Ay anlatayım
benim yumurtam 21 mm olmuş, gelişmekte olan yumurtalar da var ama çatlayacak olan bu dedi. Tabi çatlamama, çatlayıp döllenememe, çatlayıp spermle buluşamama.. bunlar hep bir ihtimal.
Ugsden bakarken ilişki oldu mu dedi, dün sabah olmuştu dedim bugün yarın da olsun dedi. Normalde iki gün üst üste önermiyoruz ama yumurtanın bugün yarın çatlamadı muhtemel dedi.
Ek olarak eşimi de yanımda odaya götürmüştüm genel bir konuşma yaptı bize size de anlatayım içinize su serper belki. Bu arada ben hastanede gittiğim doktorun özel muayenehanesine gittim daha iyi hizmet alabilmek için açıkçası.
ben geçen ağustostan beri düşünüyoruz ama işte doğum kontrol hapını bırak korun miyom operasyonu ol korun bırak hamile kal kürtaj ol korun derken bu zamana geldik deyince, 1 senedir olmuyor gibi düşünmeyin bakIn gebelik elde etmişsiniz genetik olarak bozukluk olması sebebiyle düşük yapmışsınız artık resetlemişsiniz gibi düşünün mayısta kürtaj olmuş bir 1 ay korunmuş biri için gelinen süreç uzun değil 35 yaşından sonra 3 ayda olmaz ise tedavi öneriyoruz, bir kere hamilelik oluşmuş bakın yumurta büyümüş demek ki doğal yollarla olması İçin bir engel yol şuan tedavi görecek bir durum yok dedi.
Az önce yazdığım şekilde arkadaşımızın başına gelen olaydan hareketle tüplerin kapalı olması gibi bir durum olabilir mi dedim, o da ağır bir enfeksiyon sonucu tüplerin kapanması olasılığını değerlendiririz ama bir enfeksiyon geçerseniz siz bunu anlarsınız dedi. Öyle bir şikayetim de yok şuanlık.
Bu arada doktoru beklerken doktor 2 kızıyla birlikte geldi muayenehaneye. 6 ve 10 yaşlarında taş çatlasın çocuklar, o kadar hoşuma gitti ki. Allah bağışlasın, hem anne hem doktor hem bir psikolog gibi konuştu etti benimle.
Birde aklıma gelmişken
karaca3443 corasptine devam et günlük gebelik olursa diğer durumları değerlendireceğiz dedi, heterozigot olduğunu da vurguladı.
Bakalım bundan sonrası Allah’ın takdiri kızlar, benim yapabileceğim çözümünü bulmak İçin uğraşacağım bir sorun gözükmüyor şimdilik