Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben de ekstra bir şey yapmıyorum, ovülasyon testi bile yapmıyorum şuan stres olmamak adına. Belki ilerleyen zamanlarda yaparım, hatta aksine iştahım açıldı eskiden çok dikkat ederdim yediklerime şimdi biraz o konuda da izin verdim kendime:)
Zaten ben korunuyorum 1 ay oldu daha. Ovulasyon falan da bilmiyorum 😁 gitmeme gerek yok o zaman doktora. Ilk adetimi de oldum bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız😁

Valla ben adet olup bat vermek için gün sayıyorum o tabloda olmadım mı bi eksiklik hissediyorum 😂😂
Daimi müşteriyim diyorsun😚 Allah o tabloya bebişlerimizi eklemeyi nasip etsin tez vakitte 😊
Zaten ben korunuyorum 1 ay oldu daha. Ovulasyon falan da bilmiyorum 😁 gitmeme gerek yok o zaman doktora. Ilk adetimi de oldum bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız😁
Evet canım dizi filmlerden görünce insan hemen ilk korunmasız ilişkide bebek oluverecek zannediyor ama bu işler öyle değilmiş, bekliyoruz bakalım😀

Daimi müşteriyim diyorsun😚 Allah o tabloya bebişlerimizi eklemeyi nasip etsin tez vakitte 😊

Evet canım dizi filmlerden görünce insan hemen ilk korunmasız ilişkide bebek oluverecek zannediyor ama bu işler öyle değilmiş, bekliyoruz bakalım😀
Aslında hemen oldu sayılır benim de devami gelmedi ne anladım ben bu işten 😂 hepimiz için hayırlısı bakalım Teşekkür ediyorum hepimize nasip olsun inşallah 💕

Hanımlar siz histereskopi diyorsunuz pekmezler diyorsunuz sperm kalitesi otlar kökler falan ben hicbir şey yapmadım doktor da bir şey demedi üç ay korun dedi sadece. Başka bir doktora gitmeme falan gerek var mı bilemedim. Ben 6 haftalıkken kese bozulması sebebiyle kanamam geldi ve kürtaj oldum.
Histeroskopi zaten kafamıza göre yapılan bir şey değil canım şu aşamada onu düşünmene gerek yok zaten 😊 sperm kalitesini de ben şu sebeple düşündüm, düşük sebebi olarak döllenen sperm ya da yumurtanın kalitesiz oluşunu söylüyorlar ya genelde. Yumurtlamaya kadar biraz keçiboynuzu pekmezi yesin diye düşündüm. Hoş 1 hafta 10 günde ne etki edecekse 😅 ot kök kullanan yok galiba burada diğer gruplarda okumuş olabilirsin ben uzak duruyorum o işlerden çünkü hormonları bozadabilir.

kendini hazır hissediyorsan 3 ay korunmana gerek yok bence senin de küçük haftalı düşükmüş zaten. Ben 1 adet korundum sadece

Histeroskopi zaten kafamıza göre yapılan bir şey değil canım şu aşamada onu düşünmene gerek yok zaten 😊 sperm kalitesini de ben şu sebeple düşündüm, düşük sebebi olarak döllenen sperm ya da yumurtanın kalitesiz oluşunu söylüyorlar ya genelde. Yumurtlamaya kadar biraz keçiboynuzu pekmezi yesin diye düşündüm. Hoş 1 hafta 10 günde ne etki edecekse 😅 ot kök kullanan yok galiba burada diğer gruplarda okumuş olabilirsin ben uzak duruyorum o işlerden çünkü hormonları bozadabilir.

kendini hazır hissediyorsan 3 ay korunmana gerek yok bence senin de küçük haftalı düşükmüş zaten. Ben 1 adet korundum sadece
Doktor 3 ay korunun dedi eşim hayatta yapmaz zaten istemiyor çocuk doktorun dediğinden çıkmaz. Ben keşke olsa da unutsam her seyi diyorum bugün yaparım elimde olsa 😁ben pekmez yedireyim arada yine ben de yiyeyim😁

Doktor 3 ay korunun dedi eşim hayatta yapmaz zaten istemiyor çocuk doktorun dediğinden çıkmaz. Ben keşke olsa da unutsam her seyi diyorum bugün yaparım elimde olsa 😁ben pekmez yedireyim arada yine ben de yiyeyim😁
AA o zaman tamam. İkiniz de hazır olduğunuzda nasip olsun inşallah canım. Sen sağlık için bu de yedir ileriye yatırım olur 😂

Ah ne güzel, bu burda dursun güzel haberler alalım o günler inşallah. Hayatımdaki en önemli şeyler hep eylülde oldu, kızım olursa adını da Eylül koymak isterdim hep, bakalım bir güzellik yapacak mı bize bu Eylül :)
Inşallah güzellik getirsin isteyen herkese bu ay sanki peş peşe güzel haberler gelecek diye bir hiS var içimde (çokçaaa aminnnn)

X