• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17 eylulde kurtaj oldum, kist olustugu icin kendiligimden adet olamadim 2 ay sonra 19 kasimda ilk adetimi ilacla oldum. 14 Aralikta tam 26.gun 2.sini oldum, simdide bugun itibariyle 31.gunum bekliyorum🤷‍♀️
Anladım benimde kürtaj sonrası üçüncü adet olmam gerekiyordu ama bu ay korunmadık, 2 ay 27 günde bir oldum kendimi bildim bileli düzenlidir zaten ama kürtajdan sonrada bi düzen bozukluğu olmamıştı benimde bugün gecikeli 3 gün kaset test erken gebelik testi negatif ama kendimi garip hissediyorum kan verdim bugün yarın sonuç almaya gidicem, bence sizde kan vermelisiniz bir kaç gün daha bekleyip 🤗🌸 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gecikme sebebi bebiştir

Anladım benimde kürtaj sonrası üçüncü adet olmam gerekiyordu ama bu ay korunmadık, 2 ay 27 günde bir oldum kendimi bildim bileli düzenlidir zaten ama kürtajdan sonrada bi düzen bozukluğu olmamıştı benimde bugün gecikeli 3 gün kaset test erken gebelik testi negatif ama kendimi garip hissediyorum kan verdim bugün yarın sonuç almaya gidicem, bence sizde kan vermelisiniz bir kaç gün daha bekleyip 🤗🌸 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah gecikme sebebi bebiştir
Benimde adet günüm 14 aralıktı 🌸

Benimde adet günüm 14 aralıktı 🌸
Yaa insallah hayirli haberler verirsiniz yarin🙏 benimde kurtajdan once cok duzenliydi 30.gun hic gecmez olurdum ama kurtaj oldum olali duzenim bozuldu doktorum normal duzelir zamanla dedi. Benim gogus hassasiyeti ve bacak agrim sanki her an regl olacakmisim gibi, kasiklarimda bir agrim yok. Acikcasi kendime soz vermistim negatif cikarsa uzulmeyecektim cunku doktorumla gorustum bu ay ilk kez catlatma ignesi deneyecektim ama bu sabah negatifi gorunce moralim bozuldu ister istemez😔 bende bir kac gun bekleyeyim eger 2-3 gune olmazsam mutlaka test yaptiririm😊

Merhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım 🙏🏻

Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻

KULLANICI ADIBAT
@Katre-i Matemm25.12.2020 :emir_bebek:
@Merveun02.01.2021 :emir_bebek:
@medusasli03.01.2021 :emir_bebek:
@H M09.01.2021
Sohrab Sohrab 21.01.2021
@Liloss27.01.2021
melinda- melinda- 28.01.2021
Teneffus Zili Teneffus Zili 28.01.2021
burcusami burcusami 29.01.2021
@Random3302.02.2021
sutlaacc sutlaacc 07.02.2021
Beni de ekleyin 21 ocak

Bende seviyorum cnm😍esim bu hafta evde normalde vardiyalı çalışıyo cok giremiyorum gündüz anca ev işleriyle uğraşıyorum. Sende tedaviye başlıcakmissin ins mucizen sağlıkla gelir😍
İnşallah canım sağol benim eşimde vardiyalı her hafta ayrı bir düzenimiz var 😬

Yaa insallah hayirli haberler verirsiniz yarin🙏 benimde kurtajdan once cok duzenliydi 30.gun hic gecmez olurdum ama kurtaj oldum olali duzenim bozuldu doktorum normal duzelir zamanla dedi. Benim gogus hassasiyeti ve bacak agrim sanki her an regl olacakmisim gibi, kasiklarimda bir agrim yok. Acikcasi kendime soz vermistim negatif cikarsa uzulmeyecektim cunku doktorumla gorustum bu ay ilk kez catlatma ignesi deneyecektim ama bu sabah negatifi gorunce moralim bozuldu ister istemez😔 bende bir kac gun bekleyeyim eger 2-3 gune olmazsam mutlaka test yaptiririm😊
İnşallah canım Allah razı olsun 🤗🌸 bende kendimle aynı şeyi yaşamış son adeti de aynı insan görünce heyecan yaptım 🤗 Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin 🌸 sende haberdar et durumunu 🤗

İnşallah canım Allah razı olsun 🤗🌸 bende kendimle aynı şeyi yaşamış son adeti de aynı insan görünce heyecan yaptım 🤗 Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin 🌸 sende haberdar et durumunu 🤗
Amin insallah canim, mutlaka haber veririm hic merak etme🙏😊 aslinda suan ki siddetli bacak agrimdan cok yakinda adet olacagimi anliyorum ama iste bir umit insan gec dollenme falandir diye dusunuyor🤪 ay keske oyle olsa🙏🙏

Amin insallah canim, mutlaka haber veririm hic merak etme🙏😊 aslinda suan ki siddetli bacak agrimdan cok yakinda adet olacagimi anliyorum ama iste bir umit insan gec dollenme falandir diye dusunuyor🤪 ay keske oyle olsa🙏🙏
Neden olmasın olmaz diye düşünme bence 🤗 benim bi arkadaşım var iki gün önce bebeğini paylaşmış durumda bayadır konuşmamıştık düşük yapmıştı o da ilk gebelik 10 ay sonra bebek fotosu görünce şaşırdım,neyse konuştuk falan nasıl öğrendin gebeliği dedim adet 9 gün gecikmiş ama hiç ümitlenmedim diyo testi 9 gün gecikince yapmış silik çizgi ertesi gün kan vermiş beta 28 😁 düşün yani 3gün önce verse adet geçeli 3 gün olsa onda bile gözükmücek değer meğer geç yumutlamaymış onu duyunca banada bi Ümit geldi adet hiç sapmazdı ama testte negatif olunca bide kan vereyim belli mi olur dedim 🤗🌸 nasip yani olmaz diye bişey yok ama olmayınca ümitsizlenmemin anlamı da yok 🌸 Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah 🤗

İnşallah canım sağol benim eşimde vardiyalı her hafta ayrı bir düzenimiz var 😬
Aynen öylee zor oluyor cnm ya uyku saatim de şaşıyor valla. Resmen sevgili Gibi oluyosun vardiyaya göre görüşüyosun 😆

karından baktı pek göremedim dedi vajinal baktı canım yolk falan bana demedi fotoda da görünmüyor 2 dk bile tutmadı zaten
Canım moralini bozma daha erkenden boş gebelik diye insanı strese sokuyorlar. İnşallah sağlıklı ilerlesin bir daha gittiğinde başka doktora git. İnşallah bebeği de görüp kalp atışınıda duyarsın ❤ Allaha dua et

Günaydın kızlar nasılsınız 2 gündür yazamadım maşallah sayfa sayfa doldurmuşsunuz 😍

Alıştım ama tek düze değil değişiklik oluyor😂
Benim arkadaşım da öyle diyor ne güzel Özlüyorsunuz birbirinizi diyo. O bakimdan guzel ama insan sıkılıyor ya. Ben uyku düzeninden cok etkilenirim

Back