyfimi yerine getirdi
İşte kuzum iyi diyelim iyi olsun, adetım yeni bitti, yumurtlamayı degerlendırsem mı diye terddutteydım, oy birliği ile degerlendırmeye karar verdımİyi olmaya çalışıyorum kuzum. Sen nasılsın nasıl gidiyorumarım tüm topiq iyidirr
Canım çok iyi yapmışsın. Okuduğum kadarıyla düşükten sonra hamile kalan çok kişi var şans yükseliyor sanki. Sen doktoruna sormuşmuydun bazen ilk ay yasak diyorlar. Açıkçası aşılama ile doğalın çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Eşlerde hızda sorun varsa spermin işini kolaylaştırıyor hepsi bu. Bence ovü testi ile çok hızlı sonuç alırsınİşte kuzum iyi diyelim iyi olsun, adetım yeni bitti, yumurtlamayı degerlendırsem mı diye terddutteydım, oy birliği ile degerlendırmeye karar verdımbelkı asılamadan önce kendılıgımden hamıle kalırım
Hıcbısey demedı, ben de hıc sormadım, 2.adetınde gel asılama yapalım dedı o kadar, 14 gun once kendınçm denemıs olacak, Bı de ben erken adet oldum, ılacla dusuk yaptıgımdan sanırım, hcg cabuk sıfırlandı sanırımCanım çok iyi yapmışsın. Okuduğum kadarıyla düşükten sonra hamile kalan çok kişi var şans yükseliyor sanki. Sen doktoruna sormuşmuydun bazen ilk ay yasak diyorlar. Açıkçası aşılama ile doğalın çok farklı olduğunu düşünmüyorum. Eşlerde hızda sorun varsa spermin işini kolaylaştırıyor hepsi bu. Bence ovü testi ile çok hızlı sonuç alırsın
Aynenn. Bende onu demek istedim işte. Bizim doktor aşılamaya hiç girmek istememişti. Çok iyi takip etti ama Allah var. Bak ne güzel gebelik oldu seninde demekki doğal da oluyorHıcbısey demedı, ben de hıc sormadım, 2.adetınde gel asılama yapalım dedı o kadar, 14 gun once kendınçm denemıs olacak, Bı de ben erken adet oldum, ılacla dusuk yaptıgımdan sanırım, hcg cabuk sıfırlandı sanırımbenım doktor bahsetmis tım tüp bebek doktoru, bana normal yoldan hamıle kaldın dedıgınde hocam asılama ile duzeltmeye calıstım asılamanın %90ı normaldir demıstı.. %10luk kısım sperm yıkama yumurta gelıstırme olsa gerek
Yok tatlım hem bana motivasyon, hem de hobi olsun diye açtığım bir sayfayla uğraşıyorum şu günlerde ondan birazcık yoğun sayılırım araştırma yapıyorum sürekli, makale çevirip Türkçe yardımcı olmaya çalışıyorum bazen elimden geldiğince.Harika o zaman kafanı da dagıtcak bi hobi olmustur senın ıcın, diyet listesi falan diyince beslenme uzmanı gıbı bısye dusundum
Evet instagramdayım ama yasak olmasın şimdiİnstagramda içerik üretiyorsan sayfanı söyle canım takip edeyim merak ettim açıkçası:)
Bilmiyorum canım WhatsApp grubu kurmak yasak onu biliyorum ama bu konuda fikrim yok. Neyse müsait olunca özelden yazarsan sevinirimEvet instagramdayım ama yasak olmasın şimdiBoş yere topiğimiz kapatılsın istemem açıkcası
Yazayım ben özelden tatlım sanaBilmiyorum canım WhatsApp grubu kurmak yasak onu biliyorum ama bu konuda fikrim yok. Neyse müsait olunca özelden yazarsan sevinirim
Tesekkürler canmAynenn. Bende onu demek istedim işte. Bizim doktor aşılamaya hiç girmek istememişti. Çok iyi takip etti ama Allah var. Bak ne güzel gebelik oldu seninde demekki doğal da oluyorbir de şey var canım muz ceviz nar ıspanak bitter çikolata eşlerin yemesi gereken bir şeymiş hamilelik düşünenlerin. Bir sorun olmasada şansı artırıyormuş. Biz bide keçiboynuzu kürü yapmıştık. Baya faydası oluyor. Ayyy hadi inşallah güzel haberler ver bu ay
HarikaYok tatlım hem bana motivasyon, hem de hobi olsun diye açtığım bir sayfayla uğraşıyorum şu günlerde ondan birazcık yoğun sayılırım araştırma yapıyorum sürekli, makale çevirip Türkçe yardımcı olmaya çalışıyorum bazen elimden geldiğince.
Hastaneden simdi geldim. Universite egitim ve arastirma hastanesinin tibbi genetik bolumune randevu alarak gittim. Elimde tup bebek merkezindeki doktorun tahlil istem belgeleri vardi. Genetik doktoru problem cikarmadan yazdi tahlilleri. Bilgi olsun diye de sordum, herkes yaptirabiliyor mu diye, doktor yonlendirmesi varsa yapilabilir dedi. Sonuclar 4-6 hafta arasinda cikiyormus. Ucret odemedim.Ne cevap vericekler bana da yazarmisin rica etsem
Canım ben özelde yaptiricam artık çünkü devlet yapmazHastaneden simdi geldim. Universite egitim ve arastirma hastanesinin tibbi genetik bolumune randevu alarak gittim. Elimde tup bebek merkezindeki doktorun tahlil istem belgeleri vardi. Genetik doktoru problem cikarmadan yazdi tahlilleri. Bilgi olsun diye de sordum, herkes yaptirabiliyor mu diye, doktor yonlendirmesi varsa yapilabilir dedi. Sonuclar 4-6 hafta arasinda cikiyormus. Ucret odemedim.
Bilgi olarak burada dursun
Ben 24 kasım da kürtaj ile düşük yaptım. Bana doktor 2-3 ay dedi. Zaten ara tatil,memlekete git vs derken tam doktorun istediği olacak. Şubat sonu Mart başı düşünüyorum bakalım planlar ve gerçek hayat nasıl ilerlerHanımlar bende 8 kasimda düşük yaptım ne zaman korunmayı bırakmayı düşünmüyorsunuz çocuk için
Olabilir canım ama korunmasız iliski yasadiysan da bebek de olabilirKızlar kürtaj olalı 23 gün oldu iki gündür sümüksü akıntı olunca yumurtlama testi yaptım. Fotoğrafı ekledim. Ama aklıma takıldı hcg etkisi devam ediyor olabilir mi en son 12 gün önce 104 çıkmıştı hcg sonucum