Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soruyu da aslında biraz yanlış sormuşum ama sizler beni anladınız 🥰 Benim bide normalde 2 kaybımda tam bugünlerde olmuştu. Hiç bu kadar belirti yaşamamıştım bebeğin kalbi dursa bile HCG artmaya devam ettiği için belirtiler devam ediyormuş ama diğerlerinde böyle olmamıştı.Dualarınız için çok teşekkür ederim 2.kaybımda da konu açmıştım siz de yazmıştınız iyi gelmişti☺️ İnşallah sende, bende bi daha kürtaj yaşamayız🤲🥰
İnşallah canım, inşallah tekrar kürtaj yaşamayız.
Bedenen, ruhen ve aklen sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim hepimize. 😉
Ben de 3.adeti bekliyorum, Covid aşılarımın 2 dozunu da tamamladım, üzerinden biraz geçsin istedim.
Bu adetle birlikte, en hayırlı zamanda diye dua etmeye başlayacağız artık. 🥰
Hamilelerin duası kabul olurmuş, siz de dua ederseniz sevinirim. 😉

Merhaba, geçtiğimiz haftalarda kimyasal gebelik yaşadım normal adetten farksızdı. 3 ay öncede 6 haftalık sebepsiz düşüğüm vardı o da normal regl gibiydi. 1 hafta önce kimyasal sonrası kontrole gittiğimde doktorum progesteron eksikliğinden şüphelendi ve 12. Gün yumurta takibine çağırdı korunmanıza gerek yok dedi. Daha önce böyle bir problem yaşayan oldu mu acaba, umarım sorun budur da çözümü kolaydır🙏
Öncelikle inşallah bir daha Rabbim aynı şeyi yaşatmaz 🤲🏻erken haftalarda kaybı olan arkadaşlarım daha iyi cevap vereceklerdir çünkü ben bir kez 9. Hafta kalp durması ile kürtaj oldum. Sonrasında da kan pıhtılaşması ve kromozom analizi testi yaptırdım sorun ne anlayabilmek için sizin 2 kaybınız var aslında isteseniz kan pıhtılaşması testini yaptırabilirsiniz artık

Sağol canım teşekkürler 🤗♥️

Kizlar bugün randevum vardı gün aldım :anneadayı::anne:
23 Eylül de bebiş geliyor sezaryen olacam bebek ters durmuş daha geçen günlere kadar baş asagidi
Sanırım dün gece dönmüş çıkmış gece çok tekme yedim çünkü 😁🤭
Hayırlısı ile inşallah 23 Eylül ♥️ doğum günü bebeğimin şükür bebek iyidir kilosu 3.300 Gr di boyu 49 cm
Bakalım hayırlısı ile şafak saycam 14 gün ♥️🥰 Rabb'im hakkımızda hayırlısını nasıp etsin inşallah 🤲🙏 insalalj sizinde hepinizinde gebelik doğum haberini alırım 🤲🙏♥️😌😍
Ayyy az kalmıs ❤️ saglıkla gelsin miniğimiz

Öncelikle inşallah bir daha Rabbim aynı şeyi yaşatmaz 🤲🏻erken haftalarda kaybı olan arkadaşlarım daha iyi cevap vereceklerdir çünkü ben bir kez 9. Hafta kalp durması ile kürtaj oldum. Sonrasında da kan pıhtılaşması ve kromozom analizi testi yaptırdım sorun ne anlayabilmek için sizin 2 kaybınız var aslında isteseniz kan pıhtılaşması testini yaptırabilirsiniz artık
Amiiin, Allah razı olsun hepimiz için inşallah🙏 Ben doktoruma bunu danıştım ancak kan pıhtılaşmasından kalp durma durumlarında şüpheleniyoruz şuan için gerek yok dedi. Ama ben her ihtimale karşı yaptıracağım önceden önlem almak adına.

Amiiin, Allah razı olsun hepimiz için inşallah🙏 Ben doktoruma bunu danıştım ancak kan pıhtılaşmasından kalp durma durumlarında şüpheleniyoruz şuan için gerek yok dedi. Ama ben her ihtimale karşı yaptıracağım önceden önlem almak adına.
İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir gebelik elde edersiniz 🤲🏻💜

Arkadaşlar merhaba bende 30 ağustos ta düşük yaptım kürtaj oldum. Kanamalar azalmaya başladı. Ne zaman adet olurum? 1 2 ay sonra bebiş için denemelere başlayabilir miyiz. Doktor kağıda 6nay gebelik önerilmemektedir yazıyor ama 6ay çok gibi geldi. Hamile kalan var mı? İlk gebeliğimdi hiç bişey bilmiyorum kusura bakmayın 🙈
Öncelikle geçmiş olsun, ben de 6haftalık düşük yaptım ama kürtaj olmadım kendiliğinden oldu. Düşükten tam 30gün sonra ilk adetim oldu. 2. İse 15gün sonra oldu ben de bu ay denemelere başlamayı düşünüyorum.

X