Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sen gibiyim esmerim eşim kumral ela gözlü bende istiyordum babası gibi renkli olsun kızlar bana çekti kahvernegi gözlü tencolarak baba tarafına bu minnoş da saç olwrak bana çekti tıp plarak baba gözler daha belli değil 🤗 anneler hep böyle merak eder bunu biride bana çeksin yada böyle olsun diye😁hadi sıra sende bakalım inşallah sağ salim kavusursin oğluna bol bol emer içer sütünü senden de babasinda da kapşin birseyler🤗🤲🙏❤️

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun🤲🙏❤️🥰 😍 Rabb'im hepinize nasip etsin bu güzelliği insalalh ❤️🙏🤲❤️

Sohrab Sohrab canım bugün taburcu olduk şükür evimize geldik 🥰🤲🙏❤️

Şimdiden küçük kız başladı sglamalara olgilere 4gunluk tatil yaramadı bize benimle beraber yatmak iştir bebeği emziriyorum araya girmek istiyor bana sarılmak için anlamıyor birşey ilgi istiyor babasına devrettim bu işi dikişlerim olmasa🧿 yatircsm da uzun sürer onu yatirmam sarilmam bakalım insalalh bunu da atlatırız 🤗 yoksa bu gidişle ben bebek v kızım hergin uyku moduna gidecez 😁
Eşime benzesin istiyorum cnm ama bide görümceme kaynanama benzerse diyorum 😆😆sağlıklı olsun da cnm kime benzerse sıkıntı yok ya, ınsallah emer ya annem şimdiden strese sokuyor beni, benim sütüm yoktu senin de olmaz diyor 😆

Merhaba kızlar 2 gün önce vakumla kürtaj oldum bebeğim gelişmedi kalp atışı duyulmadı doktorum en az 2 ay korunmam gerektiğini söyledi burda bilgili olanlarınız vardır kürtaj sonrası mesela ne zaman fsh lh baktırmalıyım yine en az 2 ay yeterli mi acaba bu süreçte daha erken hamile olanlarda duydum ama yine aynısı olur korkusuda var içimde

Kanama olması illaha düşük olacak değil canim. sen ilaçlarını al, rabbim verecekse veriyor her şekilde .. inşallah sağlıkla ilerler🙏
Geçmiş olsun canım iki hafta önce aynı şeyleri yaşadım ve düşük önleyici iğne progestan hiçbiri fayda etmedi kalp atışı durdu sonunda kürtaj oldum malesef. İnşallah senin sonu iyi devam eder. Kanama olmasi illa düşük olacak yada olumsuz gidecek demek değil dokuz ay kanama olup sağlıklı doğum yapan da çok okudum. Sen şimdi bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy yat. İnşallah guzel haberler alırsın
Allah razı olsun kızlar evet değil ama acildeki doktor düşük riskin var dedi tabi kalp atışı olmadığından canlı olarak görmedikleri için ilaç bile vermediler. Haklısınız geliceği varsa her türlü gelir benim ilaç almaktan başka ve beklemekten başka çarem yok çok zor bir süreç belirsiz :KK43:

Benim oğlum yakışıklı teyzeleri ❤️🥰😍😁 çekik gözlü beyaz tenli siyah saçlı uzun boylu 🙈 gider o tüyler 🙈 bakalım Belkide esmer olur bana çeker bu konuda 😁 şükür canım emiyor sütüm göğsümde kalıyordu hep hemsirede dedi sağma emzirerek boşalt dedi bende öyle yapıyorum şükür iyi iciyir uaramazlik yapmıyor beyfendi anneisni üzmüyor 🥰🙏

Bugün evime dönüyoruz kızlar şükür kurtuluyorm bu ortamdan , burda kaldık s ağrılarım oluyor boynum tutuluyo cocukslr aklımda kalıyor
Tatilin bitiyor biz evimize gidicez öğleden önce. Çok mutlu oldum gidecegimize🙏🤗
Çok şükür canım sorun olmamasına eve dönmenize sevindim şimdi bir heyecan bir alışma süreci 🙂🙏🏻 Minnak evine hoş gelsin Uğur getirsin ♥️

Kızlar merhaba ben 6 haftalık gebeyim. Dün kanamam geldi adet kanaması gibi acile gittim ve alttan baktılar kese var kalp atışı yok kanamam artarsa gel dediler progstran vermedi eve yolladı. Bende kendi doktorumu aradım progterona başla dedi zaten düşerse düşer dedi. kanamam ara ara devam ediyor şuan kimse bilmiyor ne olucağını çok küçük olduğu için.. yatıyorum sadece başka ne yapabilirim kızlar düşük yapmaktan korkuyorum ama beklemekten başka çare yok sanırım:KK43:
Vanım inşallah kanaman azalır geçer bazen olabiliyor ama dediğin gibi dua ve beklemekten başka çare yok olumlu olmaya çalış hayırlısı sağlıklıysa hayırlıysa olsun inşallah 🙏🏻

İnşallah canım benim . Pazartesi hormon testi yaptıracağım eğer o da sorunsuz çıkarsa doktor hiperoskopi vs yapar mı düşük sağlıksız hcg artışı için onu soracağım bi o kaldı herhalde hangi durumlarda yapılıyor onu da bilmiyorum ama hayırlısı
Tekrarlayan düşükler, gebe kalamama, rahim şekil bozukluğunda yapıyorlar canım. Tanısal birde tedavi amaçlı olanı oluyor. Bağışıklık için test yaptırmış mıydın canım

Vanım inşallah kanaman azalır geçer bazen olabiliyor ama dediğin gibi dua ve beklemekten başka çare yok olumlu olmaya çalış hayırlısı sağlıklıysa hayırlıysa olsun inşallah 🙏🏻
Amin canım azalıyor ertesi gün uyanıyorum yine gelmiş belli olmuyor allah ne yazdıysa onu yaşayacağız hiç şüphem yok
Tekrarlayan düşükler, gebe kalamama, rahim şekil bozukluğunda yapıyorlar canım. Tanısal birde tedavi amaçlı olanı oluyor. Bağışıklık için test yaptırmış mıydın canım
Evet canım ben gebelik düşünürken doktora gitmiştim rahmin kalp şeklinde ama gebe kalırsın demişti şimdi kanamam oldu kalp şekli rahim dusuklere sebep olabiliyormuş acaba ondan mı riskliyim diye düşünüyorum rahim şekli bebeğin yerleşmesi için çok önemli sanırım

Amin canım azalıyor ertesi gün uyanıyorum yine gelmiş belli olmuyor allah ne yazdıysa onu yaşayacağız hiç şüphem yok

Evet canım ben gebelik düşünürken doktora gitmiştim rahmin kalp şeklinde ama gebe kalırsın demişti şimdi kanamam oldu kalp şekli rahim dusuklere sebep olabiliyormuş acaba ondan mı riskliyim diye düşünüyorum rahim şekli bebeğin yerleşmesi için çok önemli sanırım
Canım bendede kalp şeklinde rahimden şüphelenmişti. Rahim filmine göre bazı doktorlar t varyant rahim bazıları normal rahim diyor. Ama damarlarda sorun yoksa doktorlar çok erkek düşüklerle asla bağlantısı yok bunlar 5 yıl önceye kadar önem arz eden şeyler bile değildi dedi doktor bana. Çoğu kişinin haberi olmadan doğum bile yapıyor dedi. Gönlünü ferah tut. Benim adet gibi kanamalarım olmuştu dış gebelikten dolayı kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama bebek yinede tutunmuştu

Yok yaptırmadım sürekli garip garip testler çıkıyor e bunun sonu yok herhalde 😬🙄

Canım bendede kalp şeklinde rahimden şüphelenmişti. Rahim filmine göre bazı doktorlar t varyant rahim bazıları normal rahim diyor. Ama damarlarda sorun yoksa doktorlar çok erkek düşüklerle asla bağlantısı yok bunlar 5 yıl önceye kadar önem arz eden şeyler bile değildi dedi doktor bana. Çoğu kişinin haberi olmadan doğum bile yapıyor dedi. Gönlünü ferah tut. Benim adet gibi kanamalarım olmuştu dış gebelikten dolayı kürtaj olmak zorunda kalmıştım ama bebek yinede tutunmuştu
Benim doktorumda öyle dedi bu gebeliğe engel sorun yaratıcak bi durum değil diye ama insan ister istemez acaba mı diyor kanamamda olunca acaba sebebi bumu diye düşündüm kendi kendime böyle çok kadın varmış dediğin gibi sağlıklı doğuran

Kızlar ilk gebeliğimde kalp atışını duyamadık ve bebek büyümedi 6 haftalıktı 5 e düştü sonra kürtaj oldum neden kaynaklandığına dair nelere baktırmam lazım doktorumada sorucam ama en azından fikrim olsun gitmeden

Kızlar ilk gebeliğimde kalp atışını duyamadık ve bebek büyümedi 6 haftalıktı 5 e düştü sonra kürtaj oldum neden kaynaklandığına dair nelere baktırmam lazım doktorumada sorucam ama en azından fikrim olsun gitmeden
Genelde bebekte kromozom bozukluğu yada annede pıhtılaşma sebebiyle oluyor ilk hafta düşükleri, yada rahimde şekil bozukluğu da sebep olabiliyor

Günaydın kızlar ben yine dayanamadım erkenden test yaptım erken yapmıcam dediğim halde 😏7 gün var daha adete bide normal test bu

Eklentiler

• IMG-20210927-WA0000.jpeg
    IMG-20210927-WA0000.jpeg
    32,5 KB · Görüntüleme: 45
Günaydın kızlar ben yine dayanamadım erkenden test yaptım erken yapmıcam dediğim halde 😏7 gün var daha adete bide normal test bu
7 gün kala çıkmaz normalde çok ilginç kuzum ya erken yumurtladın heralde çatlatma iğnesi falan olmamıştın dimi? Ay bebiş mi yoksaaa 🥰

E var işte çizgi canım hem de kaset test 🥰 kan verseydin hemen
Ayy bekliyeyim dedim biraz öncekinden de erkenden öğrendim geçmedi zaman grip oldum ilaç kullanıcam bi deneyeyim dedim böyle çıktı
7 gün kala çıkmaz normalde çok ilginç kuzum ya erken yumurtladın heralde çatlatma iğnesi falan olmamıştın dimi? Ay bebiş mi yoksaaa 🥰
Benim adetin 9 10 Yumurtlama oluyor yok bişey yaptırmadı canım

X