• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bırısı hafıf dedı, bırısı yok dedı bırısı hemen tedaviye baslammalı dedı, bırısı de folık asıt yeterli dedı.. Genetik ile cuma gunu gorusecegız
E hangisine inanmaz şimdi. Benim genetik doktoru da bunların kayıplarla ilişkili olduğunu söyleyemeyiz ama doktorun karar versin dedi. Canım. Yüksek düzeyde olmasa da var dedi.

E hangisine inanmaz şimdi. Benim genetik doktoru da bunların kayıplarla ilişkili olduğunu söyleyemeyiz ama doktorun karar versin dedi. Canım. Yüksek düzeyde olmasa da var dedi.
Bana da oyle soyledı kendı doktorum, gebelıkte kanın pıhtılasma egılımı artıyormus, bakalım genetik ne dıyecek, zaten dusuk oldugu ıcın ılac kullandırcaktı

Bana da oyle soyledı kendı doktorum, gebelıkte kanın pıhtılasma egılımı artıyormus, bakalım genetik ne dıyecek, zaten dusuk oldugu ıcın ılac kullandırcaktı
Bakalım benimki ne diyecek canım. Kafa yapısı olarak çok rahat bi doktor direkt gerek yok der gibime geliyor ama hayırlısı 😂

Bakalım benimki ne diyecek canım. Kafa yapısı olarak çok rahat bi doktor direkt gerek yok der gibime geliyor ama hayırlısı 😂
O da ıyı mı kotu mu ben de bılemıyorum, benım doktorum da rahat, bunlara takma kafanı sen dıyo

Merhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım 🙏🏻

Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻

KULLANICI ADIBAT
@Katre-i Matemm25.12.2020 :emir_bebek:
@Merveun02.01.2021 :emir_bebek:
@medusasli03.01.2021 :emir_bebek:
@H M09.01.2021
Sohrab Sohrab 21.01.2021
@Liloss27.01.2021
@melinda-28.01.2021
Teneffus Zili Teneffus Zili 28.01.2021
@burcusami29.01.2021
@Random3302.02.2021
sutlaacc sutlaacc 07.02.2021
Merhaba kızlar bende 30 eylülde bZı sebeplerden dolayı kürtaj oldum hemen hamile olmak istiyorum
İnşallah hamile oluruz meleklerimize mutlu haberlerimizi veririz...

Canım bence bekleme hiç eğer saklığın açısından problem yoksa beklemeni tavsiye etmem
Kuzum benim ekimde 16 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Ilk adeti oldum hemen hamile kaldım. Halbuki ilk gebeliğim 6 ayda anca olmuştu. Ama bu gebelikte sağlıklı değilmiş düşük oldu.
Her kafadan bi ses çıkıyor. Kimi dr bekleme korunma dedi, kimi bi kaç ay dinlen dedi..
Bende psikolijk olarak etkilendim. En azından ilk adeti bekliyorum. Sonra belki ikinciyi de beklerim, ne zmn psikolij olarak. Iyi olursam artik

Merhaba kızlar bende 30 eylülde bZı sebeplerden dolayı kürtaj oldum hemen hamile olmak istiyorum
İnşallah hamile oluruz meleklerimize mutlu haberlerimizi veririz...
Cok gecmıs olsun, ınsallahh saglıklı gebelık olur sıradakı🥰❤️🙏🏻

Saglıkla hamile olup kucagına alırsın inşallah canım inşallah bebeğimiz olur hayırlısıyla bende çok istiyorum. Eylülde kürtaj oldum korunmadım hiç ama halen hamile olmadım inşallah bu kez olur artk

Saglıkla hamile olup kucagına alırsın inşallah canım inşallah bebeğimiz olur hayırlısıyla bende çok istiyorum. Eylülde kürtaj oldum korunmadım hiç ama halen hamile olmadım inşallah bu kez olur artk
Geçmiş olsun.Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin.🙏🌺

Back