Alt benim de yüksek çıktı, doktorum pıhtılaşma igne kullanıyoruz ya ondan dedi ama yinede takip edicez, tsh için de ilac verir, ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum en düşük dozKızlar ben devlete gittim, özelde doktorun istemediği tahlilleri falan yaptırdım. Yalnız ALT: 59 çıktı yüksek görünüyor, bir de guatr dedi doktor TSH sanırım o da 0.38 alt değer, benim sonuç 0.31 çıkmış. Bunlara dahiliyede baktır aç karna dedi. Sizce sorun var mı?
ALT yüksek çıkmış canım.Kızlar ben devlete gittim, özelde doktorun istemediği tahlilleri falan yaptırdım. Yalnız ALT: 59 çıktı yüksek görünüyor, bir de guatr dedi doktor TSH sanırım o da 0.38 alt değer, benim sonuç 0.31 çıkmış. Bunlara dahiliyede baktır aç karna dedi. Sizce sorun var mı?
Hadi insalalh senden de müjdeli haber bekliyoruzSohrab canım nasıl hissediyorsun, herşey çok ama çok güzel olsun hayırla sağlıkla iki kuzucuk ta tutunsun sana sıkı sıkı
Bende bu ay Bat vereyim, ilk defa veriyorum bir heyecanlsndıminşallah çok uğurlu gelir
28 Eylül Bat tarihim
aklımda mıh gibi tutuyorumİdrar testi yapmıcam canım cesaretim yok , cumartesi kan testi
Aiyyy cumartesi miİdrar testi yapmıcam canım cesaretim yok , cumartesi kan testi
Alt benim de yüksek çıktı, doktorum pıhtılaşma igne kullanıyoruz ya ondan dedi ama yinede takip edicez, tsh için de ilac verir, ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum en düşük doz
Ben folik asitten başka bişey kullanmıyorum. Birkaç hafta önce bakıldı ikisi de normal. TSH hep 1- 1.75 arasıymış şimdiye kadar. Bugün biri düşük biri yüksek çıkmış anlamadım. Birkaç gün sonra sağlık ocağında tekrar vercem. İnşallah normal çıkarALT yüksek çıkmış canım.
Kullandığın bir ilaç varsa karaciğeri yormuş olabilir.
TSH çok düşük değil, hem zaten tek ölçümle ilaca falan başlamazlar.
Bir de anlık değişebilen bir şey TSH. Belki o an düşük çıkmıştır.
Bende tutuyorum cumartesi gününüaklımda mıh gibi tutuyorum
Sağol canım benim inşallah sağlıkla hayırlaHadi insalalh senden de müjdeli haber bekliyoruz
Canım adının anlamı ne eşim oğluma bu ismi koyacskti baktık snlami güzel değil yetim gariban diyordu sırf oyizdrn dalga geçmesinler diye koymadıkbaşka anlamı var mi
aklımda mıh gibi tutuyorum
Aiyyy cumartesi miçok heyecanlı ya umarım şuraya kızlar kan sonucum hamileyim diye yazarsın valla çıldırırız
Valla ben deBende tutuyorum cumartesi gününü
Yaaaa kuzum gördün mü bak çok şükürArkadaşlar şimdi doktordan geldim hem hastaneye hemde özel doktoruma gittim. İkisi de sıkıntı görünmüyor kese ve bebek iyi kanama alanı yok dediler. Bir hafta rapor aldım bu hafta dinlenecegim haftaya devam ederim okula inşallah. 15 haftaya kadar ilişki yasak dedi bir de önlem amaçlı pruluton iğne yaptılar. Bende durumlar böyle hafta sonunu sayenizde kafayı yemeden atlattim Allah hepinizden razı olsun canlar
Ediyorum tabiki canım. Kaybettiğimiz evlatların yeri dolmaz ama Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Onun hazinesi geniştir isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Proluton iğneye rağmen kanama yine başladı. İnşallah olumsuz bişey yoktur çok korkuyorumYaaaa kuzum gördün mü bak çok şükürallahım bir daha yüreğini oynatmadan kucağına versin avlarını inşallah ama sen elinden geldiğince sakin ol ve bizlere de dua et
Doktor kanama başlangıcı vs gözlemlememiş canım olabiliyor diyorlardı hatta bazıları regl gibi doğuma kadar Ağrı kasılma hatta az az kanama da yaşayabiliyormuş ama umarım geçer de seni huzursuz etmezEdiyorum tabiki canım. Kaybettiğimiz evlatların yeri dolmaz ama Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Onun hazinesi geniştir isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Proluton iğneye rağmen kanama yine başladı. İnşallah olumsuz bişey yoktur çok korkuyorum
Kuzucum hiç korkma önce Allah’a sonra doktoruna güven, bak benim bir arkadaşım da bı tarz kanama ve kasılmalar yaşadı. Şimdi ilk 3 ayını geride bıraktı çok şükür. Olabildiğince dinlen, için rahat etmezse yarın bi daha gider görünürsün.Kızlar yaa doktor kötü bişey yok dinlen dedi ama yine kanama oldu. Çok fazla değil ama kanama korkutuyor ayrıca rahim kasılıyor sanki ve kasığımda ağrı var. İnşallah bişey olmaz dualarınıza talibim elimden hicbisey gelmiyor
Canım dinlenmeye devam et, Hıc yerinden kalkma lutfen gerekırse annen kayınvalıden gelsın, cocugun da var mecbur ilgilenmen gerek o yuzden diyorumEdiyorum tabiki canım. Kaybettiğimiz evlatların yeri dolmaz ama Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Onun hazinesi geniştir isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah. Proluton iğneye rağmen kanama yine başladı. İnşallah olumsuz bişey yoktur çok korkuyorum
Adetin 2.veya 3.gunu canımBen doktora gitmiştim hormon testi yapalım diğer ay demişti ama ne zaman reglden önce mi sonramıydı unuttum panikten sanırımbu hormon testi ne zaman veriliyordu kızlar ?