- 23 Ağustos 2020
- 315
- 519
- 53
- 31
Çok tatlısınız çok teşekkür ederimCanımmm çok güzel haber
haftaya nasıl gelecek senin için kim bilir Ederiz tabiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısınız çok teşekkür ederimCanımmm çok güzel haber
haftaya nasıl gelecek senin için kim bilir Ederiz tabiki
Ay çok begendım vallaOooo 9.bolume gectıgıne gore cok begendın
Geçer mi şimdi haftaya kadar zaman aman Allahımsağlıkla büyüsün minnakKızlarcım selam Bugün doktora gittim ben, keseyi gördük. Haftaya Cuma kalp atışı için tekrar çağırdı, bir sorun çıkmayacak inşAllah bu sefer. Sizler de beni dualarınıza katın olur mu
4 buçuk aylikti benim melek kizimcok zor hemde..İnşallah canım. İnsan yaşamadan bilmiyor.
Ne zormuş daha 6 haftalık bir fetüsun içimizden kopması.. ileri dönemde yaşayanlar için bıraktığı trawmayi düşünemiyorum
Benim bu ay 5.denemem olacak, bu ay doğal deniyoruz,öbür ay tedavi deneyeceğiz,ondan sonraki ay da tüp bebek.Embriyo dondurmak için aşılama istemiyorum sanırım.Ama doktorum yapalım derse onu da kabul ederim.Ama keşke gerek kalmasaİnsan hep acaba mı diyor doktorlar hep daha rahat tabiki tek buna bağlamıyor sebebi galiba inşallah canım olacak iyi düşün Sen bu ay tedavi falan görüyor musun doğal yolla mı deniyordun?
Kayıp olduğu için iğnenin baslanmasi gerekiyor zaten cnm bence doktoruna dinle gayet tecrübeli biriBenim sonucum aynısı, ecopirin kullanıyorum, gebelik olunca iğneye geçeceğiz.Ah o günleri bir görebilsem.iğne olmasa da olur ama 2 kaybım var, risk almak istemiyorum, zararı yok vereceğim dedi doktorum.Kanıtlanmış bir bilgi yokmuş bu konuda.Benim anladığım risk var da demiyorlar yok da demiyorlar.Sana ne dediler?
Tabi ki canım, bakayımYa canım ben sonucumu atsam yorumlayabilir misin? Benim pıhtılaşmam biraz daha yüksek arkadaşlara göre
Benim 4. Adetim tam zamanında geldi cnm bence normalSelam kizlar, ben henuz regl olmadim ama sabah uyandigimda olmadigimi gorunce dayanamayip test yaptim ama kocaman bir negatif bugun 30.gun yani mutlaka olurdum bu saate kadar kurtajdan sonra 3.adetim artik bu kadar duzensizlesmis olabilir mi gercekten aklim almiyor
Kürtajdan sonraki adet günleriniz kaç günde bi oldunuzSelam kizlar, ben henuz regl olmadim ama sabah uyandigimda olmadigimi gorunce dayanamayip test yaptim ama kocaman bir negatif bugun 30.gun yani mutlaka olurdum bu saate kadar kurtajdan sonra 3.adetim artik bu kadar duzensizlesmis olabilir mi gercekten aklim almiyor
Ah çok geçmiş olsun. Ne büyük kayıp olmuş .4 buçuk aylikti benim melek kizimcok zor hemde..
İnşallah kalmaz canım Bende bu ay ilaç tedavisi görcem bakalım inşallah ilk seferde olurBenim bu ay 5.denemem olacak, bu ay doğal deniyoruz,öbür ay tedavi deneyeceğiz,ondan sonraki ay da tüp bebek.Embriyo dondurmak için aşılama istemiyorum sanırım.Ama doktorum yapalım derse onu da kabul ederim.Ama keşke gerek kalmasa
Cok zor 16 sinda 4 ay olucak ama her gün ağlarım halasuyu bitti kızımın kalbinde ve beyin yapisinda sıkıntılar vardı doktorumun söylediğine göre cok hastaydı bebeğimAh çok geçmiş olsun. Ne büyük kayıp olmuş .
Allah kimseye yaşatmasın.
6 haftalık fetüs için bile vücut nasıl reaksiyon acı yaşatırken sizinki çok daha zor olmuştur.
Ciddi bir anormali mi vardı ?
Hoş geldin canım iyiyiz evet sesin çıkmadı senin burası sessiz kalmasın ya seviyorum ben bu grubuSonunda geldim 15 sayfa okudum kizlar bana bildirim gelmedi kaç gündür bende diyorum herkes isinde gücünde heralde Nasılsıniz ne var ne yok? Bakıyorum da diziler İzliyorsunuz. Benim kocam da hiç sevmez dizi ya adama olcak komik film yada kurtlar vadisi falan
Yaaaa Geçmiyor geçmiyor saniyeler yavaşladı sankiGeçer mi şimdi haftaya kadar zaman aman Allahımsağlıkla büyüsün minnak
Sakin ol canım çok normal toparlayacak eskiye dönecekSelam kizlar, ben henuz regl olmadim ama sabah uyandigimda olmadigimi gorunce dayanamayip test yaptim ama kocaman bir negatif bugun 30.gun yani mutlaka olurdum bu saate kadar kurtajdan sonra 3.adetim artik bu kadar duzensizlesmis olabilir mi gercekten aklim almiyor
Bende seviyorum cnmesim bu hafta evde normalde vardiyalı çalışıyo cok giremiyorum gündüz anca ev işleriyle uğraşıyorum. Sende tedaviye başlıcakmissin ins mucizen sağlıkla gelirHoş geldin canım iyiyiz evet sesin çıkmadı senin burası sessiz kalmasın ya seviyorum ben bu grubu
17 eylulde kurtaj oldum, kist olustugu icin kendiligimden adet olamadim 2 ay sonra 19 kasimda ilk adetimi ilacla oldum. 14 Aralikta tam 26.gun 2.sini oldum, simdide bugun itibariyle 31.gunum bekliyorumKürtajdan sonraki adet günleriniz kaç günde bi oldunuz
Canim sen klomen catlatma ignesi falan mi deneyeceksin bu ay?İnşallah kalmaz canım Bende bu ay ilaç tedavisi görcem bakalım inşallah ilk seferde olur