Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yarın yapacak testi diye sakin sakin okuyordum konuşulanları şok oldum resmen 🥰
Evet ya bugün aklimdadi dedim dur bakım ne var ne yok bakıyorum senin mesajını gördüm en son 😁🙈 dedim ne oluyor yanlış mı goruyorum birşey mi oldu kacirdim mi konualri baştan okudum anladım 😁

Evet ya bugün aklimdadi dedim dur bakım ne var ne yok bakıyorum senin mesajını gördüm en son 😁🙈 dedim ne oluyor yanlış mı goruyorum birşey mi oldu kacirdim mi konualri baştan okudum anladım 😁
Valla bugün beynim pırıl pırıl uyuyacağım resmen🥰🥰 bu kızda böyle oldum kendim bu haberi alsam nasıl olacağım acaba 🙈🥰

Ben sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edın🙏🏻 alıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen🙏🏻. Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size 🥰 inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o 🤲🏻❤️
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam 🥰
Hepimiz çok umutluyuz kuzum bu sefer olacak Allah’ın izniyle allahım ne güzel bir cumaydı ♥️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Biz cumartesiyi beklerken 🌸 çiçek çiçekkkkkk 🥳🥳🥳🥳

Kan verip yemeğe cıkmıstık, dün evlilik yıldonumuydu evde yemek var diye gitmedim 😂 bugun giderken verdık.. Ben aglamaya baslayınca herkes tuhaf oldu restoranda meraklı gözlerle bakanlara söyledik artık ilk onlar ogrendı ☺️ mutluluktan diye acıklama da yaptık bi güzel ❤️
Ya ne muhteşem bir kutlama ne muhteşem bir anı allahım daim etsin 🙂 sen hepimize çok büyük destekler verdin bizlere de umut oluyorsunuz 🙂 evet şimdi Hamiş halinizle bizlere bol bol dua edersiniz biz de müjdeleriz inşallah ne de olsa hamilelerin duası kabul olur derler 🙂 PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu ile ikiz anneleri topiğine de geçersin belki 🥳🙂

Ya ne muhteşem bir kutlama ne muhteşem bir anı allahım daim etsin 🙂 sen hepimize çok büyük destekler verdin bizlere de umut oluyorsunuz 🙂 evet şimdi Hamiş halinizle bizlere bol bol dua edersiniz biz de müjdeleriz inşallah ne de olsa hamilelerin duası kabul olur derler 🙂 PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu ile ikiz anneleri topiğine de geçersin belki 🥳🙂
Evet, cok guzel bir anı oldu bizim için de 🥰inşallah saglıkla devam eder, ilerde anlatırız bunları ☺️
Her zaman dualarımdasınz, bızım yaralı kalbimiz mutlu olmayı en cok hak edenlerden 🤲🏻❤️

Bu cevaba benim ağlamam 😓😘 bizler kadar eşlerde ne hallere geliyor dğeil mi allahım sizlerin ağzının tadını hiç bozmasın inşallah 🙏🏻🙂 derin derin nefes alıp verin stres olmadan olumsuz düşünmeden yola devammmmm 💃🏻
Oyy kuzumm, gözyaşlarımız mutluluktan olsun herzaman ınsallh 🥰

X