Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aret kamer e göndercem gerekirse burda başka Bi Dr da göstercem kuzum inşallah
bir mucizee bu arada teşekkür ederim kuzum, inşallah bu ay güzel olur olmasa da hayırlı vakitte olur
Yaaa hadi hayırlı haberlerle gelin inşallah hepinizden güzel şeyler duyuyorum mutlu oluyorum inşallah Eylül uğurlu gelir hepimize

Ayy benım kalbim kaldırmaz, ortalıktan kaybolayım yıne ne dersin Ha-ri
Nereyee sakın kaybolma bir yere Ben çok güzel şeyler hissediyorum senin için. Sonuç güzel olacak Allah’ın izniyle.

Bizi bu başlık altında topladığın için de çok teşekkür ederim bu arada. Söylemeye fırsat olmamış hiç şimdi fark ettim. Bu gruptaki arkadaşların hepsi çok iyi niyetli hep destek aranıza yeni katılmamıza rağmen bizlere de aynı özenle cevaplar veriyorsunuz. Çok teşekkür ederim bana çok iyi geldi burası. Güzellikleri paylaşalım hep

Yok yok şaka yapıyorum, oncekı transfer sonrası Baska seyler de olmustu bisüreliğine ayrılmıstım, sosyalsosyalcıye takılıyorum
Benım ıcın de burası cok ıyı oldu, aynı acıyı yasayan insanlarla bıseyler paylasabılmek bana cok ıyı geldı. Elimden geldiğince yardımcı olmaya calısıyorum, hepimiz birbirimize iyi geliyoruz

8ınde evet canım, 10 gün sonra test gunu
Transferin 5. 6.gününde bile ogrenen oluyor da benim cesaretim yok bu sefer.. Kan testını beklıcem, idrar testı yapmayı dusunmuyorum bıle suan
Aynen ben de o yüzden sordum 1 haftada falan belli oluyor diye hatırlıyorum. Tabi sen ne zaman hazır olursan o zaman yaparsın, ama bize hemen yaz güzel haberi

Ayni zamanda düşük yapıp bende bu ay olumsuz sonuç aldim yaaaa umarım cok beklemeyiz cok üzüldüm bu ay çok umutlanmıştım. Düşük yaptıktan sonra önü açılıyor diye duymuştum hemen hamile kalanların sayısı da bi hayli vardi ama olmadi

Gerçekten öyle, sosyal hayatımda paylaşmıyorum bu duygularımı kesinlikle. Burası telefon kullanım süremi epey arttırmış olsa da devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…