Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım ya inşallah geç döllenme den olmuştur insslah pozitif olur ysrin bekliym test sonucunu☺️
Aslında bu ay artistlik yapmıştım vazgeçtim istemiyorum diye 😁 valla kuzum iğneden sonra geç döllenme olur mu bilmiyorum. Öyle bile olsa 1 gün değerlendirmiştik sonra 4-5 gün boş geçti. İmkansız gibi bişey benim için yani

Aslında bu ay artistlik yapmıştım vazgeçtim istemiyorum diye 😁 valla kuzum iğneden sonra geç döllenme olur mu bilmiyorum. Öyle bile olsa 1 gün değerlendirmiştik sonra 4-5 gün boş geçti. İmkansız gibi bişey benim için yani
Pes etme hemen Allah büyük öyle Negatif olursan hormonlarin da hisseder😁🙈 bende bilmiyorum iğneden sonra geç döllenme olur mu ki ya bakalım ancak yarın belli olur zaten günün gecti bugün du yarin insalah hayırlı haberlerle dönersin♥️🙏🤲🤗

Merhaba, daha önce 6 haftalık sebepsiz düşük ve 1 kimyasal gebelik yaşamıştım. Doktorum kan pıhtılaşma testi yaptırmana gerek yok kalp durmalarında ona bakıyoruz demişti ama yaptırmıştım bugün sonuçlarım geldi. Bu sonuca göre ilaç kullanmam gerekir mi?

Eklentiler

• Screenshot_20210915-164854_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20210915-164854_Adobe Acrobat.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 30
Amin sagol canım artık burnumu temizlemekten burnumunci yanıyor basım ağrıyor eşimi bekliyotum eve gelsin gidecem hastaneye ameliyst olacağım hastane, derim burda ameliyat Olcam iyileşmek lazım belki antibiyotik hafif birşeyler yazarlar iyilesirim o zaman
Karnım canım herxaman sert kasılıyor bebek hareketsiz kalıyor magnezyum u da kesmistim bu iki haftadır bebek baş aşağı değil diye ağrılarım alttan hafiflemiş ama kasılmalar gerilmeler devam kaşıklarim ağrıyor oturunca sağ sola dönüp yatınca bebek büyüdü artık heryeirm i ağrıtıyor bir dönüşleri var çok kötü ağrı yapıyor hayırlısı ile insalalh şu 8 günde gelir biter kavisurum bebeğime sağ salim 🤲🙏❤️

Amin inşallah canım 🤲🙏♥️ tez zamanda iyilesirim de kurtulurum bu hastalıktan. Eşim gelsin hastaneye gideyim son çarem evdeki bitkisel ilaçlar fayda etmiyit geçen cuma dan beri böyleyim gün geçtikçe arttı 🤕🤧🤧 insaalh çabucak iyileşirim insalalj 🙏🤲♥️
Anladım canım normal yani karında gerginlik. Göbek büyüdükçe çok zorlaşıyor.Allah yardımcın olsun şu an hastasın bi de çok zorlanıyorsundur.😐 Hastaneye bi git bakalım ilaç verirler muhakkak şifa olur inş.🙏 Senin haftalara gelmek için ben de sabırsızlıkla bekliyorum artık hayırlısı ile yarın 30 haftalık olucaz inş.🥰

aaa kuzum sen değildin o zaman..hatırlayamadım adını yeni kimyasal geçirmişti hatta.daha öncede olmuş 4 defa mı ne hep kimyasal oluyomuş..off kimdi ya :KK64:
ona şey dicektim başka topikte bi arkadaşın da öyleymiş sürekli kimyasal oluyomuş.sonra tüp bebek yapmışlar o da kimyasal olmuş.en son genetik taramalı tüp bebek yapmışlar ve şuan normal gebelik olmuş ve devam ediyormuş şükür.onu söylicektim ama hatırlayamadım ki
Görür umarım kim olduğunu ben de hatırlayamadım 🙂🙏🏻 Sevindim 🌸

Kızlar ben 2 gün önce yaptım, yani iğneden 13 gün sonra ama negatifti o yüzden de umudu kestim çünkü olsa 13 gün sonra mutlaka çıkardı. Ama gecikmesine de anlam veremedim. Hiç şaşmaz bi de duphaston kullanıyorum. Bıraktıktan 3gün sonra regl oluyorum hep. Yarın sabah bi daha test yapıcam bakalım ama hiçbir belirtim yok
canım ben de duphaston kullanıyorum bu ay ilaç ne zaman bırakılıyor ki? Doktor verdi döllenme olursa tutunması için, olmazsa adet olman için diye. Ben zaten düzenli adet görüyordum aslında. Şimdi ilacı bırakmadıkça adet mi olamıcam kafam karıştı 🙈

Pes etme hemen Allah büyük öyle Negatif olursan hormonlarin da hisseder😁🙈 bende bilmiyorum iğneden sonra geç döllenme olur mu ki ya bakalım ancak yarın belli olur zaten günün gecti bugün du yarin insalah hayırlı haberlerle dönersin♥️🙏🤲🤗
O kadar negatif şeyler yaşayınca insan pozitif düşünmeye bile korkuyor valla. İnşallah canım benim, umarım güzel bi haber verebilirim.
canım ben de duphaston kullanıyorum bu ay ilaç ne zaman bırakılıyor ki? Doktor verdi döllenme olursa tutunması için, olmazsa adet olman için diye. Ben zaten düzenli adet görüyordum aslında. Şimdi ilacı bırakmadıkça adet mi olamıcam kafam karıştı 🙈
Benim de reglim çok düzenlidir ama en çok rahim kalınlığı için ve iyi tutunsun diye veriyorlar canım. Kaçıncı gün kullanmaya başladın? Ben 14.gün başlıyorum. Bittiğinde zaten regline daha çok oluyor yani merak etme. 10 gün kullanıyorsun sabah akşam. 23.gün bitiyor zaten. 26gün benim döngüm, bazen 27 oluyor.

O kadar negatif şeyler yaşayınca insan pozitif düşünmeye bile korkuyor valla. İnşallah canım benim, umarım güzel bi haber verebilirim.

Benim de reglim çok düzenlidir ama en çok rahim kalınlığı için ve iyi tutunsun diye veriyorlar canım. Kaçıncı gün kullanmaya başladın? Ben 14.gün başlıyorum. Bittiğinde zaten regline daha çok oluyor yani merak etme. 10 gün kullanıyorsun sabah akşam. 23.gün bitiyor zaten. 26gün benim döngüm, bazen 27 oluyor.
Baktım şimdi notlara 29 ağustosta reglim bitmiş, 9 Eylül akşamı doktor kontrolü sonrası kullanmaya başlamışım canım. Bi 5 günlük ilaç kalmış kutuda. O zaman onu da bitiriyorum. Bir kutu daha yazmıştı diğer adet dönemi de onu kullanayım diye yazdı o zaman hemen peşine 2. Kutuya başlamıyorum yani? Bunu söylememişti doktor 🙄 çok teşekkür ederim ☺️

Anladım canım normal yani karında gerginlik. Göbek büyüdükçe çok zorlaşıyor.Allah yardımcın olsun şu an hastasın bi de çok zorlanıyorsundur.😐 Hastaneye bi git bakalım ilaç verirler muhakkak şifa olur inş.🙏 Senin haftalara gelmek için ben de sabırsızlıkla bekliyorum artık hayırlısı ile yarın 30 haftalık olucaz inş.🥰
Evet canım çok zorlanıyorum hayırlısı inşallah sende 30 u görürsün 30 dan sonrası heyacsnki yorucu geçiyor♥️☺️ Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun insalalh 🙏🤲

D Doktoraliguru nasılsın iyisin değil mi? Bu ay için doktora gidecek misin yumurtlama ne zamana denk geliyor 😌
Valla yumurta Karantina sürecinde geçti gitti. Pazar i bekliyorum ilk kez adeti bekliyorum uzun zamandır🤣 adetin 2. Gibi doktora gidicem rahim filmi enfeksiyon işini sorucam bakalım. Sen naptın gebelik testlerine başladın mı aynıydı sanki regl günleri 5 gün var

Baktım şimdi notlara 29 ağustosta reglim bitmiş, 9 Eylül akşamı doktor kontrolü sonrası kullanmaya başlamışım canım. Bi 5 günlük ilaç kalmış kutuda. O zaman onu da bitiriyorum. Bir kutu daha yazmıştı diğer adet dönemi de onu kullanayım diye yazdı o zaman hemen peşine 2. Kutuya başlamıyorum yani? Bunu söylememişti doktor 🙄 çok teşekkür ederim ☺️
Evet tatlım 1 kutu kullanacaksın sadece. Rica ederim ☺️

Sohrab Sohrab sen cuma günü mü test yapacaktın canım yanlış hatırlamıyorsam? Bir de yerleşme kanaması ile ilgili bir şey yazmış mıydın sen ben mi yanlış hatırlıyorum?

Slm kizlar hastaneye gittim tekrar test yaptılar negatif şükür kan sonuçlarında temiz çıktı parol günde 3 defa icmemi önerdiler birde sabah kaidn doğumcu ya gitmemi istedi onlar da baksınlar diye grip mis bebeğe zarı olmaz ameliyat a da zararı olmaz dediler şimdi eve dönüyorum herkese iyi geceler kizlar 🤕🤧

Slm kizlar hastaneye gittim tekrar test yaptılar negatif şükür kan sonuçlarında temiz çıktı parol günde 3 defa icmemi önerdiler birde sabah kaidn doğumcu ya gitmemi istedi onlar da baksınlar diye grip mis bebeğe zarı olmaz ameliyat a da zararı olmaz dediler şimdi eve dönüyorum herkese iyi geceler kizlar 🤕🤧
İyi çok şükür canım, sağlıcakla gelsin 🥰
Ben regl olmadım ama sabah test yaptım yine negatif 😔 ikilemde kalmak ne kötü...

Geçmiş olsun canım, çok şükür covid değil, inşallah doğuma kadar toparlarsın🤲

Merhaba, daha önce 6 haftalık sebepsiz düşük ve 1 kimyasal gebelik yaşamıştım. Doktorum kan pıhtılaşma testi yaptırmana gerek yok kalp durmalarında ona bakıyoruz demişti ama yaptırmıştım bugün sonuçlarım geldi. Bu sonuca göre ilaç kullanmam gerekir mi?
Merhaba benim de Paı homozigot 4g4g homozigot oluyor sizin de, MTHFR A1298C heterozigot sizin benden farklı olarak bir geniniz daha heterozigot çıkmış, benim kadın doğum uzmanım hamilelik öncesi coraspirin hamilelik olursa da iğne başlayacağız dedi Paı geni homozigot olduğu için bakalım sizin doktorunuz ne yorum yapar 🤷‍♀️

X