Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sohrab Sohrab canım tekrar çok tebrikler. L Lalalala1 adet olduğu için biraz tadı kaçmıştı. Bir süre kafasını dinlemek için uzaklaşmak istedi. Ama senin bu güzel haberini hemen ilettim kendisine. Hepimiz merakla bekliyorduk çünkü🤩 Çok mutlu oldu çok tebrik ediyor seni. İletmemi istedi 💓

Sohrab Sohrab canım tekrar çok tebrikler. L Lalalala1 adet olduğu için biraz tadı kaçmıştı. Bir süre kafasını dinlemek için uzaklaşmak istedi. Ama senin bu güzel haberini hemen ilettim kendisine. Hepimiz merakla bekliyorduk çünkü🤩 Çok mutlu oldu çok tebrik ediyor seni. İletmemi istedi 💓
Aaa uzaklaşmak istediğinden hiç haberim olmamış 😔

Canımsın çok tesekkür ederim ❤️🤲🏻sen ona de ki sohrab benım olduysa herkesin olur dıyor de.. Kendını toparlayınca beklıyoruz ❤️

Kızlaaaarrr ❤️❤️❤️
9.gün değerim 304.5

Ben sizi yerim asıl, hepinizden Allah razı olsun, bu süreci resmen benımle bırlıkte yasadiniz, hepiniz hakkınızı helal edın🙏🏻 alıntılayamadım mesajları, mazur görün lütfen🙏🏻. Ağlamalarım yeni bitti, sonucu ögrenır ogrenmez yazdım size 🥰 inşallah bu sefer sağlıcakla devam eder, tek dileğim o 🤲🏻❤️
Pazartesi tekrar kan ver dedi, kullandıgım ilaçlar devam 🥰
Kız niye en son benim haberim oluyor♥️😁🙈🙈 niye beni etiket yapmıyorsunuz🥺♥️

Çok sevindim canım çok çok mutlu oldum Rabb'im tamamını erdirsin inşallah 🤲🙏 maşallah çok güzel artış evlilik yıl dönümü hediyeniz insalalh size şans mutluluk huzur getirir🙏🤲♥️🙈🤩😍insalalah bu sefer sağlıklı devam eder ikiz olur ♥️🤲🙏 🤗😍
Şükür Yarabbi 🙏🤲♥️ ben de kendimi yarına hazırlamıştım kız insan bir etiket yapar biri söyler herkes uçmuş heyecan tavan yapmış 🙈😁🤩😃

Şükürler olsun ya ♥️🤲🙏 çok çok cokkk sevindim Rabb'im yüzünüzü hep güldürsün böyle sevinçten ağlayın hep ama şuan ara ver fazla abartma ağlayarak🙈😁 kendini yorma

Kız niye en son benim haberim oluyor♥️😁🙈🙈 niye beni etiket yapmıyorsunuz🥺♥️

Çok sevindim canım çok çok mutlu oldum Rabb'im tamamını erdirsin inşallah 🤲🙏 maşallah çok güzel artış evlilik yıl dönümü hediyeniz insalalh size şans mutluluk huzur getirir🙏🤲♥️🙈🤩😍insalalah bu sefer sağlıklı devam eder ikiz olur ♥️🤲🙏 🤗😍
Şükür Yarabbi 🙏🤲♥️ ben de kendimi yarına hazırlamıştım kız insan bir etiket yapar biri söyler herkes uçmuş heyecan tavan yapmış 🙈😁🤩😃

Şükürler olsun ya ♥️🤲🙏 çok çok cokkk sevindim Rabb'im yüzünüzü hep güldürsün böyle sevinçten ağlayın hep ama şuan ara ver fazla abartma ağlayarak🙈😁 kendini yorma
Allah razı olsun bıtanem, etiket yapamadım kuzum, yazdım kactım 😍dısardaydık

Allah razı olsun bıtanem, etiket yapamadım kuzum, yazdım kactım 😍dısardaydık
Sıkıntı değil canım sanırım ben gibi olanlar daha var haberi yok 🙈😁😂 onlarda yarına öğrenirler herhalde

İnsalalh pazartesi ye daha da yükselir kanın 🙏🤲♥️🤩

X