• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benım testımi de yorumlar mısın, 4 doktor gorusu aldım 4u de farklı soyledı, bu cuma genetıkte randevumuz var o ne dıyecek bılmıyorum...
Canım sende de bendeki genlerden birisi gibi Mthfr c677t’de heterozigot mutasyon çıkmış, faktör 2 ve 5 normal çıkmış, zaten önemli olan onlar, yani kesin riskli diyebildikleri genler faktör 2 ve 5miş.Sende de sorun görünmüyor ama için rahat edecekse kan sulandırıcı kullanabilirsin, genelde öyle yorumluyorlar.Bu konuyu inan çok kurcaladım araştırdım,genetikçilerle de konuştum,sonuç bu

Olacak tabıkı 🥰 canını sıkma daha cok erken, bu arada karından mı vajınal mı baktılar, yolk sac gorunuyor muydu
karından baktı pek göremedim dedi vajinal baktı canım yolk falan bana demedi fotoda da görünmüyor 2 dk bile tutmadı zaten

Canım sende de bendeki genlerden birisi gibi Mthfr c677t’de heterozigot mutasyon çıkmış, faktör 2 ve 5 normal çıkmış, zaten önemli olan onlar, yani kesin riskli diyebildikleri genler faktör 2 ve 5miş.Sende de sorun görünmüyor ama için rahat edecekse kan sulandırıcı kullanabilirsin, genelde öyle yorumluyorlar.Bu konuyu inan çok kurcaladım araştırdım,genetikçilerle de konuştum,sonuç bu
Cok tesekkur ederım cnm 🙏🏻 benım kendı doktorum korkulacak hıcbısey yok dedı, bakalım genetik doktoru ne dıyecek, dusuk oldugu ıcın zaten ılac kullandırcaktı

Cok tesekkur ederım cnm 🙏🏻 benım kendı doktorum korkulacak hıcbısey yok dedı, bakalım genetik doktoru ne dıyecek, dusuk oldugu ıcın zaten ılac kullandırcaktı
Bence de kullanırsan daha rahat olursun😊 Ben de kayıpların bu yüzden olmadığını bilmeme rağmen kullanacağım,bir de ona kafayı takmak istemiyorum.Tabi ki önce gebelik olması lazım 😩 Ne olur bu ay bir sürpriz yapıp gelseler melekler🙏🏻Öyle yanıp tutuşuyorum ki,nolur zamanı gelmiş olsun🙏🏻

Bence de kullanırsan daha rahat olursun😊 Ben de kayıpların bu yüzden olmadığını bilmeme rağmen kullanacağım,bir de ona kafayı takmak istemiyorum.Tabi ki önce gebelik olması lazım 😩 Ne olur bu ay bir sürpriz yapıp gelseler melekler🙏🏻Öyle yanıp tutuşuyorum ki,nolur zamanı gelmiş olsun🙏🏻
Olacak ınsallah 🥰❤️zamanımız yaklasıyor

Kızlarcım selam 👋🏻 Bugün doktora gittim ben, keseyi gördük. Haftaya Cuma kalp atışı için tekrar çağırdı, bir sorun çıkmayacak inşAllah bu sefer. Sizler de beni dualarınıza katın olur mu 🌸🥰
Herzaman senınle dualarımız❤️hıcbır sorun olmayacak, ısırcam oprensesın totoşunu🥰
Dikkatini cekıyım prenses gectı ıcımden 🥰🌸🌷

Herzaman senınle dualarımız❤️hıcbır sorun olmayacak, ısırcam oprensesın totoşunu🥰
Dikkatini cekıyım prenses gectı ıcımden 🥰🌸🌷
Canımsın benim teşekkür ederim 😍 Moral o kadar önemli bir şey ki gerçekten insanın anında modunu yükseltiyorsunuz hepiniz 🥰 Prenses demeeek, o günler gelirse görelim bunu inşAllah 🤲🏻🥰

Selam kizlar, ben henuz regl olmadim ama sabah uyandigimda olmadigimi gorunce dayanamayip test yaptim ama kocaman bir negatif 😔 bugun 30.gun yani mutlaka olurdum bu saate kadar kurtajdan sonra 3.adetim artik bu kadar duzensizlesmis olabilir mi gercekten aklim almiyor 😑

Ya canım ben sonucumu atsam yorumlayabilir misin? Benim pıhtılaşmam biraz daha yüksek arkadaşlara göre😑

Selam kizlar, ben henuz regl olmadim ama sabah uyandigimda olmadigimi gorunce dayanamayip test yaptim ama kocaman bir negatif 😔 bugun 30.gun yani mutlaka olurdum bu saate kadar kurtajdan sonra 3.adetim artik bu kadar duzensizlesmis olabilir mi gercekten aklim almiyor 😑
Stres yapma canım.Stres daha çok tetikler.Benim ilk kürtajda hiç düzensizlik olmadı.Ama 2.de zaman aldı herşey bayağ yıpratıcı idi benim için.

Benim de kürtajdan sonra 3. Ayda 10 gün gecikmişti. Can sıkmak yok, sabredip güzel haberleri beklemeye devam ediyoruz 🤍
vakti zamanı belli bize sadece sabretmek, elimizden geleni yapmak düşüyor.

O güzel günleri gördüğümüzde hepimiz fazlasıyla kıymet bileceğiz önceki yavrularımızdaki gibi. 🌸

Kızlarcım selam 👋🏻 Bugün doktora gittim ben, keseyi gördük. Haftaya Cuma kalp atışı için tekrar çağırdı, bir sorun çıkmayacak inşAllah bu sefer. Sizler de beni dualarınıza katın olur mu 🌸🥰
Canımmm çok güzel haber 🥰❤️
haftaya nasıl gelecek senin için kim bilir ☺️☺️ Ederiz tabiki 🙏🏻🤲🏻🥰

İnsan hep acaba mı diyor doktorlar hep daha rahat tabiki tek buna bağlamıyor sebebi galiba 🥰 inşallah canım olacak iyi düşün 🥰😍🤲🏻 Sen bu ay tedavi falan görüyor musun doğal yolla mı deniyordun?

Bugün Dr a gittim iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum tabide geçen hafta keseyi görmüştü 1 hafta sonra gel demişti kalp atışı için 5+6 yım sat a göre kese 10mm dedi boş gebelik gibi dedi şuan birşey göremiyorum dedi diğeriyle aynı süreci tekrar yaşıyor gibiyim araştırıyorum zaten bu süre erken gibi geliyor ama neden hemen moralimi yerle bir ediyor ki yada bu seferde mi bı terslik var anlayamıyorum 🤷😔
Varsa bi fotosunu atsana ultrasonnun 18 mm de kesin gözükmesi lazımm dedi benimkide

Back