Korkma allahın izniyle bişey olmaz. Daha çok erken. Doktorlar herşeyi böyle pat diye söylerler zaten acele etme sürecinin tadını çıkarmaya çalış sadece. Olmayacaksa da elden hiçbişey gelmiyor zaten. Sen iyi ol ki, bebeğin de iyi gelişsinBugün Dr a gittim iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum tabide geçen hafta keseyi görmüştü 1 hafta sonra gel demişti kalp atışı için 5+6 yım sat a göre kese 10mm dedi boş gebelik gibi dedi şuan birşey göremiyorum dedi diğeriyle aynı süreci tekrar yaşıyor gibiyim araştırıyorum zaten bu süre erken gibi geliyor ama neden hemen moralimi yerle bir ediyor ki yada bu seferde mi bı terslik var anlayamıyorum
Çok afedersin ikisini birbirine karıştırdım ben. Hala içerde pıhtılar olduğu için ilaç verdi bana ama o kadar sancıya hala sökülmüyor. Kanama başlayalı 8 gün oldu. Sürecim biraz uzun olacak galiba napalım hayırlısı...Kuzum ben yukarda yazdığımiilk gebeliğim için söyledim. 16 haftalıkti. Normal doğum yapmıştım ilaçla.
5 +4 olan 3 hafya önceki düşüğümde ilac filan vermediler. Bi 10 gun yogun arada kesilensonra tekrar yoğunlaşan kanamam oldu. Sonra kesildi. Rahîm geçen hafta kalındı maydonoz suyu filan içtim, adet söktürücü masajlar yaptim.. valla olmadi kanama filan. bu hafta gittim dr a incelmiş rahim.
Çamur gibi akıntı normal canim rahim inceliyordur seninde
Ada çayının kokusundan oldum olası iğrenirim ben de maydanoz suyu deneyeyim bari çok teşekkür ederimMaydanoz suyunu bilmiyorum ama kürtajdan bir hafta sonra gittiğimde doktor daha sökülmesi gereken pıhtı var demişti adetle atar dedi ilaç vermedi bende normalde içtiğim bir şeydir akşam bir bardak ada çayı içtim ertesi gün tekrar lekelenme başladı ve pıhtı pıhtı sökülmüştü