Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin sanada geçmiş olsun

İlk sayfadan bakınca her ay muhakkak en bi hamilemiz var, inşallah Eylül haberleri de gelir peşpeşe ilimizin de tutarsa aramızda 3 4 gun olcak
Ah ne güzel söyledin, eşimle Eylül ayında tanıştım Eylül ayında evlendim kızım olursa adını Eylül koyacak kadar çok seviyorum Eylülü

Belli olmaz bakalım doktora güveniyorum aslında ama çok erken söyledi süpriz de olabilir inşallah en hayırlısı olsun

Teşekkür ederim geçmiş olsun sanada canım. Bende ilk adeti bekleyim sonra deneyim diye düşünüyordum bakalım cesaret edebilecek miyim. Rahimde n parça da almışlar onun sonucunu alcam grl 20 gün Sonra dedi

Aynen öyle tüm şartlar olsa da nasip olması önemli işte benim tedavim ekimde başlayacak inşallah hepimizin arka arkaya hepimizin güzel haberleri olur

Teşekkür ederim geçmiş olsun sanada canım. Bende ilk adeti bekleyim sonra deneyim diye düşünüyordum bakalım cesaret edebilecek miyim. Rahimde n parça da almışlar onun sonucunu alcam grl 20 gün Sonra dedi
Gönüle göre olsun canım inşallah bunda psikoloji de önemli rahim toparlandıktan sonra iyi hissediyorsan dene inşallah güzel haberlerin olur

Şuan hangi aşamadasınız canım? Bakarsın oluverir bu ay
Bu ay dinlenmek istiyorum çünkü kaç aydır ilaç kullandım bünyem alt üst oldu resmen ilaçsız da yumurtam sağlıklı istenen boyuta gelmiyor aşı oldum bu ay hem onun üstünden bir adet geçsin hem ben dinleneyim dedim Ekim 1 de adet olacağım gibi gününde gelirse o ay aşılama olacak artık bakalım

Mayısta doğacak ama, sonra Eylül de mi doğdu sorularına maruz kalacaksın bak
Yaaa derdimin bu olmasını istiyorum şuan :)) keşke olsa
İyi düşünmüşsün canım, aşı olmakla da çok iyi etmişsin. Gerçekten sayılar inanılmaz boyutta şuan. En azından tedavi olacağın tarihi biliyorsun bu bile insanı rahatlatıyor

Aynen bu bari içimi rahatlatıyor bakalım ekimde ne olur

Kızlar bugun okulda maskeni tak demekten yoruldum, benım okulumda sınıflar max 25 kiişi, daha kalabalık okulları dusunemiyorum bile.. 15 gün sonra vaka sayılarındakı fırlamayı gorün siz
Eşim de öyle diyor birde öğle yemeği var müdürleri üst makamlara o kadar demiş yemekhane küçük sayı fazla tüm derslerde maske taktırıp hooop öğlen nasıl yemek yedireceğiz diye onlar da ne yapalım bize böyle dendi demişler, müdür ne yapsın çareyi bahçeye sıra taşımakta bulmuş bari açık alanda yensin şimdilik diye

İşte ne zamana kadar o da, kış yaklasıyor

Okul müdürünü takdir ediyorum kaderine terk etmiyor yine de öğrencileri . Bu düşüncesizce eğitim yaklaşımı umarım istikrarlı şekilde yüz yüze diyenleri pişman etmez . Yanılan biz eğitim neferleri oluruz çok isterim ama dört bir yandan korkutucu derecede görüntüler geliyor

Kızlar bugun okulda maskeni tak demekten yoruldum, benım okulumda sınıflar max 25 kiişi, daha kalabalık okulları dusunemiyorum bile.. 15 gün sonra vaka sayılarındakı fırlamayı gorün siz
Beni de çok korkutuyor. 5 gün kuluçka süresi haftasonu belli olur sonumuz hayr olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…