Teşekkür ederim. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin sanada geçmiş olsunÖncelikle geçmiş olsun, ben de 6haftalık düşük yaptım ama kürtaj olmadım kendiliğinden oldu. Düşükten tam 30gün sonra ilk adetim oldu. 2. İse 15gün sonra oldu ben de bu ay denemelere başlamayı düşünüyorum.
Ah ne güzel söyledin, eşimle Eylül ayında tanıştım Eylül ayında evlendim kızım olursa adını Eylül koyacak kadar çok seviyorum Eylülüİlk sayfadan bakınca her ay muhakkak en bi hamilemiz var, inşallah Eylül haberleri de gelir peşpeşeilimizin de tutarsa aramızda 3 4 gun olcak
Belli olmaz bakalım doktora güveniyorum aslında ama çok erken söyledi süpriz de olabilir inşallah en hayırlısı olsunYa minik prensesler mi geliyor maşallahbende kız çocuklarını severim Rabbim gönlünüze göre versin insalalh bakalım sonralara cinsiyeti değişir .mi
Masalalh canım şükür bebeifn de kilo almış amniyon suçunda düzeldi çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim geçmiş olsun sanada canım. Bende ilk adeti bekleyim sonra deneyim diye düşünüyordum bakalım cesaret edebilecek miyim. Rahimde n parça da almışlar onun sonucunu alcam grl 20 gün Sonra dediVanım benimde 2. Kürtajım gerçekleşti doktor bana beklemenize gerek yok artık eski usül yöntemlerle kürtaj yapılmıyor rahim toparlandıktan sonra herhangi bit sorun yok dedi . Sen psikolojik olarak hazır hissediyorsan bir adet gördükten sonra doktor kontrolüne git istersen daha sonra doktorun dediğine göre isterseniz korunmadan denersiniz ve umarım yüzün Güler
Aynen öyle tüm şartlar olsa da nasip olması önemli işteTüm şartlar sağlanmış olsa da gebelik olmayabiliyor işte ben de bu fikre alıştırmaya çalışıyorum kendimi. Hem umutluyum hem de güvenli tarafta kalmaya çalışıyorum belki olmaz çok kaptırma kendini diye, nasip bakalımsiz de güzel haberler alın Eylül bize uğurlu gelsin inşallah
Olsun sonu güzel olacak inşallahBitmiyor valla her gün birimiz için strese giriyoruz
Maşşallah canım son zamanlar alınıyormuş zaten doğunca koşturmaktan gider onlar hemen yeter ki bebiş sağlıklı olsun
Gönüle göre olsun canım inşallah bunda psikoloji de önemli rahim toparlandıktan sonra iyi hissediyorsan dene inşallah güzel haberlerin olurTeşekkür ederim geçmiş olsun sanada canım. Bende ilk adeti bekleyim sonra deneyim diye düşünüyordum bakalım cesaret edebilecek miyim. Rahimde n parça da almışlar onun sonucunu alcam grl 20 gün Sonra dedi
Şuan hangi aşamadasınız canım? Bakarsın oluverir bu ayAynen öyle tüm şartlar olsa da nasip olması önemli iştebenim tedavim ekimde başlayacak inşallah hepimizin arka arkaya hepimizin güzel haberleri olur
Mayısta doğacak ama, sonra Eylül de mi doğdu sorularına maruz kalacaksın bakAh ne güzel söyledin, eşimle Eylül ayında tanıştım Eylül ayında evlendim kızım olursa adını Eylül koyacak kadar çok seviyorum Eylülü
Bu ay dinlenmek istiyorum çünkü kaç aydır ilaç kullandım bünyem alt üst oldu resmen ilaçsız da yumurtam sağlıklı istenen boyuta gelmiyorŞuan hangi aşamadasınız canım? Bakarsın oluverir bu ay
Yaaa derdimin bu olmasını istiyorum şuan :)) keşke olsaMayısta doğacak ama, sonra Eylül de mi doğdu sorularına maruz kalacaksın bak
İyi düşünmüşsün canım, aşı olmakla da çok iyi etmişsin. Gerçekten sayılar inanılmaz boyutta şuan. En azından tedavi olacağın tarihi biliyorsun bu bile insanı rahatlatıyorBu ay dinlenmek istiyorum çünkü kaç aydır ilaç kullandım bünyem alt üst oldu resmen ilaçsız da yumurtam sağlıklı istenen boyuta gelmiyoraşı oldum bu ay hem onun üstünden bir adet geçsin hem ben dinleneyim dedim Ekim 1 de adet olacağım gibi gününde gelirse o ay aşılama olacak artık bakalım
Aynen bu bari içimi rahatlatıyor bakalım ekimde ne olurYaaa derdimin bu olmasını istiyorum şuan :)) keşke olsa
İyi düşünmüşsün canım, aşı olmakla da çok iyi etmişsin. Gerçekten sayılar inanılmaz boyutta şuan. En azından tedavi olacağın tarihi biliyorsun bu bile insanı rahatlatıyor
Eşim de öyle diyor birde öğle yemeği var müdürleri üst makamlara o kadar demiş yemekhane küçük sayı fazla tüm derslerde maske taktırıp hooop öğlen nasıl yemek yedireceğiz diye onlar da ne yapalım bize böyle dendi demişler, müdür ne yapsın çareyi bahçeye sıra taşımakta bulmuş bari açık alanda yensin şimdilik diyeKızlar bugun okulda maskeni tak demekten yoruldum, benım okulumda sınıflar max 25 kiişi, daha kalabalık okulları dusunemiyorum bile.. 15 gün sonra vaka sayılarındakı fırlamayı gorün siz
İşte ne zamana kadar o da, kış yaklasıyorEşim de öyle diyor birde öğle yemeği var müdürleri üst makamlara o kadar demiş yemekhane küçük sayı fazla tüm derslerde maske taktırıp hooop öğlen nasıl yemek yedireceğiz diye onlar da ne yapalım bize böyle dendi demişler, müdür ne yapsın çareyi bahçeye sıra taşımakta bulmuş bari açık alanda yensin şimdilik diye
Okul müdürünü takdir ediyorum kaderine terk etmiyor yine de öğrencileri . Bu düşüncesizce eğitim yaklaşımı umarım istikrarlı şekilde yüz yüze diyenleri pişman etmez . Yanılan biz eğitim neferleri oluruz çok isterim ama dört bir yandan korkutucu derecede görüntüler geliyorEşim de öyle diyor birde öğle yemeği var müdürleri üst makamlara o kadar demiş yemekhane küçük sayı fazla tüm derslerde maske taktırıp hooop öğlen nasıl yemek yedireceğiz diye onlar da ne yapalım bize böyle dendi demişler, müdür ne yapsın çareyi bahçeye sıra taşımakta bulmuş bari açık alanda yensin şimdilik diye
Amin canım inşallah en hayırlısı ne ise o olsunBelli olmaz bakalım doktora güveniyorum aslında ama çok erken söyledi süpriz de olabilir inşallah en hayırlısı olsun
Hemde aşırı arabayı vermemek için devretmiş tek kuruş para çıkmasın diye kendilerini yirtiyolarAyy iyice çirkefleşmişler desene
Niye Eylül u pas geçiyorsunuz tedavide. Bilmediğim için soruyorum aşılama idi sanki. Doktor niye bekletiyorAynen öyle tüm şartlar olsa da nasip olması önemli iştebenim tedavim ekimde başlayacak inşallah hepimizin arka arkaya hepimizin güzel haberleri olur
Kızlar bugun okulda maskeni tak demekten yoruldum, benım okulumda sınıflar max 25 kiişi, daha kalabalık okulları dusunemiyorum bile.. 15 gün sonra vaka sayılarındakı fırlamayı gorün siz