- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Evet orası öyle canım neyse buna şükürBenim arkadaşım da öyle diyor ne güzel Özlüyorsunuz birbirinizi diyo. O bakimdan guzel ama insan sıkılıyor ya. Ben uyku düzeninden cok etkilenirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet orası öyle canım neyse buna şükürBenim arkadaşım da öyle diyor ne güzel Özlüyorsunuz birbirinizi diyo. O bakimdan guzel ama insan sıkılıyor ya. Ben uyku düzeninden cok etkilenirim
Canım müsait olunca bakarsın.Kadın doğum doktorun söylediği heterezigot a göre daha riskli homozigot ama bu senin düşüklerinin kesin sebebi söyleyemeyiz dedi.Genetik doktorunu hiç görmedim zaten.Erken düşüklerin sebebi çok bilinemiyor demişti.Hemotolojiye yönlendirdi.Tabi ki canım, bakayım
Canım önemsiz 2 gende homozigot mutasyon çıkmış, mthfr için folik asit ve B12 takviyesi yeterli diyorlar ama kafanı rahatlatmak istersen homosistein diye bir test var onu yaptır kadındoğumda veya dahiliyede(Hematoloji de olur) onun düzeyine bakılsın, normalse birşey önermiyorlar Erken haftalarda %90 bizim yüzümüzden değil de bebek yüzünden düşük oluyormuş,bebeğe genetik inceleme yapılınca anlaşılıyor kesin olarakCanım müsait olunca bakarsın.Kadın doğum doktorun söylediği heterezigot a göre daha riskli homozigot ama bu senin düşüklerinin kesin sebebi söyleyemeyiz dedi.Genetik doktorunu hiç görmedim zaten.Erken düşüklerin sebebi çok bilinemiyor demişti.Hemotolojiye yönlendirdi.
Ay canım bildirim gelince öyle heyecanlandım ki.Gözlerimi kapadım resmen bakamadım.Çook teşekkür ederim.Benim içimi nasıl rahatlattın sen varya bi bilsen.Tüm kalbimle sağol canım❤Canım önemsiz 2 gende homozigot mutasyon çıkmış, mthfr için folik asit ve B12 takviyesi yeterli diyorlar ama kafanı rahatlatmak istersen homosistein diye bir test var onu yaptır kadındoğumda veya dahiliyede(Hematoloji de olur) onun düzeyine bakılsın, normalse birşey önermiyorlar Erken haftalarda %90 bizim yüzümüzden değil de bebek yüzünden düşük oluyormuş,bebeğe genetik inceleme yapılınca anlaşılıyor kesin olarak
onu da yapmadılar bende ,sadece patolojıye gıttı ,ondan da bısey cıkmadıCanım önemsiz 2 gende homozigot mutasyon çıkmış, mthfr için folik asit ve B12 takviyesi yeterli diyorlar ama kafanı rahatlatmak istersen homosistein diye bir test var onu yaptır kadındoğumda veya dahiliyede(Hematoloji de olur) onun düzeyine bakılsın, normalse birşey önermiyorlar Erken haftalarda %90 bizim yüzümüzden değil de bebek yüzünden düşük oluyormuş,bebeğe genetik inceleme yapılınca anlaşılıyor kesin olarak
Söylediklerini doktorla konuşcam dikkate alıcam.Bi çocuğum var zaten.Onda düşük riski filan kanama hiç yaşamamıştım.İlk düşük 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıştı işte kanama filan bekledim 1 hafta düşük kendiliğinden olsun dedik ama kanamam vardı.Kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.daha büyük önlem amaçlı erken gittim keseyi göremedik ayrı bi hastaneye gittim bu defa bebek var kalp atışı yoktu bi hafta sonra tekrar gel dedi ama kanama başladı.Arttı ve çok yoğundu tekrar beklemek istedim ama sonuç yine kürtaj.Ama öyle büyük pıhtılar geldiki kürtajdan sonra çok kormuştum Aralarında 1 yıl var.11 ay olmuştur kürtaj dan sonra.Canım önemsiz 2 gende homozigot mutasyon çıkmış, mthfr için folik asit ve B12 takviyesi yeterli diyorlar ama kafanı rahatlatmak istersen homosistein diye bir test var onu yaptır kadındoğumda veya dahiliyede(Hematoloji de olur) onun düzeyine bakılsın, normalse birşey önermiyorlar Erken haftalarda %90 bizim yüzümüzden değil de bebek yüzünden düşük oluyormuş,bebeğe genetik inceleme yapılınca anlaşılıyor kesin olarak
Benim mthfr c677 homozigot protein s 40 çıkmıştı 8 haftada kalbi durmuş bebeğimde kan sulandırıcı kullanmamıştım son gebeliğimde kan sulandırıcı kullandım ama yine de 9+4 te kalbi durdu hatta aktif kanama yaptı kan sulandırıcı şu an folbiol kullanıyorum benexol b12 ayağımda yara oluşturdu 1 ay kullandım sadece gebelikten önce. Niye oluyor bu kayıpların sebebi ne? aklım almıyorCanım önemsiz 2 gende homozigot mutasyon çıkmış, mthfr için folik asit ve B12 takviyesi yeterli diyorlar ama kafanı rahatlatmak istersen homosistein diye bir test var onu yaptır kadındoğumda veya dahiliyede(Hematoloji de olur) onun düzeyine bakılsın, normalse birşey önermiyorlar Erken haftalarda %90 bizim yüzümüzden değil de bebek yüzünden düşük oluyormuş,bebeğe genetik inceleme yapılınca anlaşılıyor kesin olarak
Rica ederim canım faydam olduysa ne mutlu banaAy canım bildirim gelince öyle heyecanlandım ki.Gözlerimi kapadım resmen bakamadım.Çook teşekkür ederim.Benim içimi nasıl rahatlattın sen varya bi bilsen.Tüm kalbimle sağol canım❤
Patolojide birşey çıkmıyor zatenultrasonda normal gebelik kesesi veya bebek göründüyse birşey çıkmasını beklemeyiz demişti bana,ama yine de gönderiyorlar niyeyse.İlkinde benim de gitmedi genetiğe,hiç gerek yok dedi,ikincide de öyle dedi nedenini biliyoruz gerek yok dedi ama ben istediğim için gönderdi,dediği gibi de çıktı.Benim içim daha rahat etti ama.Sen inşallah tekrarını yaşamazsın canımonu da yapmadılar bende ,sadece patolojıye gıttı ,ondan da bısey cıkmadı
İşte seninkisi de benimkisi gibi,sağlıksız gebelik Benim de benzeri başıma geldi iki kere.Ne güzel bir evladın varmış bende yok,şimdi çok zorlanıyorum, 7 ay geçti üstünden, 4 aydır denedik olmadı bu ay 5. denemem olacak.Hiçbir sorun yok diyorlarSöylediklerini doktorla konuşcam dikkate alıcam.Bi çocuğum var zaten.Onda düşük riski filan kanama hiç yaşamamıştım.İlk düşük 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıştı işte kanama filan bekledim 1 hafta düşük kendiliğinden olsun dedik ama kanamam vardı.Kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.daha büyük önlem amaçlı erken gittim keseyi göremedik ayrı bi hastaneye gittim bu defa bebek var kalp atışı yoktu bi hafta sonra tekrar gel dedi ama kanama başladı.Arttı ve çok yoğundu tekrar beklemek istedim ama sonuç yine kürtaj.Ama öyle büyük pıhtılar geldiki kürtajdan sonra çok kormuştum Aralarında 1 yıl var.11 ay olmuştur kürtaj dan sonra.
Bebekler genetik incelemeye gitti mi? Düşükten hemen sonra kan verdiysen protein S ondan düşük çıkmış olabilir,hamilelerde düşüyormuş, o yüzden düşükten sonra 6 hafta geçtikten sonra testlerin yapılmasını öneriyor hematoloji uzmanları.Kan sulandırıcı ne kullanmıştın?Benim mthfr c677 homozigot protein s 40 çıkmıştı 8 haftada kalbi durmuş bebeğimde kan sulandırıcı kullanmamıştım son gebeliğimde kan sulandırıcı kullandım ama yine de 9+4 te kalbi durdu hatta aktif kanama yaptı kan sulandırıcı şu an folbiol kullanıyorum benexol b12 ayağımda yara oluşturdu 1 ay kullandım sadece gebelikten önce. Niye oluyor bu kayıpların sebebi ne? aklım almıyor
Bebeği genetik incelemeye göndermedik. Oksapar 4000 coraspin 100mg kullanmıştım. Şu an ecopirin kullanıyorum tüp bebek doktorum aslında rahim şekli bozukluğuna bağladı kayıplarımı ama son gebeliğimden önce histeroskopi olmuştum histeroskopi yapan doktor artık hamile kalabilirsin dedikten 2 ay sonra denedik. Histeroskopiden sonra hsg çektirmedim.Bebekler genetik incelemeye gitti mi? Düşükten hemen sonra kan verdiysen protein S ondan düşük çıkmış olabilir,hamilelerde düşüyormuş, o yüzden düşükten sonra 6 hafta geçtikten sonra testlerin yapılmasını öneriyor hematoloji uzmanları.Kan sulandırıcı ne kullanmıştın?
10-12. haftadan küçük kayıplarda genelde pıhtılaşmadan çok şüphelenmiyorlar.Keşke genetik inceleme de isteseydinizBebeği genetik incelemeye göndermedik. Oksapar 4000 coraspin 100mg kullanmıştım. Şu an ecopirin kullanıyorum tüp bebek doktorum aslında rahim şekli bozukluğuna bağladı kayıplarımı ama son gebeliğimden önce histeroskopi olmuştum histeroskopi yapan doktor artık hamile kalabilirsin dedikten 2 ay sonra denedik. Histeroskopiden sonra hsg çektirmedim.
Başhemşire vardı bana da sağlıksız bebek dedi yoksa tutunurdu zaten böylesi daha hayırlıdır belki demişti.Sana yazarken o günlere geri gittim, kötü oldum.Çaresizce beklemek.Ultrasona girmeden önceki kalbimin ağzımda atması. Rabbim seni de en yakın zamanda mucizelerle karşılaştırsın.Evladını kucağına almak nasip olsun inşaAllah.❤Rica ederim canım faydam olduysa ne mutlu bana
Patolojide birşey çıkmıyor zatenultrasonda normal gebelik kesesi veya bebek göründüyse birşey çıkmasını beklemeyiz demişti bana,ama yine de gönderiyorlar niyeyse.İlkinde benim de gitmedi genetiğe,hiç gerek yok dedi,ikincide de öyle dedi nedenini biliyoruz gerek yok dedi ama ben istediğim için gönderdi,dediği gibi de çıktı.Benim içim daha rahat etti ama.Sen inşallah tekrarını yaşamazsın canım
İşte seninkisi de benimkisi gibi,sağlıksız gebelik Benim de benzeri başıma geldi iki kere.Ne güzel bir evladın varmış bende yok,şimdi çok zorlanıyorum, 7 ay geçti üstünden, 4 aydır denedik olmadı bu ay 5. denemem olacak.Hiçbir sorun yok diyorlar
ya da ihtimali var mıdırGecen hafta yumurtladım sanıyordum ama sanırım daha yenı yumurtluyorum
Bilemiyorum iki kere pik olduya da ihtimali var mıdır
Kaçıncı günün cnm bugünGecen hafta yumurtladım sanıyordum ama sanırım daha yenı yumurtluyorum
Bugun 15. Gun canım normal duzenımdeki gibi, ama 1 hafta once de yumurtlama sancısı cektım ve test poztif tı yine.. Benım ıcın gec olması daha ıyı rahım acısından, cunku bu ay yogun ve pıhtılı kanama olduKaçıncı günün cnm bugün
Belki bu ay iki kere yumurtlamışsındır canımBugun 15. Gun canım normal duzenımdeki gibi, ama 1 hafta once de yumurtlama sancısı cektım ve test poztif tı yine.. Benım ıcın gec olması daha ıyı rahım acısından, cunku bu ay yogun ve pıhtılı kanama oldu
Amin inşallah O kadar çok istiyorum kiTeşekkür ederim güzel duan içinBaşhemşire vardı bana da sağlıksız bebek dedi yoksa tutunurdu zaten böylesi daha hayırlıdır belki demişti.Sana yazarken o günlere geri gittim, kötü oldum.Çaresizce beklemek.Ultrasona girmeden önceki kalbimin ağzımda atması. Rabbim seni de en yakın zamanda mucizelerle karşılaştırsın.Evladını kucağına almak nasip olsun inşaAllah.❤