Valla bir evladım olursa benimki için de siz hep teyze olacaksınız bedenen yanımda olmayan ama varlıkları ile en zor zamanımı atlatmamı sağlayan bir sürü güzel kalp var buradaAmin insalalh canım pozitif olalım düşünelimçok teşekkürler güzel düşüncelerin için hepiniz teyzeleri oluyorsunuz bebegimin sizinle geçti 9 ayım iyi kötü anılarım Allah razı olsun hepinizden Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin inşallah saf dalim bebek sabihi olursunuz insallah
İğneden 13 gün sonra yapmıştım kuzum ama benim ikiz olduğu için çok yükselmişti zaten ondan net çıkmış da olabilir normalde silik çıkıyor sanırımBen de çok merak ediyorumama onu da anlıyorum tabi bir yandan
Canım sen çatlatma iğnesi kullandığın ay gebelik olmuştu ya, sende iğne etkisi ne kadar sürdü? Testi ne zaman yaptın? 14. Gün etki bitiyor diyorlar ama değişiyormuş da galiba. İğnenin 8. Günündeyim ilk günden beri adet olacakmış gibi kramplarım var
İyi olmanıza çok sevindim canım, aşıyı vurulmuş olman da iyi olmuş, benimde korkularım var bu konuda, bak Bi yol bulmuşlar ne güzel rapor peşinde koşmaktan yoruluyor insan.İyi kuzum geçen gittiğimde bebişler de iyiydi. Aşı oldum hemen biontech. Heyet raporum bitti yenileme evden çalış dediler şimdi evden çalışıyorum. Öyle yani idare ediyoruzsen nasılsın? Sohrab ctesi kan verecekmiş çok merak ediyorum inşallah pozitif oluuur
Tabiki de bizi arada takiple bırakma bir gün güzel haber vermek nasip olursa hepiniz ile o anı yaşamak istiyorumYaabirşey kalmamış kuzum 1Ekim e gircem bakacam inşallah haberlerinize seviyorum sizi
Çok geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim kolaylık versin.. Boğazım düğüm düğüm oldu. Acın.. Acımız duacınızBugün yatisim yapıldı saat üçte alacaklar kürtaj için. Şimdi serum taktılar bekliyorum. Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim canım teşekkür ederim
Haberlerde hamilelerle ilgili çok kötü şeyler çıkıyor etkilendim heralde canım o yüzden hemen olmak istedim 3 ay doluncaİyi olmanıza çok sevindim canım, aşıyı vurulmuş olman da iyi olmuş, benimde korkularım var bu konuda, bak Bi yol bulmuşlar ne güzel rapor peşinde koşmaktan yoruluyor insan.Aaa cumartesi ha heyecanla bekliyorum
İnşallah hep beraber sevineceğiz kuzumTabiki de bizi arada takiple bırakma bir gün güzel haber vermek nasip olursa hepiniz ile o anı yaşamak istiyorum
Genetik test için beklemeden yapanlar da vardı galiba görünce cevap vereceklerdir eminim, önce bir sakin olmaya çalış o deli sorular üşüştü mü bizde hormon namına bişey kalmıyor stresten her şey alt üst oluyorArkadaşlar genetik test için kürtajdan belli bir süre geçmesi gerekiyor mu?? Doktor yaptırmamiz gerektiğini söyledi. Bir de benim sağlıklı bir oğlum olduğu halde genetik bozukluk olabilir mi? Genetikte sıkıntı çıkarsa tek yol genetik tanılı tüp bebek mi oluyor? Kafamda deli sorular
Allah sabır versin kuzum hemen iyileşirsin inşallah senin sağlığın iyi olsunBugün yatisim yapıldı saat üçte alacaklar kürtaj için. Şimdi serum taktılar bekliyorum. Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim canım teşekkür ederim
Evet kuzum ben olsam bende olurdum yani, Allah korusun hepiniziHaberlerde hamilelerle ilgili çok kötü şeyler çıkıyor etkilendim heralde canım o yüzden hemen olmak istedim 3 ay doluncaAy evet inşallah güzel sonuçlar olsun az kaldı
.Arkadaşlar genetik test için kürtajdan belli bir süre geçmesi gerekiyor mu?? Doktor yaptırmamiz gerektiğini söyledi. Bir de benim sağlıklı bir oğlum olduğu halde genetik bozukluk olabilir mi? Genetikte sıkıntı çıkarsa tek yol genetik tanılı tüp bebek mi oluyor? Kafamda deli sorular
Çok teşekkürler canımValla bir evladım olursa benimki için de siz hep teyze olacaksınız bedenen yanımda olmayan ama varlıkları ile en zor zamanımı atlatmamı sağlayan bir sürü güzel kalp var buradasen yeterki sağ salim al kucağına Rabbim uygun görürse biz de arkandan geleceğiz inşallah
Amin canım Allah razı olsun sendenTeşekkür ederim canım senin bebisi sağlıkla kucağına al inşallah guzel haberlerini alalım.Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin
İnşallah sıkıntısız atlatırsın cnm bu sureci, rabbim yardımcın olsun.. Nasıl denk geldi boyle, bende geçen sene bugün Elifimi kaybetmiştim, elim ayağım tutmuyor, cok bitkin, kötü hissediyorum kendimi, bi yanim yapma Burcu, oğlunu düşün diyor, bi yanim cok üzgün.. Kizimla beraber doğan bebekleri görüyorum icim gidiyor.. Gecmicek bu aci hic bi zaman.. Acaba diyorum bi gün bi kızım olur mu, olursa ne hissederimBugün yatisim yapıldı saat üçte alacaklar kürtaj için. Şimdi serum taktılar bekliyorum. Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim canım teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canımBugün yatisim yapıldı saat üçte alacaklar kürtaj için. Şimdi serum taktılar bekliyorum. Ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim canım teşekkür ederim
Sohrab bir şey demeyeyim demeyeyim diyorum ama çatlıcaz artık ben de sana baskı yapayım mı test yap test yap diye bende işe yaramıştı
Onun için bende çatlıyorum inan ki
Ben de çok merak ediyorumama onu da anlıyorum tabi bir yandan
Cok tatlısınız siz ama, benım kan testi yaptırmaya bıle cesaretim yok, idrar zaten aklımın ucuna bile gelmiyor, ılaclar devam edıcek olmasam kan testı de yaptırmadan bekleyebilirimKız hiç sorma ben bile merak ediyorumiçim kıpır kıpır hep aklımda dua editorum insalalh pozitif olur şöyle doğuma mutlu mesut gireyim güzel haberler alayım
YaaCok tatlısınız siz ama, benım kan testi yaptırmaya bıle cesaretim yok, idrar zaten aklımın ucuna bile gelmiyor, ılaclar devam edıcek olmasam kan testı de yaptırmadan bekleyebilirimneyse bugun bitti artık 1 gun kaldı, azıcık daha sabır
Kız senın o dillerini yerim
Ayy rabbim hadi insallahKız senın o dillerini yerimhenüz bilmiyoruz, cumartesi günü öğrenecez canım
Evet az kaldı hiç idrar testi yapmaCok tatlısınız siz ama, benım kan testi yaptırmaya bıle cesaretim yok, idrar zaten aklımın ucuna bile gelmiyor, ılaclar devam edıcek olmasam kan testı de yaptırmadan bekleyebilirimneyse bugun bitti artık 1 gun kaldı, azıcık daha sabır