- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
Aslında bir an önce bu düşünceden sıyrılıp önümüze bakmalıyız. Çünkü öyle hassas bir süreç ki stres bizim en baş düşmanımız. Eğer geçmişe,yaşadıklarımıza bir takılırsak işler daha da zorlaşır.Bugun ben de sabah agladım o yuzden bugun 12+1 hafta olacaktı devam etseydi Baska heycanlarımız olacaktı..
Dun onu konustuk 2010 yılından konulara denk geldim hep, bızım konunun da 2030 da okunduğunu varsyaıp cocukların 10 yasında olacagını düşündükinsallah cok aratmaz Rabbım
Hoş ben tam diyorum tamam sen bunu ilk kez yaşadın,insanlar kaç kez yaşamış,ne sağlık sorunu olanlar var,bu konu üzerine düşünme önüne bak herşey güzel olacak deyip bir sevgi kelebeği oluyorum kiiiii hooop bir çevre faktörü önüme düşüyor.
En yakın arkadaşımla tesadüf aynı dönem hamile kaldık. Şükür onun sağlıklı devam ediyor. Ortak başka bir arkadaşımız ona mesaj atmış düşükten sonra sana mesaj atıyor mu,nasıl olduğunu diyor mu diye o da evet neden sordun demiş. Ne bileyim sen hamilesin ya bence artık senle çok konuşmaz demiş. Şu zihniyete bakarmısınız