- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
Eşime benzesin istiyorum cnm ama bide görümceme kaynanama benzerse diyorum sağlıklı olsun da cnm kime benzerse sıkıntı yok ya, ınsallah emer ya annem şimdiden strese sokuyor beni, benim sütüm yoktu senin de olmaz diyorBende sen gibiyim esmerim eşim kumral ela gözlü bende istiyordum babası gibi renkli olsun kızlar bana çekti kahvernegi gözlü tencolarak baba tarafına bu minnoş da saç olwrak bana çekti tıp plarak baba gözler daha belli değil anneler hep böyle merak eder bunu biride bana çeksin yada böyle olsun diyehadi sıra sende bakalım inşallah sağ salim kavusursin oğluna bol bol emer içer sütünü senden de babasinda da kapşin birseyler
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabb'im hepinize nasip etsin bu güzelliği insalalh
Sohrab canım bugün taburcu olduk şükür evimize geldik
Şimdiden küçük kız başladı sglamalara olgilere 4gunluk tatil yaramadı bize benimle beraber yatmak iştir bebeği emziriyorum araya girmek istiyor bana sarılmak için anlamıyor birşey ilgi istiyor babasına devrettim bu işi dikişlerim olmasa yatircsm da uzun sürer onu yatirmam sarilmam bakalım insalalh bunu da atlatırız yoksa bu gidişle ben bebek v kızım hergin uyku moduna gidecez