- 12 Nisan 2019
- 24.054
- 38.176
Çok sevindim canımToparladım daha iyiyim gece ağrılarım devam ediyor birde grip gibi sesim hala düzelmedi. Çok şükür halime inşallah atlatmisimdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canımToparladım daha iyiyim gece ağrılarım devam ediyor birde grip gibi sesim hala düzelmedi. Çok şükür halime inşallah atlatmisimdir
hadi yaaaaBen kürtaj sonrası hep takipliydim aslında 4 kez felan femara kullandım ama olmadı en son solda 4 sağda 5 görüyordu ilaçla takip ettiğinde de 3 kez 2 tane yumurtam gayet güzel gelişmişti ama olmadı, 2 ay da rahim kalınlıştırmak için uğraştı çünkü 12. Gün bile 5.5 mm ölçüyordu böyle böyle bu günlere geldik
ben de var 30 adet taze stok gönderem miTest yokmus ki
hem de çoookkSevindim içiniz rahtlamistir
Kızzz kocayla fıt fıt kaçırmaaa 3 gün boyunca önemliiiKızlar bir şey danışmak istiyorum benim yumurtam 21 mm olmuş ya, bu büyük mü adetten sonraki 12. Gün için. Doktor dün bugün çatlar muhtemelen demişti; başka ekstra bir şey mi gördü bilmiyorum. Sadece boyuttan mı tespit ediliyor bu? Bir de bunun daha da büyüyüp kist olma durumu da var değil mi? Ama kist olduğu dönem gittiğimde adetimin 5. Günü 40 mm kadardı. İçime kurt düştü bilenler yardımcı olabilir mi?
30 cok deil mi kız napıcan o kadar testihadi yaaaa
olsun moral bozmak yok yumurta var sperm var çare var
ben de var 30 adet taze stok gönderem mi
hem de çoookk
sen nasılsın atlattın mı inşallah daha iyi misin
Kızzz kocayla fıt fıt kaçırmaaa 3 gün boyunca önemliii
ee her ay hamile kalma ihtimalim var ya acil bi hamilelik durumunda evden tedarik yaneee30 cok deil mi kız napıcan o kadar testi
Ben de tutucam kendimi bu sefer, kan testine gidicem direk günüm gelince.. Evde de yok zatenee her ay hamile kalma ihtimalim var ya acil bi hamilelik durumunda evden tedarik yaneee
ay şaka bi yana da 20 li alcaktım e 10 lusu 18 lira bi de kargo koyuyolar 10 lira dedim 10 lira kargoya vereceğime bi onlu daha alayım dursun elimde canım sıkıldıkça yaparım
İyiyim semptomlar ntumu devam ediyor ama şiddeti azaldı bayahadi yaaaa
hem de çoookk
değerlendirmeye çalışıyoruz bakalım dün bugün dedi doktor dahadi yaaaa
hem de çoookk
Hepimizi gaza getiriyon hadi inşallah Eylül 18 i dört gözle bekliyoruzTest yokmus ki
O da lazım ama heyecan ıyıdır, ovitrelle vurdum dun aksam o yuzden Pozitıf cıkar zaten şuan daHepimizi gaza getiriyon hadi inşallah Eylül 18 i dört gözle bekliyoruz
ay ben sana pozitif hissefdiyorum şimdidenBen de tutucam kendimi bu sefer, kan testine gidicem direk günüm gelince.. Evde de yok zaten
çok şükür daha da iyi olursun inşallahİyiyim semptomlar ntumu devam ediyor ama şiddeti azaldı baya
sakın es geçme bekle tamam mı hemen duş alma bebek olur mu olmaz mı tutar mı tutmaz mı düşünme..biz 3. de klomenle yumurta takibi yaptık doktor 3 gün ilişki dedi sadece dr dedi diye yaptık hatta afedersin uyku uyur modd o kadar gamsızdım.bana dedi ki 14.gün kan ver bakalım diye.kan testi 264 küsür çıkmıştı ne olduğunu bile anlamıyordum doktora attım tebrik ederim hamilesin demişti..hey gidi hey bi kere bile doğuramadımdeğerlendirmeye çalışıyoruz bakalım dün bugün dedi doktor da
Canım şuan olmaması İçin bir neden yok her şey yolunda gibi ama Allah’ın takdiri işte, ona sığınıyorum benim elimden gelen başka bir şey yok bak taa yumurtayı görmeye bile gittik ben adetim geçmeden test falan yapmayı düşünmüyorum zaten, 23 eylülü beklicem sabırla.ay ben sana pozitif hissefdiyorum şimdiden
çok şükür daha da iyi olursun inşallah
sakın es geçme bekle tamam mı hemen duş alma bebek olur mu olmaz mı tutar mı tutmaz mı düşünme..biz 3. de klomenle yumurta takibi yaptık doktor 3 gün ilişki dedi sadece dr dedi diye yaptık hatta afedersin uyku uyur modd o kadar gamsızdım.bana dedi ki 14.gün kan ver bakalım diye.kan testi 264 küsür çıkmıştı ne olduğunu bile anlamıyordum doktora attım tebrik ederim hamilesin demişti..hey gidi hey bi kere bile doğuramadım
olur olur sıkma canınıCanım şuan olmaması İçin bir neden yok her şey yolunda gibi ama Allah’ın takdiri işte, ona sığınıyorum benim elimden gelen başka bir şey yok bak taa yumurtayı görmeye bile gittik ben adetim geçmeden test falan yapmayı düşünmüyorum zaten, 23 eylülü beklicem sabırla.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin valla bir benim değiltabi gönlümüzdekini de hakkımızda en hayırlı şekilde versin yoksa biz ne doğru ne yanlış nerden bilelimbilmiyorum onca şey sonunda çok heves edemiyorum ama tabi inşallah bu kez sağlıkla olur ya hepimizinAynen canım, demek kı boylesi hayırlıymıs, butun ıslemlerı tamam, aşılama öncesi hsg istiyorlar, tüplerin durumunu ogrenmek ıcın... Yoksa bosuna yapilmis olur.. Zaten dogal bı yontem (benım doktor oyle dıyor hep) spermi yıkayıp yumurtanın en yakınına bırakıyorlar.. Bu sefer hersey guzel olcak, bak benım gebelık ilk asılamada olmustu
Evet, onlar da kendilerini ayarlarlar..ne guzel sorumluluk sahibi bı insansın, kız seni cok seviyorum valla, Rabbim hep güzel gönlüne göre versin
Tedavin bitince sonucu 18 Eylül de mi Alaçan o gün mu test yapacaksınO da lazım ama heyecan ıyıdır, ovitrelle vurdum dun aksam o yuzden Pozitıf cıkar zaten şuan da
Benim çevremde biontech sınavoc olup hamile kalanlar var kızlar hamilelikleri de gayet güzel ilerliyor . Adet düzenlerinde de oynamam olmamış . İnsanın kafasına takılıyor aşı ama özellikle çalışan bireyler için aşı yaptırmak gerekiyor gibi sağlık açısından1.doz aşımdan sonra şuan adetin 3. Günündeyim günü gününe geldi hiç bir sıkıntı olmadı şükür ailemde bayan olan kimseyi o konuda etkilemedi aynen bu ay az spor az diyet bi kilo vereyim dedim gerisi nasip
Valla ben yaptırdım artık 2 doz da bitti şükür hadi 3.de olacak demedikleri sürece aşı serüvenim bitti ilk doz sonrası adetim de gününde geldi bir tuhaflık yoktu bugün 2.doz oldum bakalım inşallah bu da bir kol ağrısı ile geçerBenim çevremde biontech sınavoc olup hamile kalanlar var kızlar hamilelikleri de gayet güzel ilerliyor . Adet düzenlerinde de oynamam olmamış . İnsanın kafasına takılıyor aşı ama özellikle çalışan bireyler için aşı yaptırmak gerekiyor gibi sağlık açısından
Canım uzak kaldım buralardan olumlu ilerliyor değil mi tedavinAynen canım, demek kı boylesi hayırlıymıs, butun ıslemlerı tamam, aşılama öncesi hsg istiyorlar, tüplerin durumunu ogrenmek ıcın... Yoksa bosuna yapilmis olur.. Zaten dogal bı yontem (benım doktor oyle dıyor hep) spermi yıkayıp yumurtanın en yakınına bırakıyorlar.. Bu sefer hersey guzel olcak, bak benım gebelık ilk asılamada olmustu
Evet, onlar da kendilerini ayarlarlar..ne guzel sorumluluk sahibi bı insansın, kız seni cok seviyorum valla, Rabbim hep güzel gönlüne göre versin
Şifa olsun inşallah canım hangisini yaptırdın ? Ben iki hafta sonra ikinci dozu olacağım doktor korunma süresi vs söyledi mi size biz sorduk gerek yok dedi ama bilemedimValla ben yaptırdım artık 2 doz da bitti şükür hadi 3.de olacak demedikleri sürece aşı serüvenim bitti ilk doz sonrası adetim de gününde geldi bir tuhaflık yoktu bugün 2.doz oldum bakalım inşallah bu da bir kol ağrısı ile geçer
18 eylul de kan testı vericem, hcg sonucuna gore belkı olacak cnmTedavin bitince sonucu 18 Eylül de mi Alaçan o gün mu test yapacaksın