Canım sende de bendeki genlerden birisi gibi Mthfr c677t’de heterozigot mutasyon çıkmış, faktör 2 ve 5 normal çıkmış, zaten önemli olan onlar, yani kesin riskli diyebildikleri genler faktör 2 ve 5miş.Sende de sorun görünmüyor ama için rahat edecekse kan sulandırıcı kullanabilirsin, genelde öyle yorumluyorlar.Bu konuyu inan çok kurcaladım araştırdım,genetikçilerle de konuştum,sonuç buKuzum benım testımi de yorumlar mısın, 4 doktor gorusu aldım 4u de farklı soyledı, bu cuma genetıkte randevumuz var o ne dıyecek bılmıyorum...
karından baktı pek göremedim dedi vajinal baktı canım yolk falan bana demedi fotoda da görünmüyor 2 dk bile tutmadı zatenOlacak tabıkıcanını sıkma daha cok erken, bu arada karından mı vajınal mı baktılar, yolk sac gorunuyor muydu
Cok tesekkur ederım cnmCanım sende de bendeki genlerden birisi gibi Mthfr c677t’de heterozigot mutasyon çıkmış, faktör 2 ve 5 normal çıkmış, zaten önemli olan onlar, yani kesin riskli diyebildikleri genler faktör 2 ve 5miş.Sende de sorun görünmüyor ama için rahat edecekse kan sulandırıcı kullanabilirsin, genelde öyle yorumluyorlar.Bu konuyu inan çok kurcaladım araştırdım,genetikçilerle de konuştum,sonuç bu
Inşallah canimSaglıkla hamile olup kucagına alırsın inşallah canım inşallah bebeğimiz olur hayırlısıyla bende çok istiyorum. Eylülde kürtaj oldum korunmadım hiç ama halen hamile olmadım inşallah bu kez olur artk
Bence de kullanırsan daha rahat olursunCok tesekkur ederım cnmbenım kendı doktorum korkulacak hıcbısey yok dedı, bakalım genetik doktoru ne dıyecek, dusuk oldugu ıcın zaten ılac kullandırcaktı
Ben de sizden duyup bugün başladım 9. Bölüme geldimBen de begendımhala yasıyor olmaları sebebiyle daha cok ilgimi cektı, dızıyı izleyip ne konusuyorlardır acaba dıyorum
Olacak ınsallahBence de kullanırsan daha rahat olursunBen de kayıpların bu yüzden olmadığını bilmeme rağmen kullanacağım,bir de ona kafayı takmak istemiyorum.Tabi ki önce gebelik olması lazım Ne olur bu ay bir sürpriz yapıp gelseler melekler Öyle yanıp tutuşuyorum ki,nolur zamanı gelmiş olsun
Oooo 9.bolume gectıgıne gore cok begendınBen de sizden duyup bugün başladım 9. Bölüme geldim
Herzaman senınle dualarımızKızlarcım selamBugün doktora gittim ben, keseyi gördük. Haftaya Cuma kalp atışı için tekrar çağırdı, bir sorun çıkmayacak inşAllah bu sefer. Sizler de beni dualarınıza katın olur mu
Canımsın benim teşekkür ederimHerzaman senınle dualarımızhıcbır sorun olmayacak, ısırcam oprensesın totoşunu
Dikkatini cekıyım prenses gectı ıcımden
Canımsın benim teşekkür ederimMoral o kadar önemli bir şey ki gerçekten insanın anında modunu yükseltiyorsunuz hepiniz Prenses demeeek, o günler gelirse görelim bunu inşAllah
Ya canım ben sonucumu atsam yorumlayabilir misin? Benim pıhtılaşmam biraz daha yüksek arkadaşlara göreCanım sende de bendeki genlerden birisi gibi Mthfr c677t’de heterozigot mutasyon çıkmış, faktör 2 ve 5 normal çıkmış, zaten önemli olan onlar, yani kesin riskli diyebildikleri genler faktör 2 ve 5miş.Sende de sorun görünmüyor ama için rahat edecekse kan sulandırıcı kullanabilirsin, genelde öyle yorumluyorlar.Bu konuyu inan çok kurcaladım araştırdım,genetikçilerle de konuştum,sonuç bu
Stres yapma canım.Stres daha çok tetikler.Benim ilk kürtajda hiç düzensizlik olmadı.Ama 2.de zaman aldı herşey bayağ yıpratıcı idi benim için.Selam kizlar, ben henuz regl olmadim ama sabah uyandigimda olmadigimi gorunce dayanamayip test yaptim ama kocaman bir negatifbugun 30.gun yani mutlaka olurdum bu saate kadar kurtajdan sonra 3.adetim artik bu kadar duzensizlesmis olabilir mi gercekten aklim almiyor
Benim de kürtajdan sonra 3. Ayda 10 gün gecikmişti. Can sıkmak yok, sabredip güzel haberleri beklemeye devam ediyoruzSelam kizlar, ben henuz regl olmadim ama sabah uyandigimda olmadigimi gorunce dayanamayip test yaptim ama kocaman bir negatifbugun 30.gun yani mutlaka olurdum bu saate kadar kurtajdan sonra 3.adetim artik bu kadar duzensizlesmis olabilir mi gercekten aklim almiyor
Canımmm çok güzel haberKızlarcım selamBugün doktora gittim ben, keseyi gördük. Haftaya Cuma kalp atışı için tekrar çağırdı, bir sorun çıkmayacak inşAllah bu sefer. Sizler de beni dualarınıza katın olur mu
İnsan hep acaba mı diyor doktorlar hep daha rahat tabiki tek buna bağlamıyor sebebi galibaBence de kullanırsan daha rahat olursunBen de kayıpların bu yüzden olmadığını bilmeme rağmen kullanacağım,bir de ona kafayı takmak istemiyorum.Tabi ki önce gebelik olması lazım Ne olur bu ay bir sürpriz yapıp gelseler melekler Öyle yanıp tutuşuyorum ki,nolur zamanı gelmiş olsun
Varsa bi fotosunu atsana ultrasonnun 18 mm de kesin gözükmesi lazımm dedi benimkideBugün Dr a gittim iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum tabide geçen hafta keseyi görmüştü 1 hafta sonra gel demişti kalp atışı için 5+6 yım sat a göre kese 10mm dedi boş gebelik gibi dedi şuan birşey göremiyorum dedi diğeriyle aynı süreci tekrar yaşıyor gibiyim araştırıyorum zaten bu süre erken gibi geliyor ama neden hemen moralimi yerle bir ediyor ki yada bu seferde mi bı terslik var anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?