Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alıştım canım hiç çıkasım gelmiyor artık. Bi bebişi merak ediyorum. 🥴 İyi olmanıza sevindim.Hep iyi olun inş.🙏 Bizimde en son kontrolde 1 kiloya yaklaşmıştık.🙂İyi yapmışsın aşı olmakla.Sanırım ben artık doğumu beklerim aşı için lohusalıkta olmayı planlıyorum herşey yolunda giderse.
Evet senim en erken doğum sonrası olur asi kuzum, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum perşembe günü ❤

Canımm çook teşekkür ederim ikisini de okuyup ekran görüntüsü aldım, genelde 18-20 mm’den bahsediyorlar benimki 12. Günde 21 mm olunca biraz tedirgin oldum açıkçası. Acaba olması gerekenden çok daha büyük mü diye, insan 1 mm bin hesabını da yapar mı ama yapıyormuş😂
Canım yumurta boyutlarını ben çok bilmiyorum ama klomen fermara kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler bence. Bir de doktorun çatlayacak demiş. Kötü bir durum olsa söylerdi şu da olabilir diye. Çok kafana takıldıysa bi kadın doğuma git baktır çatlamış mı? Diyorum işte her eve lazım bir usg hemen bakardık 😂😂

Valalhi bilmiyorum kızların tahtı düşer mi babalarina sormak lazım olan kızlarıma olacsk kıskanırlar😁🙈 elimizden geldiğince o ayrımı yapmacaz kyuck kız karnıma elliyor okşuyor beBi bebi diye göbeğimi seviyor büyüğü ise ben sevmiyorum bebeği dio😁🙈😂 şimdiden başladılar bu çocuklar
Yok kız evlat işte ayrım olur mu hiç hepsi bir Allah sağlık sıhhat hayırlı ömür versin tek🥰🥰
Evet canım bi kaç arkadaş sormuştu bende ekleyim bi sıkıntı olursa kaldırırım dedim ☺️ Kendimle beraber senin de olmasını çok istiyorum canım kayıplarımız aynı haftada olduğu için seni kendime çok yakın hissediyorum. Benim de bu sefer belki yine olmayacak ama inanıyorum yaşımız geçmediği sürece ve biz isteyip peşini bırakmadığımız sürece hepimiz kucağımıza alıcaz inşallah 🤲 Düşüncelerimiz bile aynı bende düşündüm Allah’a dua ettim bu sefer sağlıklı devam etsin midem bulansın şikayetçi olmucam diye diğerlerinde bulanmadığı için bulansın da istemiştim ama bu sefer de normalde de kokuya hassas olduğum için sanırım ev kokuyor bana eşime diyorum koku yok diyor. Bugün gün boyu yattım kalkınca daha çok bulanıyor. İnşallah bu olumlu bi şeye işarettir. Benim midem bulandıkça eşim umut ediyor üzülür diye de korkuyorum kalbi dursa da bunlar olabiliyormuş diye söylüyorum.Oda zaten her zman nasip dedi. Bakalım cuma 7 hafta olması gerekiyor o zaman belli olacak 🙏
İnşallaah canm benim olumsuz düşünmemeye çalış bebeğin ve sen sağlıklısınız inşallah ♥️iyi yapmışsın o takvimin doğuma kadar hep ekli kalır inşallah 🤗
Ne tevavuk ki koca formda bana benzer durumda ilk defa senle karşılaştım hani buna sevinilmez de beni daha iyi anlayabildiğini aynı şeyler hissettiğimiz düşünüyorum. İnşallah dört gözle senden gelcek güzel haberi bekliyorum ♥️♥️

Canım yumurta boyutlarını ben çok bilmiyorum ama klomen fermara kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler bence. Bir de doktorun çatlayacak demiş. Kötü bir durum olsa söylerdi şu da olabilir diye. Çok kafana takıldıysa bi kadın doğuma git baktır çatlamış mı? Diyorum işte her eve lazım bir usg hemen bakardık 😂😂
Taşınabilir usg ne zaman icat edilir takriben😂 neyse bakalım bu ay da akışına bırakalım bir sonraki ay deneyeyim o seçeceği de olmadı. Zaman geçmiyor resmen🤷🏻‍♀️

Canım sen gidip yumurtalarına baktırdın o zaman zamanında öyle mi? Valla adetimin 12. Günü gittim 21 mmdi.
Ben de kürtajdan sonraki ilk adetimde kist oluştu 41 mm falandı, şimdi korkuyorum acaba daha da büyüdü de çatlamayıp kist mi oldu diye. Ama o günlerde kasıklarımda ağrılar oldu batma hissi gibi, çatlamıştır da diyorum, bilemedim bir türlü ovülasyon takibi de yapmadığım İçin.
Ben 4 5 kez yumurta takibi yaptırdım doktora bizzat hepsinde rahat hissettim çatlama olduğunu adet de günü gününe gelmişti

Ben 4 5 kez yumurta takibi yaptırdım doktora bizzat hepsinde rahat hissettim çatlama olduğunu adet de günü gününe gelmişti
Tüm şartlar sağlanmış olsa da gebelik olmayabiliyor işte ben de bu fikre alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Hem umutluyum hem de güvenli tarafta kalmaya çalışıyorum belki olmaz çok kaptırma kendini diye, nasip bakalım 🤲 siz de güzel haberler alın Eylül bize uğurlu gelsin inşallah 🙏

Ay Allahım daha bu kuzuların stresi var maşallah bize stres mi heyecan mı yok 🥰😂ay yeterki sağlıklı olsunlar tabi ama insan illaki cinsiyeti de merak ediyor işte 🥰
Bitmiyor valla her gün birimiz için strese giriyoruz 🥰
Canım bende 76 kg ile başladım bu son 2 ay sürekli kilo aldım şuan 15 kg yu tamamlıyorum daha geçmedim bugün tartıldım 89.400 dün😁🙈 daha vaktim de var yani 15 kg dan fazla Alaçam bu gidişle hayırlısı bakalım ama tabi bebek de almış şükür bu kiloyu insalalh csnim beneklerin 2,500 un üzerinde doğar zaten 7. Aydan sonra kilo almaya başladık sabır insalalj senin bebişlerde alır ♥️🙏🤗🤲
Maşşallah canım son zamanlar alınıyormuş zaten doğunca koşturmaktan gider onlar hemen yeter ki bebiş sağlıklı olsun 🥰❤️

Yok kız evlat işte ayrım olur mu hiç hepsi bir Allah sağlık sıhhat hayırlı ömür versin tek🥰🥰

İnşallaah canm benim olumsuz düşünmemeye çalış bebeğin ve sen sağlıklısınız inşallah ♥️iyi yapmışsın o takvimin doğuma kadar hep ekli kalır inşallah 🤗
Ne tevavuk ki koca formda bana benzer durumda ilk defa senle karşılaştım hani buna sevinilmez de beni daha iyi anlayabildiğini aynı şeyler hissettiğimiz düşünüyorum. İnşallah dört gözle senden gelcek güzel haberi bekliyorum ♥️♥️
Amin insalalh canım oar işte iyle düşünüyor ilgi miktarı azalınca kıskanıyorlar bizim syrim yaptığımızı düşünüyorlar 😁 amin insalalh Rabbim çocuklarımıza sağlık şifa sıhhat versin 🤗🤲🙏

Bitmiyor valla her gün birimiz için strese giriyoruz 🥰

Maşşallah canım son zamanlar alınıyormuş zaten doğunca koşturmaktan gider onlar hemen yeter ki bebiş sağlıklı olsun 🥰❤️
Sağol canım insalalh gider hepsi zaten artık 3 çocuklu hayat beni bekliyor kızların okulu kreşi market alışverişleri bebeğin randevuları bitmez derken koşturcsm hep vura da böyle işte insan nefes alamıyor hep çalışıyoruz ordan oraya git kağıt kürek işleri yap bitmiyor 🤦☺️🤷 tekrar başa sarcaz doğumdan sonra çok işim olacak hayırlısı bakalım sağlıklı gelsinler de insalalh 😌🤲🙏

Ne güzel söylemişsin, bekliyoruz heyecanla Sohrab Sohrab ı :) sonra peşine bizler takılacağız inşallah.

Kızlar ben size bir şey sormak istiyorum, ovülasyon günü tabiki yapanların yumurtlama olarak tabir ettiği gün hangisi oluyor? Ben geçtiğimiz cuma doktora gittiğimde 21 mm yumurtam olgunlaşmıştı, doktor çatlayacak olan bu dedi, o gün ben yumurtlamış mı oluyorum yani😂 ya çok afedersiniz gerçekten bazı şeyler kafamda oturmuyor.
Ben şuan için ovülasyon tabiki yapmadığından yumurtlama çatlama hangi gün arayla oluyor bu 21 mm’lik yumurta yumurtlamış mı kabul ediliyor hiç bilmiyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi?
Çatlama dedıklerı sey, yumurta yeterli olgunluğa gelınce yumurtalıklardan atılır, bunu tüpler yakalar.. O olay, mesela yeterli olgunluğa gelır ama atılmazsa kist olarak kalır, hatta büyümeye devam bile edebilir o yumurta..çatlatma iğnesi de o buyukluge gelen yumurtanın olgunlasması ıcın.

Çatlama dedıklerı sey, yumurta yeterli olgunluğa gelınce yumurtalıklardan atılır, bunu tüpler yakalar.. O olay, mesela yeterli olgunluğa gelır ama atılmazsa kist olarak kalır, hatta büyümeye devam bile edebilir o yumurta..çatlatma iğnesi de o buyukluge gelen yumurtanın olgunlasması ıcın.
Evet bir öncekinde öyle oldu sanırım 40 mm çok büyük, bir yumurta İçin çünkü. Teşekkürler canım.

Oh çok şükür bitsin artık karantinada olmak çok skıcı😣 iyiyiz şükür kuzum, bi ara amniyon sıvısı problemi yaşadık şükür düzeldi o da, geçen cuma kontrolüm vardı 1 kilo olmuşuz🙏 1. Doz asimi oldum bu arada.. ayy ozlemissinsir asyosu❣ sağlıkla görün inş 🙏🙏🙏
Ayy maşallahh 🧿♥️

Evet bir öncekinde öyle oldu sanırım 40 mm çok büyük, bir yumurta İçin çünkü. Teşekkürler canım.
Hanı yumurtalama sancısı oluyor ya, ıste muhtemelen o yumurtlaıktan atılırken oluyor.. O gun degerlendırmek gerek ve oncesınde kı 2 gunü

Hanı yumurtalama sancısı oluyor ya, ıste muhtemelen o yumurtlaıktan atılırken oluyor.. O gun degerlendırmek gerek ve oncesınde kı 2 gunü
Cuma 21 mm olduğunu söyledi doktor cuma ve ctesi ilişki olsun dedi, ben garanti olsun diye pazarı da ekledim ona:)
Şaka bir yana hiçbir şeyin garantisi yok tabi, doktor bile söyledi tüm şartlar sağlansa bile olasılık her ilişkide % 25 diye. Olmama olasılığı olma olasılığından 3 kat daha fazla bilimsel olarak.

Cuma 21 mm olduğunu söyledi doktor cuma ve ctesi ilişki olsun dedi, ben garanti olsun diye pazarı da ekledim ona:)
Şaka bir yana hiçbir şeyin garantisi yok tabi, doktor bile söyledi tüm şartlar sağlansa bile olasılık her ilişkide % 25 diye. Olmama olasılığı olma olasılığından 3 kat daha fazla bilimsel olarak.
Evet oyle, ama ınsallah tutmustur ❤️ keske şanslı grupta olsaydık ama, o olasılık bende Hıc tutmadı 😄

Bu Eylül grubunda ben olur muyum bilmiyorum ama bu gruptan pek çok arkadaşımız olacak bu u yürekten hissediyorum, bir önceki gebeliğimde de hissetmiştim😊🤲
İlk sayfadan bakınca her ay muhakkak en bi hamilemiz var, inşallah Eylül haberleri de gelir peşpeşe ❤️ ilimizin de tutarsa aramızda 3 4 gun olcak 🥰

Ay evet sorma iki kere kan verdim ya bide ilk seferde yapamadılar testi bekle bekle mahvolduk. Bir de korkuyorum doktora da gideli çok oldu ama şimdi mutluyum gidicem bir şey dicek diye de ödüm kopuyor. Cinsiyetleri iki kız demişti canım ama değişebilir dedi 10+4tü erkendi sen mi öyle tahmin etmiştin yoksa içine mi doğdu bilemiyorum artık 😅 bi arkadaşım da ısrarla bi kız bi erkek olacak yanlış tahmin etmiş doktor diyor kabullenemedi 😂 biz kız bebişleri çok sevdiğimiz için çok mutluyuz her türlü mutlu olucaz zaten hayırlısı olsun hepsi ayrı güzel bu kadar beklemeye ayırt edecek değilim 😇
Ya minik prensesler mi geliyor maşallah 🥰❤️🙏🤲 bende kız çocuklarını severim Rabbim gönlünüze göre versin insalalh bakalım sonralara cinsiyeti değişir .mi😁🙈
Oh çok şükür bitsin artık karantinada olmak çok skıcı😣 iyiyiz şükür kuzum, bi ara amniyon sıvısı problemi yaşadık şükür düzeldi o da, geçen cuma kontrolüm vardı 1 kilo olmuşuz🙏 1. Doz asimi oldum bu arada.. ayy ozlemissinsir asyosu❣ sağlıkla görün inş 🙏🙏🙏
🧿Masalalh canım şükür bebeifn de kilo almış amniyon suçunda düzeldi 🤲🙏☺️ çok geçmiş olsun ♥️🥰

Ne olumlu olabiliyorum ne olumsuz beklemedeyim 😍 Bunu yaşadı diye sevinmek değil tabiki ama aynı şeyi yaşayan insanlarla karşılaştığımıza seviniyoruz duygularımızı anladığı için, dertleşebildiğimiz için ☺️ İnşallah birbirimize güzel haberler verebilelim, umut olalım ♥️

X