- 12 Nisan 2019
- 24.080
- 38.223
Aynen, bende öğle arası yapcm, bıraz uzun bizimkiOf evet derslerin erken bittiği gün yapsam kardır ama bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen, bende öğle arası yapcm, bıraz uzun bizimkiOf evet derslerin erken bittiği gün yapsam kardır ama bakalım
Kız kesin değil deme bak ağzını hayıra aç İnşallah gelecek minnoşun, annesi
Korkuyorum bir şey olursa diye, o yüzden bir şey diyemiyorum içim içimi yiyor Ama inşAllah sağlıklı sıhhatli harika bir gebelik olurAllahım ne hallere geldik iki kere kaset testte çift çizgi bize el sallıyor ama hâlâ daha kesin değil kan vereceğim diye endişe ile yarını bekliyoruz inşallah yarın burada değerim şuymuş dediğini de görelim ve o değer böyle güzel güzel ilerlesin,sonra kese göründü kızlar,bebek göründü kızlar,kalp atışı çok iyi kızlar,yaaa cinsiyeti şuymuş,testler temiz sağlıklı derken şükür sağlıkla doğdu dediğin de olur inşallaharkadan bekleyen hepimiz aynı şekilde gelelim tabi Allahım sen konuyu biliyorsun
Tamam canım sağolKızlar 21 günlük benim yaptığımın adı Get Fit Challenge, Chloe’nin kendi sitesinden programlara bakabilirsiniz.
İnşallah canım idrar testini de 2 gün arayla tekrarla dahada koyulaşacak İnşaAllah kat kat artsın değerin. Ardından biz de hamile kalsak ne güzel bir muhabbet olur şurda hepimiz mutlu olalım İnşaAllahKorkuyorum bir şey olursa diye, o yüzden bir şey diyemiyorum içim içimi yiyor Ama inşAllah sağlıklı sıhhatli harika bir gebelik olur
Canım ne yaptın kan verdinmi? İnşallah güzel haberler verirsinKızlar 21 günlük benim yaptığımın adı Get Fit Challenge, Chloe’nin kendi sitesinden programlara bakabilirsiniz.
Hadi hayırlısı inşallah canım. Inşallah bu ay o mutlu haberi alırız.Kızlar bugün muayeneye gittim. Doktorum bu ay güzel yumurtlamışsın yine yimurtlama olmuş dedi 14mm de yumurta gelişmiş. Bu ayki adetle İnşallah dondurulmuşlarımı deneyeceğiz. Dienille diye bir ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi.
Gitmedim kuzucum, doktor çok yoğunmuş ben de biraz geç kalktım, yarın sabahtan gidicem.Canım ne yaptın kan verdinmi? İnşallah güzel haberler verirsin
Hadi inşAllah senden de çok güzel haberler bekliyoruz canımKızlar bugün muayeneye gittim. Doktorum bu ay güzel yumurtlamışsın yine yimurtlama olmuş dedi 14mm de yumurta gelişmiş. Bu ayki adetle İnşallah dondurulmuşlarımı deneyeceğiz. Dienille diye bir ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi.
Canım sende pıhtılasma varmı varsa doktor işini geciktirmeHadi inşAllah senden de çok güzel haberler bekliyoruz canım
İnşallah canım ❤Hadi hayırlısı inşallah canım. Inşallah bu ay o mutlu haberi alırız.
İnşallah yarını bekleriz o zamanGitmedim kuzucum, doktor çok yoğunmuş ben de biraz geç kalktım, yarın sabahtan gidicem.
İnşallah canım benim ❤Hadi inşAllah senden de çok güzel haberler bekliyoruz canım
Geçmiş olsun canım.Yavaş yavaş düşüyor hcg benimde 2.kürtajimda öyle olmuştu belki bebeğin haftasiyla alakası vardır.Kızlar benimde 2 gündür kanamam başladı tekrar düşük sonrası 10 gün sürmüştü . Sonra bitmişti. Şimdi tekrar başladı az az. Gittim kontrole. Hcg daha 200lerde. Düşmemiş. Rahimde hala kalınmış. Kanama ile incelir diyor. Bakalım
A.slm iyidir Sen nasılsın?Selam kizlar nasilsinizz??
Geçmiş olsun kuzum inş düzelir en yakın zamandaKızlar benimde 2 gündür kanamam başladı tekrar düşük sonrası 10 gün sürmüştü . Sonra bitmişti. Şimdi tekrar başladı az az. Gittim kontrole. Hcg daha 200lerde. Düşmemiş. Rahimde hala kalınmış. Kanama ile incelir diyor. Bakalım