Kötü düşünme cnm iyi düşün iyi olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canım bi kaç arkadaş sormuştu bende ekleyim bi sıkıntı olursa kaldırırım dedimKendimle beraber senin de olmasını çok istiyorum canım kayıplarımız aynı haftada olduğu için seni kendime çok yakın hissediyorum. Benim de bu sefer belki yine olmayacak ama inanıyorum yaşımız geçmediği sürece ve biz isteyip peşini bırakmadığımız sürece hepimiz kucağımıza alıcaz inşallah Düşüncelerimiz bile aynı bende düşündüm Allah’a dua ettim bu sefer sağlıklı devam etsin midem bulansın şikayetçi olmucam diye diğerlerinde bulanmadığı için bulansın da istemiştim ama bu sefer de normalde de kokuya hassas olduğum için sanırım ev kokuyor bana eşime diyorum koku yok diyor. Bugün gün boyu yattım kalkınca daha çok bulanıyor. İnşallah bu olumlu bi şeye işarettir. Benim midem bulandıkça eşim umut ediyor üzülür diye de korkuyorum kalbi dursa da bunlar olabiliyormuş diye söylüyorum.Oda zaten her zman nasip dedi. Bakalım cuma 7 hafta olması gerekiyor o zaman belli olacak
Ayy iyice çirkefleşmişler deseneİnşallah kuzum ama kendi kazdıkları kuyuya düştüklerinin farkında bile değiller söylediği yalanlar benim için çok iyi olan şeyler hepsinin gerçek olmadığını kanitlayabiliyorum ve iftira attıkları için kötü duruma dusucekler mahkemede köylerde zaten rezil oldular çünkü herkes benim ne oldugumu biliyor evi dağıtıp videoya çekmişler eşim enisteme söylemiş videoda ben olmadığım için suç işlemiş oluyorlar o yüzden içim cokk rahatt
Amin İnşallahBence hiç bir teoriye takılmayın her hamilelik farklı ilerliyor sonuçta, aaa midem bulanıyor demekki herşey normal diye bunu takiplemek bile bilinç altında bir stres sebebi akışına bırakın derimminiğin nasibi varsa miden bulansın bulanmasın, kanama vs olsun olmasın dönüp dolaşıp kucağına gelecek sen sadece şuan hamile olmanın keyfine odaklanmaya çalış, bunu diyorum ama kaybı olan biri için ne kadar zor olduğunu da biliyorum aslında ama yapacak başka da bir şeyimiz yok ki
İnşallah ayın 10unda pıt pıt kalp sesi duyulur da daha da rahat edersiniz
Amin inşallah canım bakalımKötü düşünme cnm iyi düşün iyi olsun, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gelişimleri izlenicek sımdı canım blast olana kadar.. 3 koymaz, ama 2 ye okey verdı doktorSohrab 2 tane mi transfer olucak 3 mü
Kaçtı acaba merak ettim inşallah benim de iyi olurlar. Burada da ikiz anneleri grupları var ya oralara bakıyorum nadiren böyle 2700 civarı doğanlar oluyor onlara çok iyi diyorlar. Emziririm bol bol inşallah. Dediklerini de yiyorum ama onlar son aylar daha önemli tabi. İnşallah kızın emmeyi sever rahat edersin oğluna da maşşallah boylu poslu olsun.Benim eltimin ikizleri oldu kiloları gayet iyiydi.Kalbimin de saydıkları çok güzel kilo aldırıyo.Ama bence önemli olan doğduktan sonra ki emzirme dönemi bebek emen ve güzel uyuyan bi bebek olursa çok güzel kilo alır. Benim oğlum iri doğdu ama emmeyi sevmiyordu reflüsü vardı kusardı o yüzden hiç öyle çok tombul olmadı ama boyu hep uzundur maş.
Ay evet sorma iki kere kan verdim ya bide ilk seferde yapamadılar testi bekle bekle mahvolduk. Bir de korkuyorum doktora da gideli çok oldu ama şimdi mutluyum gidicem bir şey dicek diye de ödüm kopuyor. Cinsiyetleri iki kız demişti canım ama değişebilir dedi 10+4tü erkendi sen mi öyle tahmin etmiştin yoksa içine mi doğdu bilemiyorum artıkBu test işi hep boyle oluyor ya, hıcbır zaman dedıklerı gıbı olmaz hep gecıkır.. Zaten bi kız bi erkek gıbı tahmın etmıstı doktorun deıl mı
Ne güzel söylemişsin, bekliyoruz heyecanlaİnşallah bekleyen hepimiz ulaşalım tabiki ama cidden şu topiği açtığından beri buradayız resmen senin pozitif haberin nasip olursa bana da bir iç ferahlığı olacak
Ay Allahım daha bu kuzuların stresi var maşallah bize stres mi heyecan mı yokAy evet sorma iki kere kan verdim ya bide ilk seferde yapamadılar testi bekle bekle mahvolduk. Bir de korkuyorum doktora da gideli çok oldu ama şimdi mutluyum gidicem bir şey dicek diye de ödüm kopuyor. Cinsiyetleri iki kız demişti canım ama değişebilir dedi 10+4tü erkendi sen mi öyle tahmin etmiştin yoksa içine mi doğdu bilemiyorum artıkbi arkadaşım da ısrarla bi kız bi erkek olacak yanlış tahmin etmiş doktor diyor kabullenemedi biz kız bebişleri çok sevdiğimiz için çok mutluyuz her türlü mutlu olucaz zaten hayırlısı olsun hepsi ayrı güzel bu kadar beklemeye ayırt edecek değilim
Valla bende çok net bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile anlatayım kendim ovulasyon takibi yaptığımda t çizgisi c den koyu olunca yumurtlama kabul ediyordum silikleşince de çatladı diyordum zaten silikleştiği gün ciddi ağrım oluyordu buradan belli ediyordu çatlama, doktor takip ettiğinde de genelde 20mm sonrası yumurtlama ve çatlama peş peşe gelir yakın zamanda diyordu cidden öyle her gün 1mm büyüse 2 gün sonra ciddi ağrım oluyordu çatladı demekki diyordum ovulasyon ile bakınca silik oluyordu ben böyle anlıyordum inşallah anlatabilmişimdir ya düşüncelerimi tam yazıya dökemedim gibiNe güzel söylemişsin, bekliyoruz heyecanlaSohrab ı :) sonra peşine bizler takılacağız inşallah.
Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum, ovülasyon günü tabiki yapanların yumurtlama olarak tabir ettiği gün hangisi oluyor? Ben geçtiğimiz cuma doktora gittiğimde 21 mm yumurtam olgunlaşmıştı, doktor çatlayacak olan bu dedi, o gün ben yumurtlamış mı oluyorum yaniya çok afedersiniz gerçekten bazı şeyler kafamda oturmuyor.
Ben şuan için ovülasyon tabiki yapmadığından yumurtlama çatlama hangi gün arayla oluyor bu 21 mm’lik yumurta yumurtlamış mı kabul ediliyor hiç bilmiyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi?
Oh çok şükür bitsin artık karantinada olmak çok skıcıYarın bitiyor canım. Önce sağlık ocağında tahlil yaptırıcam sonuçlarımı alırım daha iyi olur diye düşündüm.Ayın dokuzuna da randevu aldım.İnş.herşey yolundadır.Senin nasıl gidiyor? Prensesimiz nasıl?
Allahım yerim 1 kilo oluşunu sevsinler yaaOh çok şükür bitsin artık karantinada olmak çok skıcıiyiyiz şükür kuzum, bi ara amniyon sıvısı problemi yaşadık şükür düzeldi o da, geçen cuma kontrolüm vardı 1 kilo olmuşuz 1. Doz asimi oldum bu arada.. ayy ozlemissinsir asyosu❣ sağlıkla görün inş
Canım 18 mm den büyük olunca ovü testinde gözüküyor yumurtlama diye biliyorum ben. Mesela ben 2 kere ovü testi kullandım. Benim yumurtlama olup hemen ertesi gün çatlıyordu. Ama bazı kişilerde çatlama süresi birkaç gün olabiliyor. Yumurtlama olduğunu progesteron testiyle de öğreniyorsun. Benim daha önce okuyup biraz daha aydınlandığım bir yazıyı ekliyorum buraya bir bak istersen. Benim anladığıma göre yumurtlama gününden sonraki günlerde döllenme oluyor yani çatlama günü oluyor.Ne güzel söylemişsin, bekliyoruz heyecanlaSohrab ı :) sonra peşine bizler takılacağız inşallah.
Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum, ovülasyon günü tabiki yapanların yumurtlama olarak tabir ettiği gün hangisi oluyor? Ben geçtiğimiz cuma doktora gittiğimde 21 mm yumurtam olgunlaşmıştı, doktor çatlayacak olan bu dedi, o gün ben yumurtlamış mı oluyorum yaniya çok afedersiniz gerçekten bazı şeyler kafamda oturmuyor.
Ben şuan için ovülasyon tabiki yapmadığından yumurtlama çatlama hangi gün arayla oluyor bu 21 mm’lik yumurta yumurtlamış mı kabul ediliyor hiç bilmiyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi?
Canım sen gidip yumurtalarına baktırdın o zaman zamanında öyle mi? Valla adetimin 12. Günü gittim 21 mmdi.Valla bende çok net bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile anlatayım kendim ovulasyon takibi yaptığımda t çizgisi c den koyu olunca yumurtlama kabul ediyordum silikleşince de çatladı diyordum zaten silikleştiği gün ciddi ağrım oluyordu buradan belli ediyordu çatlama, doktor takip ettiğinde de genelde 20mm sonrası yumurtlama ve çatlama peş peşe gelir yakın zamanda diyordu cidden öyle her gün 1mm büyüse 2 gün sonra ciddi ağrım oluyordu çatladı demekki diyordum ovulasyon ile bakınca silik oluyordu ben böyle anlıyordum inşallah anlatabilmişimdir ya düşüncelerimi tam yazıya dökemedim gibi
Canım bende 76 kg ile başladım bu son 2 ay sürekli kilo aldım şuan 15 kg yu tamamlıyorum daha geçmedim bugün tartıldım 89.400 dünTabi canım benim imkansız burada ikiz anneleri gruplarına da bakıyorum da 2buçuk olursa öp başına koyErken doğum ihtimali çok yüksek zaten çift rahim var ondan da erken doğum riskim vardı ikiye katladık riski Herşeyin hayırlısı sağlıklı doğsunlar da büyütürüz sonradan inşallah Dediklerini de yiyorum canım eşim sağ olsun muzlu sütler kaşarlı tostlar yumurta ceviz badem balık et meyve sebze benden çok dikkat ediyor arada zararlı şeyler de canım çekiyor ama o konuda anlaşamıyoruz kilo almadım ama ben ya uygulamada ikiz gebeliklerde ilk üç ay 2,5-5,5 kilo arası alınır diyor o kadar yemeye 2 kilo vermiştim şimdi eksi 1 deyim yine heralde zaten fazladan 3-4 kilom vardı onları kullandım diyorum sen de çok zayıftın dimi öyle hatırlıyorum
Canımm çook teşekkür ederim ikisini de okuyup ekran görüntüsü aldım, genelde 18-20 mm’den bahsediyorlar benimki 12. Günde 21 mm olunca biraz tedirgin oldum açıkçası. Acaba olması gerekenden çok daha büyük mü diye, insan 1 mm bin hesabını da yapar mı ama yapıyormuşCanım 18 mm den büyük olunca ovü testinde gözüküyor yumurtlama diye biliyorum ben. Mesela ben 2 kere ovü testi kullandım. Benim yumurtlama olup hemen ertesi gün çatlıyordu. Ama bazı kişilerde çatlama süresi birkaç gün olabiliyor. Yumurtlama olduğunu progesteron testiyle de öğreniyorsun. Benim daha önce okuyup biraz daha aydınlandığım bir yazıyı ekliyorum buraya bir bak istersen. Benim anladığıma göre yumurtlama gününden sonraki günlerde döllenme oluyor yani çatlama günü oluyor.
Çok teşekkür ederim canımYaa muhteşemdün gibi ilk öğrendiğin.. Sağlıcakla gelsin güzel kuzu, ben bile heyecanlandım
Amin insalalhAmin canım hiçbirimize yaşatmasın yaşanacağı varsada çok kolayca atlatalım inş.
Alıştım canım hiç çıkasım gelmiyor artık. Bi bebişi merak ediyorum.Oh çok şükür bitsin artık karantinada olmak çok skıcıiyiyiz şükür kuzum, bi ara amniyon sıvısı problemi yaşadık şükür düzeldi o da, geçen cuma kontrolüm vardı 1 kilo olmuşuz 1. Doz asimi oldum bu arada.. ayy ozlemissinsir asyosu❣ sağlıkla görün inş