- 12 Nisan 2019
- 24.080
- 38.223
Dökülür annesi çok yakısıklı olur oBende hep çevreden gördüm böyle olanları bakalım insalalh dökülür minnoşun tüyleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dökülür annesi çok yakısıklı olur oBende hep çevreden gördüm böyle olanları bakalım insalalh dökülür minnoşun tüyleri
Amin insalalhDökülür annesi çok yakısıklı olur o
Gerçekten öyle. 9 doktor değiştirdim inanır mısınız. Hala tamam bunda devam edebilirim dediğim doktoru bulamadımSinir oluyorum boyle doktorlara ınsan yasamayınca anlamıyor gercekten.. Hep diyorum bizi en ıyı bız anlarız.
Nerde yasıyosunuzGerçekten öyle. 9 doktor değiştirdim inanır mısınız. Hala tamam bunda devam edebilirim dediğim doktoru bulamadım
Konya'dayımNerde yasıyosunuz
Hakkaten miğde yanması cok olanlarda olur diyolar bide, benim yeğenlerim de öyle doğdu cnm bide erken doğdular görsen her yerleri killiydibelki esmer olucaktir yakışıklın ondan da olabilir, aman sağlıklı olsun da paşa, nasıl emiyor mu cnmÇok şükür canım iyiyiz eşim bile bakiyir diyor bu nasıl birşey kime çekmiş bana benzemiyor dio sana çekmiş dio bugün doktorda dedi normal dökülür bu tüyler gerçekten şaşırdım ilk defa gördüm diğer çocuklarimds yoktu bu çocuğumda poposunda omuzlarında bacaklarında var saclarida gür siyah ama hiç rahatsız etmedi mide yanması falan sadece son ayda çektim az oğlum dedi anne umduğunu değil bulduğunu göreceksin dedi ve kapak yaptı bize
Banada doktor bir düşer üç beş düşer biri tutar illaki dedi. Çok ağırıma gitti sanki daldan armut düşüyor
Nedense bir an seni coronadan rahatsız sandım korktum vala sonradan dank etti taze anneliğin canım Evinde tadını doya doya çıkarırsın canım az dinlen sen hastanede yine de ağrın vs olmasındaEşim bakıyor çocuklara ben tekim refakatçi kabul etmiyorlar koronadan dolayı , hemşireler gelip gidip yardim ediyorlar, insalalh canım eve geçerim devam et dinlenmeye insaalh sonu güzel olacak bu sabrın bu gebeliğin
Amin canım mecbur kalmasak birde onlara. Tatlı dilde beklemiyorum artık ama en azından çözüm olarak birşeyler önersinler. Bir üç beş düşer diyeceğine bir sonrakinin düşmemesi için birde şunları deneyelim demesini beklerdim. Dediğin gibi yine bizi biz anlıyoruz. En kısa zamanda sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallahGerçekten çok ruhsuz hizsiz olmaya başlıyor zaman geçtikçe herhalde ben de doktorun beni anlamasını vs beklerdim artık beklemiyorum canım halimizi bizim gibiler anlıyor rbim aratmasın tez zamanda hayırlısını versin Bir yandan her şeyin güzel gitmesi iyi gibi bir yandan e madem iyi neden olmuyor diyoruz ama bellide hayırlısı bu rabbim varsa bir sorun fermanı olandan versin zamanıysa da çok bekletmesin
İnşallah canım benim . Pazartesi hormon testi yaptıracağım eğer o da sorunsuz çıkarsa doktor hiperoskopi vs yapar mı düşük sağlıksız hcg artışı için onu soracağım bi o kaldı herhalde hangi durumlarda yapılıyor onu da bilmiyorum ama hayırlısıAmin canım mecbur kalmasak birde onlara. Tatlı dilde beklemiyorum artık ama en azından çözüm olarak birşeyler önersinler. Bir üç beş düşer diyeceğine bir sonrakinin düşmemesi için birde şunları deneyelim demesini beklerdim. Dediğin gibi yine bizi biz anlıyoruz. En kısa zamanda sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız inşallah
Benim oğlum yakışıklı teyzeleri çekik gözlü beyaz tenli siyah saçlı uzun boylu gider o tüyler bakalım Belkide esmer olur bana çeker bu konuda şükür canım emiyor sütüm göğsümde kalıyordu hep hemsirede dedi sağma emzirerek boşalt dedi bende öyle yapıyorum şükür iyi iciyir uaramazlik yapmıyor beyfendi anneisni üzmüyorHakkaten miğde yanması cok olanlarda olur diyolar bide, benim yeğenlerim de öyle doğdu cnm bide erken doğdular görsen her yerleri killiydibelki esmer olucaktir yakışıklın ondan da olabilir, aman sağlıklı olsun da paşa, nasıl emiyor mu cnm
Nedense bir an seni coronadan rahatsız sandım korktum vala sonradan dank etti taze anneliğin canım Evinde tadını doya doya çıkarırsın canım az dinlen sen hastanede yine de ağrın vs olmasında
merhaba.Konya'dayım
E bizim yegenimiz tabi yakışıklı olcak annesimaşallah cnm aman emsin de, darısı başımıza benim oğlum nasıl olcak bakalim, ben esmerim eşim sarisin renkli gözlü bakalım nasıl bişey çıkıcak ortayaBenim oğlum yakışıklı teyzeleri çekik gözlü beyaz tenli siyah saçlı uzun boylu gider o tüyler bakalım Belkide esmer olur bana çeker bu konuda şükür canım emiyor sütüm göğsümde kalıyordu hep hemsirede dedi sağma emzirerek boşalt dedi bende öyle yapıyorum şükür iyi iciyir uaramazlik yapmıyor beyfendi anneisni üzmüyor
Bugün evime dönüyoruz kızlar şükür kurtuluyorm bu ortamdan , burda kaldık s ağrılarım oluyor boynum tutuluyo cocukslr aklımda kalıyor
Tatilin bitiyor biz evimize gidicez öğleden önce. Çok mutlu oldum gidecegimize
Canım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınSlm kizlar mesajlarınızı okuyamadım şükür iyiyiz Allah razı olsun sizden dua edenlerden
Bebeğim çok iyi ikimizde iyiyiz sağlıklıyiz
Bebeğim 3,685 Gr doğdu 53 cm doğdu kafası 35 cm
Narkozu etkileri yavaş yavaş ayağımdan kesildi daha yürümeye başlamadım bebeğim emiyor şükür sıkıntı yok
Kıllı bebeğim var beklediğim gibi Behlül gibi değil
Allaha şükür kavuştum
Rabb insalalh sizlerede nasip eder
Çok dua ettim hepinize insalah sağ salim bebeklerinizi dogurursunuz , insalalh bebek sahibo olursunuz hamile kalırsınız kazasız belasız kavuşursunuz şimdiden kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Bende sen gibiyim esmerim eşim kumral ela gözlü bende istiyordum babası gibi renkli olsun kızlar bana çekti kahvernegi gözlü tencolarak baba tarafına bu minnoş da saç olwrak bana çekti tıp plarak baba gözler daha belli değil anneler hep böyle merak eder bunu biride bana çeksin yada böyle olsun diyehadi sıra sende bakalım inşallah sağ salim kavusursin oğluna bol bol emer içer sütünü senden de babasinda da kapşin birseylerE bizim yegenimiz tabi yakışıklı olcak annesimaşallah cnm aman emsin de, darısı başımıza benim oğlum nasıl olcak bakalim, ben esmerim eşim sarisin renkli gözlü bakalım nasıl bişey çıkıcak ortaya
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun Rabb'im hepinize nasip etsin bu güzelliği insalalhCanım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın
Geçmiş olsun canım iki hafta önce aynı şeyleri yaşadım ve düşük önleyici iğne progestan hiçbiri fayda etmedi kalp atışı durdu sonunda kürtaj oldum malesef. İnşallah senin sonu iyi devam eder. Kanama olmasi illa düşük olacak yada olumsuz gidecek demek değil dokuz ay kanama olup sağlıklı doğum yapan da çok okudum. Sen şimdi bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy yat. İnşallah guzel haberler alırsınKızlar merhaba ben 6 haftalık gebeyim. Dün kanamam geldi adet kanaması gibi acile gittim ve alttan baktılar kese var kalp atışı yok kanamam artarsa gel dediler progstran vermedi eve yolladı. Bende kendi doktorumu aradım progterona başla dedi zaten düşerse düşer dedi. kanamam ara ara devam ediyor şuan kimse bilmiyor ne olucağını çok küçük olduğu için.. yatıyorum sadece başka ne yapabilirim kızlar düşük yapmaktan korkuyorum ama beklemekten başka çare yok sanırım
Kanama olması illaha düşük olacak değil canim. sen ilaçlarını al, rabbim verecekse veriyor her şekilde .. inşallah sağlıkla ilerler❣Kızlar merhaba ben 6 haftalık gebeyim. Dün kanamam geldi adet kanaması gibi acile gittim ve alttan baktılar kese var kalp atışı yok kanamam artarsa gel dediler progstran vermedi eve yolladı. Bende kendi doktorumu aradım progterona başla dedi zaten düşerse düşer dedi. kanamam ara ara devam ediyor şuan kimse bilmiyor ne olucağını çok küçük olduğu için.. yatıyorum sadece başka ne yapabilirim kızlar düşük yapmaktan korkuyorum ama beklemekten başka çare yok sanırım