Aaa ben kaçırdım bak bunu yumurta oluşmuş değil mi istediğin gibiEvet tatlım. Sor tabii ne demekbu 4. oldu canım. İlk ikisinde bikaç ay arayla 2 gebelik oldu ama düşük ve dış gebelik oldu. Geçen ay olmadı zaten.. Bu ay da kısmet artık
Evet tatlım. Sor tabii ne demekbu 4. oldu canım. İlk ikisinde bikaç ay arayla 2 gebelik oldu ama düşük ve dış gebelik oldu. Geçen ay olmadı zaten.. Bu ay da kısmet artık
Ay evet olmuş valla çok şükürAaa ben kaçırdım bak bunu yumurta oluşmuş değil mi istediğin gibihadi bakalım bekleme başladı
Evet canım klomen kullanıyorum 2 aydır. İlaçsız yumurtam gelişmiyor benim. Iğneden sonra da bildiğin gibi 36 saat sonra ilişki ve sonra gün aşırı. İnşallah olur tatlım sağolpeki canım sen klomen gibi bir şey kullanıyor musun yoksa sadece çatlama iğnesi yapıyor doktor ona göre ilişki günü mü oluyor. İnşallah bu ay olur ve sağlıkla gelir
Maşallah çok iyiAy evet olmuş valla çok şükürsağda 18 mm, solda 21 mm. Hayırlısı artık tatlım. Ah bu bekleyişler sen ne durumdasın?
Evet canım klomen kullanıyorum 2 aydır. İlaçsız yumurtam gelişmiyor benim. Iğneden sonra da bildiğin gibi 36 saat sonra ilişki ve sonra gün aşırı. İnşallah olur tatlım sağol
Doktorunun numarası varsa msj at istersen cnmKızlar ya benim bi süredir kaşıntı başladı bacaklarımda falan kaşınıyor. Karaciğer enzimleri yüksek olabilirmiş araştırmalarıma göre erken doğum bile söz konusu. Şu an tahlil vermem gerekiyor ama karantinadayım ne yapacağım ben şimdi korkmaya başladım..
Ben de bu ay aşı vuruldum ama artık ara da veremicem gerçekten. Kayıplardan dolayı arada 6 ay gitti zaten. Çok iyi yapmışsın, kafan rahatlamış oldu. Çok haklısın ben de bu takiplerden çok yoruldum ama el mahkumMaşallah çok iyiben bu ay aşı oldum rahim filmi çekildi arkasına histeroskopi oldu öyle olunca korunduk 3 4 güne adet gelir sonra kendimiz deneyeceğiz ilaçsız biraz yoruldum çünkü sürekli gitmekten
İkinci dozu adet sonrası olacağım ama korunmayı düşünmüyorum rahim filmi arkası boşa gitsin istemiyorum. Hem de nasıl rahatladı belki de tam ortada olan o küçük yapışıklık etkiliyordu her şeyi belli mi olurBen de bu ay aşı vuruldum ama artık ara da veremicem gerçekten. Kayıplardan dolayı arada 6 ay gitti zaten. Çok iyi yapmışsın, kafan rahatlamış oldu. Çok haklısın ben de bu takiplerden çok yoruldum ama el mahkum
Inşallahhhhİnşallah 3 aya hamile kalırım da kalmazsam vurulurum artık.
Korona geçirdikten sonra 6 aydı 3 aya indi şimdi 1 ay mı oldu1 aya düştü o 1 ay sonra aşı yapılabiliyor artık sağlık çalışanı olmasanız da.
Ayy bende adet olsam hayırlısıyla gidip olucam bu ara etrafımdaki aşısız olanlar baya ağır geçiriyor şimdi olsam kimisinde adet düzensizliği yapmış zaten düzen kalmazdı hepten bozmuyayımİkinci dozu adet sonrası olacağım ama korunmayı düşünmüyorum rahim filmi arkası boşa gitsin istemiyorum. Hem de nasıl rahatladı belki de tam ortada olan o küçük yapışıklık etkiliyordu her şeyi belli mi olurhisteroskopi sonrası değişmezse benim ovulayon dönemim net belli oluyordu o yüzden 2 veya 3 ay kendime izin verdim böyle deneyeceğim zaten olmazsa artık aşılama der
Bende normalde aşı zamanım geldi ama zaten histeroskopi sonrası adet nasıl gelecek merak ediyorum araya aşı girip de kafam karışmasın diye bekliyorum birde tam aşı olur üstüne adet olursam ağrıdan yamulurum diye korkuyorumAyy bende adet olsam hayırlısıyla gidip olucam bu ara etrafımdaki aşısız olanlar baya ağır geçiriyor şimdi olsam kimisinde adet düzensizliği yapmış zaten düzen kalmazdı hepten bozmuyayım
Yumoşların boyutları da çok iyiymiş kuzum hayırlısı olsun inşallahAy evet olmuş valla çok şükürsağda 18 mm, solda 21 mm. Hayırlısı artık tatlım. Ah bu bekleyişler sen ne durumdasın?
Evet canım klomen kullanıyorum 2 aydır. İlaçsız yumurtam gelişmiyor benim. Iğneden sonra da bildiğin gibi 36 saat sonra ilişki ve sonra gün aşırı. İnşallah olur tatlım sağol
Doğal bagisiklikla 6 ay vurulmayabilirsiniz. Konser uçak vs de asi şartı aranmiyor ilk 6 ay. Olmayabilirsiniz ama olmak isterseniz 1 ay sonra o hakkı veriyorlar.Korona geçirdikten sonra 6 aydı 3 aya indi şimdi 1 ay mı oldubenim bi akrabam korona ağır geçirdi 3 ay sonra aşı oldu adam acayip kötü oldu aşıdan sonra 1 ay çok erken değil mi yaa
Ara vermek gerekiyor zaten kuzum, vücudun da bi dinlenmesi lazım, ruhun daİkinci dozu adet sonrası olacağım ama korunmayı düşünmüyorum rahim filmi arkası boşa gitsin istemiyorum. Hem de nasıl rahatladı belki de tam ortada olan o küçük yapışıklık etkiliyordu her şeyi belli mi olurhisteroskopi sonrası değişmezse benim ovulayon dönemim net belli oluyordu o yüzden 2 veya 3 ay kendime izin verdim böyle deneyeceğim zaten olmazsa artık aşılama der
Bence de iyi valla kuzum inşallah olur bu sefer. Genelde az yumurta oluyor ama çok büyüyordu hep bende. O da iyi değil biliyoruz artık. O yüzden bu sefer boyutlarını sevdimYumoşların boyutları da çok iyiymiş kuzum hayırlısı olsun inşallah
Birde o var değil mi. Korona olanlar asi olduklrinda aynı korona oldukları gibi oluyorlarmisKorona geçirdikten sonra 6 aydı 3 aya indi şimdi 1 ay mı oldubenim bi akrabam korona ağır geçirdi 3 ay sonra aşı oldu adam acayip kötü oldu aşıdan sonra 1 ay çok erken değil mi yaa
Valla ne bileyim herkes bi 3 ayda oldu diyor ama benim ilk ayı korunma bakalımAra vermek gerekiyor zaten kuzum, vücudun da bi dinlenmesi lazım, ruhun daşu rahim filminin kerametini bi ben göremedim heralde hsg den sonra 3.ay bu ay. İnşallah vesile olur canım ve inşallah annesini daha fazla yormadan gelir
Bence de iyi valla kuzum inşallah olur bu sefer. Genelde az yumurta oluyor ama çok büyüyordu hep bende. O da iyi değil biliyoruz artık. O yüzden bu sefer boyutlarını sevdim
Şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun kendiniBirde o var değil mi. Korona olanlar asi olduklrinda aynı korona oldukları gibi oluyorlarmisbende kısa diye biliyorum hemen asi olacağım inşallah.
Valla asi olmadiysaniz kesin olun ben adeti bekliyordum. Kürtaj oldum vakalar 5 bin altı oldu vurulmadim. Yükseldi tam aşı olayım adette dedim adet günü korona oldum. Ben normalde grip dahi olmam bünyem sağlamdır ama beni ciddi sarsıyor. İyiki hamile değilim diyorum ama maalesef bu risk hep olacak asi olmadığımız sürece. Ben çok dikkat ederim maske mesafe hijyen olayına. belki o yüzden kimseye bulastirmadim çok şükür 7 gün geçti. Ama işte mahalle baskısı akraba ziyareti bazen öyle mecburiyetlerimiz oluyor... ne kadar korusan da en ufak açıkta seni buluyor. Oyuzden gebe degilsek aşı olmak bir nimet diye düşünüyorum.Ayy bende adet olsam hayırlısıyla gidip olucam bu ara etrafımdaki aşısız olanlar baya ağır geçiriyor şimdi olsam kimisinde adet düzensizliği yapmış zaten düzen kalmazdı hepten bozmuyayım
Sağol çiçeğim inşallahamin canım Allah razı olsun.
hadi yaa hiç duymadım canımya
çok geçmiş olsun..sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah
Genel halim iyi kötüye giderim diye korkuyorum hep. Ağrım var tad koku yok nezle gibi akıyor sürekli. Gece ya rüyamda ya da gerçek çok öksürdum. Tad koku olmaması garip bir his. Ve çocuk yapıp yapamama konusu... Biter bitmez rahim filmi çekinmek istiyorum inşallah enfeksiyon tüpleri tikamamistir. İlaçları kullanmamakla iyi mi yaptım onu da bilmiyorumŞimdi nasılsın nasıl hissediyorsun kendini