- 27 Eylül 2020
- 7.595
- 11.109
Valla ben adet olup bat vermek için gün sayıyorum o tabloda olmadım mı bi eksiklik hissediyorumBen de mi yapsam ya, bilemedim bak şimdi benim de seninle aynı hemen hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben adet olup bat vermek için gün sayıyorum o tabloda olmadım mı bi eksiklik hissediyorumBen de mi yapsam ya, bilemedim bak şimdi benim de seninle aynı hemen hemen
Yok kuzum yaaa menopoza girdim sanırım
Totem yaptım canım bu ay Sohrab müsait olduğunda eklesin ikimizi deBen de mi yapsam ya, bilemedim bak şimdi benim de seninle aynı hemen hemen
Zaten ben korunuyorum 1 ay oldu daha. Ovulasyon falan da bilmiyorum gitmeme gerek yok o zaman doktora. Ilk adetimi de oldum bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağızCanım ben de ekstra bir şey yapmıyorum, ovülasyon testi bile yapmıyorum şuan stres olmamak adına. Belki ilerleyen zamanlarda yaparım, hatta aksine iştahım açıldı eskiden çok dikkat ederdim yediklerime şimdi biraz o konuda da izin verdim kendime:)
Daimi müşteriyim diyorsun Allah o tabloya bebişlerimizi eklemeyi nasip etsin tez vakitteValla ben adet olup bat vermek için gün sayıyorum o tabloda olmadım mı bi eksiklik hissediyorum
Evet canım dizi filmlerden görünce insan hemen ilk korunmasız ilişkide bebek oluverecek zannediyor ama bu işler öyle değilmiş, bekliyoruz bakalımZaten ben korunuyorum 1 ay oldu daha. Ovulasyon falan da bilmiyorum gitmeme gerek yok o zaman doktora. Ilk adetimi de oldum bitti. Önümüzdeki maçlara bakacağız
Aslında hemen oldu sayılır benim de devami gelmedi ne anladım ben bu işten hepimiz için hayırlısı bakalım Teşekkür ediyorum hepimize nasip olsun inşallahDaimi müşteriyim diyorsun Allah o tabloya bebişlerimizi eklemeyi nasip etsin tez vakitte
Evet canım dizi filmlerden görünce insan hemen ilk korunmasız ilişkide bebek oluverecek zannediyor ama bu işler öyle değilmiş, bekliyoruz bakalım
Histeroskopi zaten kafamıza göre yapılan bir şey değil canım şu aşamada onu düşünmene gerek yok zaten sperm kalitesini de ben şu sebeple düşündüm, düşük sebebi olarak döllenen sperm ya da yumurtanın kalitesiz oluşunu söylüyorlar ya genelde. Yumurtlamaya kadar biraz keçiboynuzu pekmezi yesin diye düşündüm. Hoş 1 hafta 10 günde ne etki edecekse ot kök kullanan yok galiba burada diğer gruplarda okumuş olabilirsin ben uzak duruyorum o işlerden çünkü hormonları bozadabilir.Hanımlar siz histereskopi diyorsunuz pekmezler diyorsunuz sperm kalitesi otlar kökler falan ben hicbir şey yapmadım doktor da bir şey demedi üç ay korun dedi sadece. Başka bir doktora gitmeme falan gerek var mı bilemedim. Ben 6 haftalıkken kese bozulması sebebiyle kanamam geldi ve kürtaj oldum.
Doktor 3 ay korunun dedi eşim hayatta yapmaz zaten istemiyor çocuk doktorun dediğinden çıkmaz. Ben keşke olsa da unutsam her seyi diyorum bugün yaparım elimde olsa ben pekmez yedireyim arada yine ben de yiyeyimHisteroskopi zaten kafamıza göre yapılan bir şey değil canım şu aşamada onu düşünmene gerek yok zaten sperm kalitesini de ben şu sebeple düşündüm, düşük sebebi olarak döllenen sperm ya da yumurtanın kalitesiz oluşunu söylüyorlar ya genelde. Yumurtlamaya kadar biraz keçiboynuzu pekmezi yesin diye düşündüm. Hoş 1 hafta 10 günde ne etki edecekse ot kök kullanan yok galiba burada diğer gruplarda okumuş olabilirsin ben uzak duruyorum o işlerden çünkü hormonları bozadabilir.
kendini hazır hissediyorsan 3 ay korunmana gerek yok bence senin de küçük haftalı düşükmüş zaten. Ben 1 adet korundum sadece
karaca3443 24 eylül doğum günüm inşallah ogün sizin güzel haberlerinizle başlayayım güneEklesin canım benim de 30. Gün 23 Eylül oluyor, 26-27. Günler geliyor ama 30. Gün geldiği de oldu anlamadım ki ben de düzenimi o yüzden 23 Eylül olarak giriş yapabiliriz Sohrab
AA o zaman tamam. İkiniz de hazır olduğunuzda nasip olsun inşallah canım. Sen sağlık için bu de yedir ileriye yatırım olurDoktor 3 ay korunun dedi eşim hayatta yapmaz zaten istemiyor çocuk doktorun dediğinden çıkmaz. Ben keşke olsa da unutsam her seyi diyorum bugün yaparım elimde olsa ben pekmez yedireyim arada yine ben de yiyeyim
23 eylul de benim doğum günüm hadi inşallahEklesin canım benim de 30. Gün 23 Eylül oluyor, 26-27. Günler geliyor ama 30. Gün geldiği de oldu anlamadım ki ben de düzenimi o yüzden 23 Eylül olarak giriş yapabiliriz Sohrab
Yaa ne güzel bir temennikaraca3443 24 eylül doğum günüm inşallah ogün sizin güzel haberlerinizle başlayayım güne
Sanırım ondan, yanı ınsallah oyledırBenimde öyle oldu 2 gün sadece boğazlarda biraz ağrı terliyoruz soğuk su içiyoruz ondan olmuştur kuzum dikkat et kendine allah korusun az bi zaman kaldı
Aaa tarlusal biteli kac gun olduYok kuzum yaaa menopoza girdim sanırım
Inşallah teşekkür ediyorumAA o zaman tamam. İkiniz de hazır olduğunuzda nasip olsun inşallah canım. Sen sağlık için bu de yedir ileriye yatırım olur
Yaaaa şakasını bile yapmaaYok kuzum yaaa menopoza girdim sanırım
Ah ne güzel, bu burda dursun güzel haberler alalım o günler inşallah. Hayatımdaki en önemli şeyler hep eylülde oldu, kızım olursa adını da Eylül koymak isterdim hep, bakalım bir güzellik yapacak mı bize bu Eylül :)23 eylul de benim doğum günüm hadi inşallah
2 gün oldu canımSanırım ondan, yanı ınsallah oyledır
Aaa tarlusal biteli kac gun oldu
Ayy valla 50 gün oldu sinir stres o biçim allah yardım etsin o durumda olanlara değerler normal allahtan daha öyle bir durum gözükmüyorYaaaa şakasını bile yapmaa
Inşallah güzellik getirsin isteyen herkese bu ay sanki peş peşe güzel haberler gelecek diye bir hiS var içimde (çokçaaa aminnnn)Ah ne güzel, bu burda dursun güzel haberler alalım o günler inşallah. Hayatımdaki en önemli şeyler hep eylülde oldu, kızım olursa adını da Eylül koymak isterdim hep, bakalım bir güzellik yapacak mı bize bu Eylül :)